418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• wildstorm
    Marhára nem kezdtelek el osztani. Nem rád gondoltam, hanem azokra akik elmondásod alapján "nem fognak segíteni".
    Nyugi van.

Én azért használom, mert vannak olyan hülyeségek a játékban hogy hihetetlen és még így is sokszor fűbe harap az ember a csapattársak miatt, pl. amikor elindul 10 tank egy irányba a másik oldalon meg én vagyok egyedül, mert a maradék 4 a bázison kempel.....
    Az elképesztő dolgok alatt olyanokat értek, mint pl., hogy a KV-3-at elképesztően nehéz sebezni. Saját osztályában lényegében lehetetlen, Tiger-P max fegyóval is gyakran lepattant...
    Ráadásul oldalról a görgők közé lövés sem mindig jön be...
  • bgabor
    Ó, nincsenek ám ilyen szrikt határvonalak, hogy prémiumos vagy nem. Szinte nincs olyan itt szerintem, akinek fél vagy egy éves prémiuma lenne. Egy ideig van az embernek prémiumja, aztán nincs. Nekem példéul sose volt, de a mostani akciónál a leárazás miatt vettem egy egyhónaposat. Jól fog jönni a februári akcióknál, és érezhetően gyorsabb a fejlődés, például alig két óra játékkal össze tudod szedni 10.000 XP-t az übergyatra JadgpanzerIV-el is. De ha lejár, kábé egy fél évig nem tervezek újabb prémiumot venni. Akkor most én melyik kategóriába tartozom, prémiumos vagy free user?
  • SilverWolf8
    *német leopárdban...
  • darki81
    nem tudom ezek mit képzelnek, kicsit unom már hogy nincs semmire sem creditem, még tankra sem nem hogy a plusz cuccokra...

kilőttem egy IS-7et meg lesebeztem 2 IS-4et, igaz nem 100-ról, de azért ez a 9ezer ez vicc.
  • lexlutor
    aza sokszorannyi, pont 50%. ha tobbet megy mint te, akkor lehet tobbszoros. friss regnel meg kb pont tokimindegy. 5-10-20 kor alatt barmelyik kiporgetheto maxosra.
  • SilverWolf8
    Nem tartom magam álszentnek, de én nem tudom elképzelni a játékom vele. Tudom hogy köze nincs a Wot nak a valósághoz de ezzel a skinnel a maradék illúzióm is elveszne. Inkább kitapasztalom, hol kell lőni a tankokat, a KV5, IS4 a mai napig rejtély számomra, azokat a helyeket amiket javasoltak nem sikerült megtalálnom, de majd kitapasztalom. Egyik harckocsiba se volt rajz arról hol kell lőni az ellenséget, sőt sokszor nem is láttak a háborúban előtte olyan tankokat amik ellen harcoltak. A mai überhightech német párducban, vagy amcsi Abramsban sincs szerintem olyan technológia ami megmondja hol a legvékonyabb az ellen páncélja, ha csak nincs röntgenképre alkalmas érzékelője. Emelett legyél büszke rá ha ugyan olyan tankkal harcolsz mint én ellenem és te nyersz, mert tudod ráböksz a piros pontra. Ennyi erővel lehet lufipukkasztós flash játékkal is játszani, ráviszed az egeret és pukkan. Nem nyilvánultam meg úgy , hogy elkezdj osztani szerintem...
  • SirArcheer
    És mit csinálnál azokkal akiknek Prémium tankjuk van?
    Szerintem jó így ahogy van.
    Öröm nézni a friss Type-osokat hogy nekimennek egy IS4, E75, T30 trionak és 5 sec alatt vége meccs számár , majd 14 percig minket noobozik.
  • pointer4
    Ez valami frusztráció?? Ha te spúr vagy egy játékra pénzt szánni, akkor a többi aki megteszi mind dögöljön meg? Hány éves vagy 7 ?
  • wildstorm
    Mondjuk youtube videók...

Egyébként a prémiumokra visszatérve: LINK

Kikaptunk mint a huzat... Sok a "noob" köztük.
  • MuldR
    Gondolom nem jatszol francia tankokkal :)
    Azokkal muveszet, ha a bevitt loves at is szakit valakit :)
  • MuldR
    Nem mindenki mindig premiumos! Olyankor mit csinalsz? havonta mozgatod a szerverek kozott az usereket?
  • Mentol
    ...fejlődik, ha pénzt rak bele.
  • Mentol
    Filozófiai kérdés:
    Ti nem érzitek úgy, hogy a prémium játékosoknak külön ligában kéne küzdeniük? Én egy fillért nem akarok erre költeni, és elég frusztráló, hogy a "frissreg" user már aznap soxor annyit fejlődik.
  • stoppos
    Fasza. Mondjuk a vaktában lövömnél azért jobb. :)
  • MuldR
    Uhhh igazi hardcore mazo!
    Majd rajossz! :P
  • stoppos
    Játékon kjvül nincs ez meg valahol? Ránézek, megjegyzem, de mégsem kell átszineznem a jószágokat.
  • MuldR
    Overlord mar megerositette, hogy a piros/sarga/zold celkereszt nem jol mukodik. Ki is fogjak szedni a jatekbol. Szoval ne bizz benne.
  • wildstorm
    Érdemes kipróbálni, mert olyan dolgokra jöhetsz rá amire soha nem gondoltál volna.
    Pl.: Egy Maus simán szétkapható elölről, ha egy bizonyos sávot lősz vagy egy Tiger-P igen nehezen sebezhető szemből, még a nagyobbaknak is, viszont oldalról és hátulról még egy 4. szintű is simán sebzi...
  • bgabor
    "Na elmész ezzel a "véleményeddel" a... tudod Te hogy hova..."

Először is, értelmes, felnőtt emberek vagyunk itt mindannyian, azt gondolom, el tudunk beszélgetni valamiről korrektül és érzelmi kitörések nélkül is.

Másodszor, én bizony elég nagy rajongója vagyok a Star Warsnak. No nem öltözöm Stormtrooper jelzmezbe, de nemigen tudnál nekem olyan Star Wars játékot mondani a kilencvenes évek közepétől kezdve, amit ne játszottam volna végig. X-wing, Tie Figter, Rebel Assault, Dark Forces, Jedi Knight széria, Podracer, Galactic Battlegrounds, Empire At War, Kotor széria, Force Unleashed széria. Sorolhatnám napestig, sok eredetiben van meg, például a KOTOR első része is, amit háromszor toltam végig, csakhogy az összes elérhető lehetőséget megismerhessem. Szóval elmondhatjuk, hogy ismerem a felhozatalt.

Ettől eltekintve nagyon nem tetszik az, amit George Lucas csinál, ahogy ez ezredik lóbőrt húzza le ugyanarról a cuccról, és minimális újdonságot se képes produkálni a témában. Elég tehetségtelen embernek tartom, akinek egyszer sikerült nagyot alkotnia, és azóta abból próbál megélni. Amiket azóta alkotott (pl:a három új film), azoknak a minősége roppant gyenge színvonalú.

És igen, szerintem érdemes megpróbálni az SW:TORt a Star Wars köntös nélkül is megvizsgálni. Merthogy Lucasék az elmúlt tíz évben sportot űztek abból, hogy gyenge minőségű játékokat próbáltak rásózni a közönségre, akik csak azért vették meg, mert Star Wars a cucc.

Az SW:TOR egy elég gyenge minőségű valami. A mozgási ér harcrendszer valami döbbenetesen primitív(kedvencem, hogy a távolsági fegyveres ellenségek kemény 4 méterről érzékelnek téged, és kezdenek lövöldözni rád), a beígért űrharc szánalmas megvalósítású, a nyolcvanas évek végi "űrharc" játékokra emlékeztet. Amúgy pedig a részletekben tokkal vonóval a World of Warcraft koppintása az egész, de a legapróbb részletekig bezárólag ám, sorolhatnám a példákat estig. A történet, a hangulat pedig sehol sincsen a nagy öreg KOTORhoz képest. Igazából hangulata sem igen van a cuccnak. Lehet hogy már öreg vagyok hozzá, de nekem nem elég a SW hangulat megteremtéséhez annyi, hogy lucasék hozzáadják a filmes hangeffekteket és zenéket egy amúgy vérgyenge játékhoz.

Mindezért pedig kutya kemény pénzeket kérnek, 12.000 a beugró, és ha kijátszottad a hozzá adott harminc napot, veheted a 60 napos gamecardokat 8000 forintért. Pedig ennek aztán a felét sem éri meg a játék. És nem elég hogy megvetted, még adj meg nekik bankkártyaszámot, lakcímet, telefonszámot hogy automatikusan ráterhelhessenek még 30 napnyi előfizetési díjat a kártyádra, ha netán lejárna az előfizetésed. És mindaddig amíg minden pofátlan követelésüknek eleget nem teszel, nem játszhatsz a játékoddal. Komolyan, már vártam, mikor kérnek meg, hogy vegyek vért magamtól, és postázzam el nekik amerikába, a laboreredményeimmel együtt. Kicsit sem követelőző, pofátlan, pénzéhes banda mi?
  • stoppos
    Teljesen igazad van, nem is ítélkezésből mondtam. Ha a játék lehetőséget ad rá, akkor miért ne. Egyszer majd ki fogom próbálni. Egyelőre marad a régi módszer: Ahol zöld, ott lövöm és buzgón imádkozom. :)
  • wildstorm
    Régen volt. Azért mondjuk egy jagdpanther, Tiger-p stb...
    Marhára nem viszi át egyből. :)
  • sanya01
    Köszi!
  • SirArcheer
    Ennél azért hasznosabb, amikor jön feléd egy bahott nagy fém doboz, és nem kell gondolkoznom, hogy most a bal alsó rész 3 pixeles részét kéne lőnöm.
    Én kétnaponta játszom, nekem segít.
  • wildstorm
    Vagy a legújabb pacth-hez: LINK
  • SirArcheer
    Tier 8 alattiakon nincs nagyon ilyen festés :)
  • stoppos
    Nem csalás, csak ronda. Furcsa lenne a hangulata vele. Jön szembe a szörnyeteg E-100 és ki van pingálva, mint valami 5 éves, aki megtalálta anyu sminkkészletét.
  • wildstorm
    Innen le tudod szedni: LINK
  • sanya01
    Csináltam (még tavaly májusban) de véletlenül letöröltem...
  • wildstorm
    Mivel nem segítettél, nem KÖSZÖNÖM meg! :)
  • virkir
    Visszamásolod az elmentett fájlokat.
    Vagy netán nem csináltál róluk mentést?
  • virkir
    Nem csalás csak én pl nem értem, hogy T8 alatt minek mikor ott még mindenki lazán átlő mindenkit bárhonnan.
  • sanya01
    Nekem viszont segíthetne valaki ezügyben...bár épp ellenkező irányban.
    Még siheder koromban feltettem én is, mára a patcheknek köszönhetően szinte teljesen kikopott.
    Néhány tankon még mutatja de már kifejezetten idegesít.
    Hogyan tudom eltüntetni végleg?
  • patchaou
    Meglepődnél ha tudnád hányan használnak innen is ilyen szarokat.
  • SirArcheer
    Én nem fogok segíteni.
    Ezért nem írom le hogy nézd meg ezt az oldalt http://wotinfo.try.hu/
    Itt nincsenek skinek amikre gondolsz.
  • wildstorm
    Igen az. :) Csak azt ne mondjátok, hogy ez is csalás.

Imádom a sok álszent embert... :)
    Mindenki veri magát, hogy így-úgy amúgy és majdnem mindenki használja... :)

Na mindegy.
  • SilverWolf8
    ha ez a bohóc skin, akkor nem hiszem hogy fogsz segítséget kapni itt:)
  • wildstorm
    Valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudom letölteni a Korean Random féle hitzones pack 0.6.7-hez készült változatát? (hivatalos oldalon már nincs fent)

Újraraktam a játékot és mivel láttam, hogy van már a 0.7.1-hez is, gondoltam törlöm az előzőt.
    Csak az a gond, hogy a 0.7.1-ben csak 8. szinttől felfelé vannak megcsinálva a színek....

Előre is köszi!
  • SilverWolf8
    Ne a testét lődd és nem lesz lánc, valószínűleg átviszi így a kritikált is megúszod=2 lövés, fele annyi pénz a lőszerre, azt meg bőven kitermeli a kill:)
  • Bmsrt
    Hopsz nem válasznak akartam bocsesz...
  • Bmsrt
    A következő tank kifejlesztve: A-20. Elköltött XP: 3 040. Elköltött szabad XP: 0.
    Oké ki van fejlesztve a Kv-13-ról a T-43,de én csak a rögösebb utat járom be,mert így megismerkedhetem a "Legendás"(-an sz*r) A-20-al!!!