World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videóból kiderül, hogy az egyik népszerű light tankot a Toldiról tervezték. 😉
LOL, nem is tudtam... a svéd TD 10-es is autoloader a valóságban.... hogy a játékban mi lesz, nem tudom. 😄 Meg tudott úszni is, ha felszerelték. :') Jó, kis csapdázó tanknak tűnik... (oszlop elején feltűnve, lő, és gyorsan visszavonul 😊... eredetileg meg SPG anti-tank kategória 😄... LOL
A Heavy rohadt papír lesz... szintén tudott úszni. 😄 és gyors...
A svédek is csináltak artyt... FUCK OFF. 😄 Ami 14-et lő ki 1 perc alatt...155 miliset xD... nem akarom! 😄 Ez már rakéta! 😄
S a svédek ma már inkább a német Leopardokat használják... 😊 Arra viszont eleget terveztek, hogy a WoT is betegye őket. 😊
Azért írtam így le, hogyha valakinek esetleg nincs kedve végig nézni a 24 perces videót, akkor itt van kb. ez. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.18. 18:53:00
Nagyon utálatosak ezek a 175 penes 390 alfás ágyúk. Annyira pontatlanok, hogy elmondani nehéz. Amilyen állat rush folyik manapság, gyorsan kéne reagálni, már-már arty szintű célzás idő (az FV arty 4,8 alatt becéloz, a kv3 meg 3,4) mellett nagyon gyakran nincs idő célozni, de mégis kéne, mert mellé megy vagy nem üt át, ha nem tudok gyenge pontot lőni. Sokan HE-vel használják és nem is akkora hülyeség, mint amilyennek elsőre hangzik, mert van egy biztos 150-200 sebzés szemben a szinte tutira lepattanóval, ami sebezne esetleg 390-t.
A heavynél meg nem tetszik ez, hogy először light aztán med, a végén meg heavy, ráadásul sztem táras is... olyanból meg már van nekem 2 (50b, t57), úgyhogy ez a svéd heavy kicsit copy paste tanknak tűnik látatlanban. 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nekem a 100mm-es jobban feküdt. Lényegesen pontosabb, 0,7sec-el hamarabb (2,7<3,4) tud becélozni és még talán a DPM is magasabb picit. Igaz, hogy csak 250-es az alfa sebzés, de valahogy a legtöbb helyzetben jobban teljesít egy pontosabb és gyorsabban betöltő ágyú (pl több ellenféllel szembeni harc, több alacsony hp-s ellenfelet kilőni, leláncoláshoz jobb, távolsági lövésekre jobb, gyenge pontokat lőni!, ami a 175 pen mellett szinte kötelező). Ugye a közelharc szerintem annyira nem fekszik az IS-nek, kivéve ha top tier, mert közelről tényleg szétszedik és a 122mm-es ágyúk még 30m-ről is képesek akkora homályt lőni, hogy elkeserítő. Közepes távolságról viszont tud pattintani, de onnan meg a 122-es már nagyon pontatlan. Az IS elég gyors, lehet med-nehéz stílusban tolni vele, menni a medek után és oda meg jobb a pontosabb ágyú.
Felváltva használtam és nekem pl a 100mm-es ágyúval magasabb volt az átlag sebzésem. A 122mm-es meg mondjuk fun, amikor 390-et bevágok valakinek <#crazya>#crazya> Van még egy dolog, de nálam ez egy sokadrendű szempont, mert nem sok arany lőszert használok, de a 100mm-es ágyúnak lényegesen jobb az arany lőszere.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.18. 16:53:43
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Így a büdös életben nem lesz meg a top 122-es löveg. Persze mindegy is, mert az ilyen helyzetben az sem ér fingot sem. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.18. 15:47:06
+ ha kész az első, a másodiknál követelménynél miért kéri a következő követelményeként az 1.-t még egyszer megcsinálni? Ott valami nem bugosan van?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Győzelem!
Csata: Fiery Salient
Járművek: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 1 365 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 8 649
(prémium fiókkal) <#falbav>#falbav>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tehát a különböző csomagoknál az 1 nap prémium fiók ára az alábbiak szerint van:
1 éves: 56,6
0,5 éves: 63,75
1 havi: 83,3
1 heti: 178,57
3 napi: 216,6
1 napos: 250
Ezek alapján kijelenthető az alábbi megállapítások 😊
- ha valaki egy héten csak 1x ér rá (komolyabban) játszani annak napi prém csomag a legjobb. (13.000)
- ha valaki egy héten csak 2x ér rá (komolyabban) játszani annak hihetetlen de az 1 éves a legjobb választás (20.400) szemben a féléves (22.950) vagy a napi (26.000) vagy 3 napossal (26.000)
- havi prémiumot csak annak érdemes vásárolnia aki egy évben legalább 4 hónapban nem wotozik (20.000) szemben az 1 éves (20.400)
- fél évest annak érdemes aki egyhuzamban 5 vagy 6 hónapot játszik és utána semmit
- 3 napost annak érdemes aki pont 3 napot játszik egyhuzamban, de egy évben nem vásárol többet 31 alkalomnál (20.150) szemben az éves (20.400)
- 1 hetit annak érdemes aki 6 vagy 7 napot zsinorban játszik, de egy évben nem vásárol többet 16 alkalomnál.
Pszihológiai érvek:
- ha van 1 éves vagy fél éves prémed akkor olyan mintha nem is lenne prémfiókod, nem érzel késztetést hogy kockulj, többet fogsz a való élettel foglalkozni
- ha 1 vagy 3 napos prémed van akkor az a nap egészség károsító lesz, illetve a személyes kapcsolataid -a valódi, nem a netes- romlani fognak
na tán nem is érdemes ettől jobban kivesézni a témát.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Utoljára szerkesztette: stoppos, 2016.08.18. 13:16:17
Mindegy jó körrel ezzel is +-osakat futok... de egyébként crew húzónak tökéletes.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azért ezt az ötszörözős eventet megpróbálom kihasználni, és a KV-3-ra (és így az IS sorozatra) kihúzni a top ágyút. Baromira kellene már...

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.18. 11:33:05
de a WG oldalán prémiumnak írják (kredithozammal meg mindennel), én meg azthittem, hogy csak reward tank (kredithozam nélkül).... 😮