A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #98506 "Na elmész ezzel a "véleményeddel" a... tudod Te hogy hova..."
Először is, értelmes, felnőtt emberek vagyunk itt mindannyian, azt gondolom, el tudunk beszélgetni valamiről korrektül és érzelmi kitörések nélkül is.
Másodszor, én bizony elég nagy rajongója vagyok a Star Warsnak. No nem öltözöm Stormtrooper jelzmezbe, de nemigen tudnál nekem olyan Star Wars játékot mondani a kilencvenes évek közepétől kezdve, amit ne játszottam volna végig. X-wing, Tie Figter, Rebel Assault, Dark Forces, Jedi Knight széria, Podracer, Galactic Battlegrounds, Empire At War, Kotor széria, Force Unleashed széria. Sorolhatnám napestig, sok eredetiben van meg, például a KOTOR első része is, amit háromszor toltam végig, csakhogy az összes elérhető lehetőséget megismerhessem. Szóval elmondhatjuk, hogy ismerem a felhozatalt.
Ettől eltekintve nagyon nem tetszik az, amit George Lucas csinál, ahogy ez ezredik lóbőrt húzza le ugyanarról a cuccról, és minimális újdonságot se képes produkálni a témában. Elég tehetségtelen embernek tartom, akinek egyszer sikerült nagyot alkotnia, és azóta abból próbál megélni. Amiket azóta alkotott (pl:a három új film), azoknak a minősége roppant gyenge színvonalú.
És igen, szerintem érdemes megpróbálni az SW:TORt a Star Wars köntös nélkül is megvizsgálni. Merthogy Lucasék az elmúlt tíz évben sportot űztek abból, hogy gyenge minőségű játékokat próbáltak rásózni a közönségre, akik csak azért vették meg, mert Star Wars a cucc.
Az SW:TOR egy elég gyenge minőségű valami. A mozgási ér harcrendszer valami döbbenetesen primitív(kedvencem, hogy a távolsági fegyveres ellenségek kemény 4 méterről érzékelnek téged, és kezdenek lövöldözni rád), a beígért űrharc szánalmas megvalósítású, a nyolcvanas évek végi "űrharc" játékokra emlékeztet. Amúgy pedig a részletekben tokkal vonóval a World of Warcraft koppintása az egész, de a legapróbb részletekig bezárólag ám, sorolhatnám a példákat estig. A történet, a hangulat pedig sehol sincsen a nagy öreg KOTORhoz képest. Igazából hangulata sem igen van a cuccnak. Lehet hogy már öreg vagyok hozzá, de nekem nem elég a SW hangulat megteremtéséhez annyi, hogy lucasék hozzáadják a filmes hangeffekteket és zenéket egy amúgy vérgyenge játékhoz.
Mindezért pedig kutya kemény pénzeket kérnek, 12.000 a beugró, és ha kijátszottad a hozzá adott harminc napot, veheted a 60 napos gamecardokat 8000 forintért. Pedig ennek aztán a felét sem éri meg a játék. És nem elég hogy megvetted, még adj meg nekik bankkártyaszámot, lakcímet, telefonszámot hogy automatikusan ráterhelhessenek még 30 napnyi előfizetési díjat a kártyádra, ha netán lejárna az előfizetésed. És mindaddig amíg minden pofátlan követelésüknek eleget nem teszel, nem játszhatsz a játékoddal. Komolyan, már vártam, mikor kérnek meg, hogy vegyek vért magamtól, és postázzam el nekik amerikába, a laboreredményeimmel együtt. Kicsit sem követelőző, pofátlan, pénzéhes banda mi?