World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
mondjuk ha valaki nagyon hardcore akkor az aljnövényzetet is kilövi hogy ne zavarjon bár nekem túlságosan teccik 😊

egyébként had legyen már egy kérdésem.
t-46 om van full felvan fejlesztve. de a legnagyobb ágyú pontosabb valamivel viszont sokkal kissebb. most az a tömzsi nagykaliberû rövid ágyú van benne. van értelme lecserélni mégis a legújabbra? így bárkit meg tudok sebezni. ha nem muszály nem adok ki rá 10ezret.
pedig ha kiadnék akkor minden meglenne a tankhoz és akkor kiírja hogy a tankom valami elit lett. annak van értelme?

http://www.tenke.hu

f24sg
NEM. Az sportszerûtlen elõnyhöz juttatná az erõsebb számítógéppel rendelkezõket! A draw distance csak a terepi "díszekre" vonatkozik (fák, fû, stb.)
Esetleg, ha felhúzod a max. látótávolságot a graf. beállításoknál?

Hát ja, lett volna mit gyúrni rajta bõven.

f24sg
Ha TEHOZZÁD képest a célpont max. látótávodon kívül volt, akkor nem láthatod, csak a minimapen.
A max. látótáv legtöbb tanknál ~400-460m-nél van, ezt maximum 500m-ig lehet feltornászi periszkóppal meg advanced optics-szal.
Eagle16
Az hogy mikor látod közvetlenül az ellenséget nem a rádiótól függ, hanem a látótávolságtól. A rádió csak a piros pontokat adja neked a térképre.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az orosz hadigépezet csodái <#buck>
Valaki tudja biztosan hogy mûködik a rádiózás?

Mert kempirovkán 420mes rádió távval ha elpöfögök kerülni, akkor hiába látom a térképen, hogy a szélen támadnak, nem látom 3d-ben a delikvenst. Pedig 400m az kb. 4 négyzet. Azon belül meg bõven volt csapattárs, akiktõl 3-4 négyzetnyire már az enemy volt.

Tehát a láncban rádiózás tényleg mûködik? Mert én nem így veszem észre.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ehh!
Mégegyszer:

Hû!
Nekem is kell vaságyból heggesztett elõtétpáncél!!!!!!
Zseniális megoldás!
<#taps>

BoneDragon
Sokat kiabál.

Csak engem idegesít, hogy minden mondatod végén felkiáltójel (ez:!) van?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Nehogy azt hidd hogy a Tiger II-essel te lennél a vérpista. Akkor meg az IS7-esek szednének szét és te anyázhatnál megint. Tény, hogy Tier II-tõl Tier IV-ig a tankok nagyja inkább scoutolásra van kitalálva mint vagdalkozásra. Onnanntól már jönnek komolyabb jószágok is de az mindig ritka lesz hogy te leszel a torony csúcsán. Az IS7-esek Mausok is gyakran anyáznak ha valami kisebb dolog kilövi õket ne félj. A taktikán van a hangsúly, ha csak robogsz elõre és szét akarsz lõni mindenkit akkor soha nem lesz olyan tank amivel elégedett lennél.
Ja azt csinálom úgyis!T2 medium és be rak a kicsik közé!Ott az jó de már kimaxoltam,xp-szerzésre használom!
Az oké,hogy elõbbre jutok csak egy idõ után kezd idegesítõ lenni az hogy akár mit fejlesztek a felsorolás legalján vagyok és csak az xp-t pazarlom feleslegesen!
Az is oké hogy fejlõdünk,meg mindenki átment rajta(szerintem)...lassan olyan érzésem van,hogy nem én játszom, hanem ..velem játszanak....hívnak játszani,meg béta,meg ingyenes,meg ad aranyat....persze,hogy legyen kit kilõniük!Adjanak egy Tiger II-est azt akkor tudok én is játszani!

A másik meg az ,hogy oly pontosan le van írva a tankok....így lõ,ilyen páncél,olyan átütés..meg ezt átviszi azt átviszi ,de bakker egy 150mm arty-val telibevágom kajakra fentrõl a seggét azt van neki még 60%.pl😛Z-IV-nél az gáz!Ha már ilyen pontos a leírás kicsit had kötekedjek!
DummyBoy
Van ... nem szabad T2-nél nagyobb tankkal menni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ez tank és tierfüggõ PZ III-mal sosem te leszel a tûzerõ, azzal scoutolni kell, max artyt vadászni. Ha a scoutolás mint olyan nem tetszik, akkor szedd össze az xp-t és vedd meg a következõt elõbb-utóbb te is elõrébb jutsz a táplálékláncban.
Van valami megoldás arra,hogy a játék ne mindig az erõs tankokhoz rakjon be?Még az elején vagyok de ahogy látom hiába fejlesztem bármikor felteszek valamit már egy másik erõsebb csapatban vagyok(mármint mások erõsebb)

Így azért elég nehéz fejlõdni egy PZ III 50mm-el a stug,tiger,hetzer,t34/85,ellen!Azt mindnek van akkora csöve mint az állat.Én meg megyek egy 50mm nyálköpködõvel.Ja és két napnyi játék után tudtam megvenni.......mondom ez jó lesz a PZ III 50mm......jó is lett volna a T-26,PZ II,M3 stuart-oknál!Csak oda nem rak be!Faszszopók!
Találtam egy jó kis oldalt:
http://www.o5m6.de/index.html

tenkenorman
egyébként ez meg az én mûvem csak sajnos nem sikerült befelyezni...
http://www.flickr.com/photos/58059012@N05/5340518206/

http://www.tenke.hu

2s1-et/Gvozgyikát vezettem én is Tatán, igaz csak sorosként. Másik éra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Aha!Tényleg vak vagyok!
Mindenesetre rajzolhatták volna emberesebbre is azt a löveget!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lehet.Bár én a rajzon nem nagyon látom a fékmunkahengert meg a léghelyretolót a csövön.De az is lehet,hogy csak vak vagyok mint a giliszta!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

[NST]Cifu
A Nashorn és a Hummel azonos alvázzal és felépítményel bír, de a Nashorn "gyári" ágyúja, a Pak 43/1 csõszájfékkel bírt. A Hummel ágyúja nem rendelkezett csõszájfékkel, viszont a csõ felett is volt a visszarúgás csillapító / helyretoló hidropneumatikus hengere, míg a Nashornál ez hiányzik:

Hummel

Nashorn

az nem inkább Nashorn?

[NST]Cifu
Hát... a rohamozó Hummel és SzU-14 engem sokkal jobban zavar mellete... 😊

Fritz Von...
Ez jól néz ki, csak csalóka. Itt a játék egyik leggyengébb (adott erõsségben) tankja rohamoz, és azt a hitet kelti a jónépben, hogy ez a legjobb. De ez így átverés. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

[NST]Cifu
Na igen, ott voltam, amikor a tüzérek megsiratták a Gvozgyika kivonását. Lehet, hogy a D-20 nagyobb ûrméret, mondták, de azért ahhoz kevés fogható, amikor térdig érõ sárban csapat az ember. 😊

Meg ugye a mai tüzérségi radarokkal felvértezett idõkben a vontatott tüzérségnek már nincs sok létjogosultsága, vagyis inkább sekélyes a túlélési esélye...

A banner bármikor lecserélhetõ, csak egy linket adjon valaki. A WoT-os oldalon lévõ bannerek kicsik nem? Bár onnan is meg lehet közelíteni, hogy a változatosság gyönyörködtett. 😊

Persze a többi topiclakó is nyilatkozzon elõbb, aztán hacsak valaki nem csinál valami újat, vagy a többség nem ragaszkodik a jelenlegihez (ami amúgy nekem is jobban tetszik), akkor lecserélem, ezen ne múljon. 😊

Igen.7 évig.😊

Kicsit unalmas már ez a banner nem?Ha van rá mód ki lehetne cserélni?
W.O.T.-community-Signatures and banners.
Lehetõleg a harmadikat vagy az utolsót kérném!😄

[NST]Cifu
Min szolgáltál? Gvozgyika? <#fejvakaras>

basszus, ne is mond, volt pár amikor még egy "hi"-re se lett volna idõ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na ja.Amikor én is besegítettem bal oldalról a kézi töltésbe akkor marha gyorsan ment.
Nálam volt a töltõfa.A töltõ srác marha bivaly versenyzõ volt.Elõ voltak készítve a gránátok,meg a hüvelyek.Õ rakta a gránátot én feltoltam a töltõfával,addigra már ott volt a hüvely is.Azt is rátoltam,ékzár csattant,kibiztosít,bummm!!9-et lõttünk még a többi gép 6-ot töltõgéppel!😄

U.I.:Renegade.Tudom ám,hogy te vagy a Peter_Waffen,csak nem volt idõm a tegnapi csatában rádköszönni mert elég intenzív karatézás ment.😄

pedig az életszerû az lenne, ha legalább negyvennel tudnának tolatni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

[NST]Cifu
Maximum annyiban lehet elviekben elõny, hogy vagy nem kell töltõkezelõ, vagy ha kilövik, akkor nem lassul a töltés folyamata. 😊

Amúgy legfeljebb osztott lõszernél jelent gyorsabb töltést, rövid távon a kézi töltés akár még gyorsabb is lehet. Hosszú távon persze a töltõkezelõ már fáradhat, de hát ez eddig sem volt lemodellezve... 😊

Eagle16
Azt írta az egyik fejlesztõ az orosz fórumon hogy a magasabb tier-û francia tankokon automatikus töltõrendszer lesz. Szóval ez lesz az egyik nagy elõnyük talán.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem is, de már a WoT is fantázia szülte játék... 😊
[NST]Cifu
Élnék a gyanúval hogy ezeknek a rajzoknak / modelleknek a jelentõs része a fantázia szülte, és semmi közük a valódi E-szériához...

"Object-Killer" lol! /Papírpáncél+egy pontatlan, kopogtató löveg. Tényleg nagyon jó lett az ojjekt...
Amugy szívesen látnám, mint tier10-es td. 😛

Mi a fene...

Ilyen torony is fellelhetõ:

http://www.modelltreff.de/artikel/tiger3/tiger3.htm
Object-Killer (ha a fejlesztõk is úgy gondolják): Schwerer Jagdpanzer E-100 Krokodil

Ez is jöhetne... 😊

http://www.panzerbaer.de/models/35_ncm_stug_e100-a.htm

Ilyen torony is fellelhetõ:

http://www.modelltreff.de/artikel/tiger3/tiger3.htm

Itt vannak még rajzocskák:
http://www.nast-sonderfahrzeuge.de/fotosammlung/thumbnails.php?album=25

Csak sokan nem tudják, ha te mutatsz egy célpontot a csapatnak és sebzik, a jutalom fele hozzád jön 😊

Pyotr
Hasonló helyzet scout beszopása:

&#9608;&#9608;

A-20-al én is sokat szenvedtem, jó lett volna kilõni valakit is, de Tiger 2-k ellen hát max scout marad, amire még egész jónak mondható az A-20, nagyon mást nem is tudsz vele, ha ilyen helyre kerülsz.

Mondjuk a fejlesztéseken spórolni nem biztos hogy jó ötlet - az alap tankok hihetetlenül megtáltosodnak ha jobb cuccokat aggatszrájuk. A táltosabb tankokkal meg több kárt okozol, ergó több lesz az XP.

Nem is kell életbenmaradni, azért alig jár bónusz. Esélytelen meccseken ha még nem vagy járatos a lopakodós kukkolásban felesleges húzni az idõt 😊