A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SilverWolf8 #98519 Nem tartom magam álszentnek, de én nem tudom elképzelni a játékom vele. Tudom hogy köze nincs a Wot nak a valósághoz de ezzel a skinnel a maradék illúzióm is elveszne. Inkább kitapasztalom, hol kell lőni a tankokat, a KV5, IS4 a mai napig rejtély számomra, azokat a helyeket amiket javasoltak nem sikerült megtalálnom, de majd kitapasztalom. Egyik harckocsiba se volt rajz arról hol kell lőni az ellenséget, sőt sokszor nem is láttak a háborúban előtte olyan tankokat amik ellen harcoltak. A mai überhightech német párducban, vagy amcsi Abramsban sincs szerintem olyan technológia ami megmondja hol a legvékonyabb az ellen páncélja, ha csak nincs röntgenképre alkalmas érzékelője. Emelett legyél büszke rá ha ugyan olyan tankkal harcolsz mint én ellenem és te nyersz, mert tudod ráböksz a piros pontra. Ennyi erővel lehet lufipukkasztós flash játékkal is játszani, ráviszed az egeret és pukkan. Nem nyilvánultam meg úgy , hogy elkezdj osztani szerintem...