World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Achmed927

BoneDragon
Nem, csak mire odaértem az egész enemy team a bázisunkon volt. :)

BoneDragon
Azzal.

a.carkey
4 xp? Nekimentél a loltracktor lánctalpának, vagy mitõl? :D

A medve nem játék.

a.carkey
Egy T32, egy VK3601, egy Panther és én a DBvel rohamoztuk kampinovkán a hegyoldalt a malomig. Nos, mindhárom purcant, mert ezt hitték õk az istenek, csak én nem, pedig 152 HPm maradt. Na ezzel vissza bázisra. Közben elröff, hogy az egész enemy army a hegytetõn IS3mokkal és barátaikkal. Nem kéne rusholni a bázisukra? Mire a csapat: de. Meg is lepõdtünk. JTiger hátulmaradt védeni a bázist, többiek rush. Én is. 152HPval még két tankot lõttem ki DBvel, mire kempelékor egy arty engem, mert nekem volt a legkevesebb HPm kilõtt. (Köcsögje a killre ment, nem a gyõzelemre, meg is pusztult.) Amúgy draw lett. De a DBvel szinte mindent túl lehet élni. Nagyon jó kis tank. Ok, néha kilõ az arty, de le kell szarni. Van ez így, nem ez az ált. fogatókönyv ...

A medve nem játék.

[Rush]
premiummal?:D

hTTp://ror.hu/

BoneDragon
Na ezt pipáljátok le ha tudjátok!

Érdekes. Én is ennél a bázisnál láttam.
Semmire nem emlékszem :)

Boron Power
Lehet, hogy csak itt dõl ki? Én ugyanezen a bázison láttam.

Tono34
Rákövetkezõ vmelyiket ki is hagyhattad volna :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

[Rush]

Met
na ettõl van tele a faszom...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hát ilyen nincs a tököm tele van már a sok idióta balfasszal. Himmelsdorfon a 15-bõl 12 felnyomul a várhoz én meg egyedül védjem SU 100-al az utat. Persze jön két IS meg egy KT, átgázolnak rajtam és már ott is csücsülnek a bázisunkon miközben a sok idióta nyomogatja a Back to base!-t nagy buzgón. Agyfaszt kapok komolyan.
Na tényleg föladtam:D Tiger-el meg volt velem egy IS3 ellenünk egy IS4 , mhhh én tényleg elhiszem hogy nincsenek csiterek:D

Én löttem rá kb 6-ot 30 méterrõl , az IS3 is ennyit legalább.. én meghaltam az IS3 40%-on, ö még mindig 100% :D :D mindent löttem alul, oldalt, váltottam HE-re semmi:D :D :D láncát nem tudtam lelöni 2 lövésbõl...

De minden rendben:D

Mai remek nap folytatódik:D megint DB megyek:) klingon pajzs mögül oneshot:D:D:D:D:D:D:D:D nem arty:D és Is4 volt a legnagyobb..

Azt hiszem ezt jelzésnek veszem, ma nem kell játszanom:)

Épp most kezdõdött elsõ csatám, no arty...

Hát igen, ritka élvezetes menet lehetett az is mikor 14 arty dobálgatta egymást.
DE azért sztem összességében jóval kevesebb arty van, nem?

Legalábbis tegnapi élményeim alapján nagyon sokszor volth ogy NEM volt egyetlen arty se, de havolt is akkor is max 1-2, és mégcsak nem is mindig top tierek.

Bepakolnám az egész fejlesztõ csapatot alap KV tankokba és ellenük meg artyk pár felderítõvel... a jó anyjukat..

Elõbb elindult a meccs (3200DB) mentem jött egy Leo, egy arty lövés telibe, lánc repült .... másik artytól egy másik lövés és vége.. kurva élvezetes elismerem... ezért már megéri játszani annyira jó... fõleg hogy az elsõ lövésnél 50-el mentem , de persze õ telibe ver...

I.C.ram
Egyik csataban nalunk is allitotta egy srac hogy ki tudja donteni, de senki nem hitt neki, pedig kerte, hogy ne lojjek ki, es akkor megmutatja. Ezek szerint tenyleg ki lehet :D
Igen ki tud dõlni, én is láttam már olyan állapotban. Haverommal próbáltuk is kidönteni, de nekünk nem sikerült. Szerintem csak az SPG-k lövedékei képesek rá. Lehet hogy a kisebb SPG-k még nem tudják kidönteni, amikor láttam ilyet akkor mind a két csapatban egy-egy GW-Tiger volt.
Eagle16
A tüzérség ki tudja lõni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

BoneDragon
Már jó párszor láttam kidõlni. Szerintem csak arty tudja.

Tuvok

Boron Power
Bakker ki tud dõlni a karácsonyfa a bázison? Ma kidöntöttünk egyet.

[NST]Cifu
1.: A platoonba három ember fér -> minimum 3 arty tehát.
2.: Már kinyilatkoztatták, hogy nem szeretnék korlátozni az artyk számát.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Talán az lehetne a megoldás hogy max 2 arty lenne minden csatában, aki meg ragaszkodik hozzá hogy azzal megy az szépem várakozzon amíg sorra kerül. Ha minden csata elõtt 10-15 percet kéne várakoznia talán kevesebben erõltetnék a dolgot.
Eagle16
Ez egy mai csata volt:

Még hogy kevesebb az SPG...

Eagle16
Hátulról végül is... :D

Én Marder II-vel egyszer egy KV-3-ast lõttem ki egyedül, de legalább 15-20 gránátot lõttem ki rá és végig rejtve maradtam.

Persze, tudom, tudom. A Marder II, meg IS3-asokat tud kilõni, emlékszem, egyszer errõl is volt szó. Hogyne.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

XenHai
Kizárt!
Ha a tigris egy bal****, akkor megeshet.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Szeretném látni, ahogy 1v1-ben lenyomja a t46 a tigrist.... <#banplz>

ezen nem kell vitatkozni
t-46: szovjet
tigris: német
konklúzió: persze, hogy kilövi

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A traktor is biztos tudná valahol sebezni a Maust...

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

[NST]Cifu
Miért vagy meglepve. Úgy rémlik volt már LoLtraktor vs. Maus vita is. :D

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tehát ha jól értem ti most azon vitatkoztok, hogy egy Tier 3-as T-46 eséllyel indul-e ellene, de legalábbis kitudja-e lõni a T7-es tigrist? <#vigyor2>

Azt írtam, hogy át tudom ütni. Nem kell semmi extrémet belelátni(az más kérdés hogy egy ****láma tigrist már sikerült körbetáncolni és kilõni, de ilyen 10000 alkalomból egyszer van).

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Nem. Úgy írta, mintha a T46 eséllyel indulna a Tigris ellen, mivel képes oldalról ( szerencsés esetben ) egy kicsit belesebeznie.

Oldalról nem nagy mutatvány semmit se átlõni egyébként se.

Ez kb olyan dolog, mint amikor egy 1%-on lévõ nagy tankba bele lõ egyet valami kis nyomi tank, és akkor azt õ lõtte ki .

Engem viszont érdekel, hogy átütöm, mert kapok érte egy raklap XP-t. Az hogy téged nem hat meg, azt én már nagy ívbõl szarom le. <#idiota>

Ez már csúsztatás, azt kérdezted mivel üti át, nem azt hogy mennyit sebez :)

Na persze...sõt hátulról is átüti, de szerinted mennyiben érdekel engem, egy Tigrisben ülve, hogy belém sebzel mondjuk 5%? Utána egy tüsszentéssel eltüntetnélek.

Ja, és ennyi erõvel a Királytigrist is átüti, sõt a vk45-öt is, nem?

E-e, oldalt átüti. Ott 80mm a tigris páncélja, és ott azért 50-50 arányban átüti a hosszú csövõ puska. Jó kis tank a T46, csak rohadt papír.

Jaja, tudom én is, azért kérdeztem, hogy vajon mivel üti át a Tigrist?

BoneDragon
HE-vel átüti :)

[Rush]
GW Tiger-re gondolt<#idiota>

Eagle16
A legerõsebb ágyúja is átlag 75mm-t üt át, szóval szerintem semelyik :)

A T46-nak mégis miféle ágyúja üti át a Tigrist? <#fejvakaras>

Én specc sokkal jobban szeretem a hosszú csövût, akár egy tigrist is át tud ütni.