banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SilverWolf8
    Add nekem az accod, egy e-100 bármikor elfér:) Amúgy elég sok mindenben igazad van, én az MM rendszer hibáit egyszerűen elhárítom: csak heavy tankokkal megyek:D miután a kis pz38 at berakta ilyen überhigh tier ellen és He vel lövöldöztem le anno 1%-okat (ma már azt se lehet, meg ha lelövöd se kapsz érte szartse) elegem lett a medből:) a heavykkel élvezem a játékot de ami felháborító az a prémium meg a normál közti különbség. régen nem volt ilyen. 2 1 héten át próbáltam összeszedni 1 milla kreditet, kv3 ra sluggerrel, meg királytigrissel, de naponta elmozdultam kb 50 000-et. erre költöttem a prém számlára, azt van olyan mecs h KT-val +30 000... meg 1500xp, elég sűrűn jön. Eddig rá se gondoltam hogy valaha lesz E-75öm, erre ma összeszedtem 15k xp-t, ami eddig egy hétbe telt. Nagyon okosan csinálják de ez eléggé undorító...rákenyszerítenek h fizess:)