418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessék itt egy tegnapi termés azthiszem. Nem nagy szám, meg nem szoktam ilyenek felvenni, de ez élőbe fasza volt amit összehoztunk, igaz kikaptunk, de az mellékes. :D -
lammaer #98922 Egyébként komolyan, amikor noobozik vki, sokszor elég csak bepötyögni hogy overall win rate 40%, rating 600 (below average), egyből jönnek hogy nem a stat számít, azt elhallgatnak.
Cserébe elég fatalistává teszi az embert, ha látja hogy nála sok a piros, az ellennél meg ott vannak a zöldek. És sajnos sokszor be is jön :( -
Renegade #98921 :-) -
lammaer #98920 Inkább játszok, nézelődésből nincs XP :)
De jó látni hogy egyre többen ismerik fel nagyságomat. Főleg már én is,mióta felraktam ezt a ratingkijelző modot, és szíp zőld vagyok, mig a játékosok 90%a piros. Azóta fejembe szállt a dicsőség.
Trollkodni is jó, amikor írom be egyből hogy az E75 gyökér mertcsak 600-as a ratingja. :) -
marchizor #98919 Szokták. -
Hát szopni tudni kell ... de akkor te a sötét oldal egyik botja vagy, akik mindig nyernek . -
virkir #98917 Ezt marhára nem értem miért kel egy normál tank miatt vinnyogni.
Semmi nem kell hozzá, hogy használják pusztán segg amíg kihúzza valaki, nincs letiltva a játékosok felénél, nem kell érte egy fillért fizetni.
Ki kell fejleszteni és aztán alázni vele. Ennyi. -
Renegade #98916 jaja ált 10 fölött van a letöltés, tudod nem lehet mindenki olyan pro mint te, hogy már nincs mit tanulni ;)
hova tovább, megnézem mindenki másét is aki 2share-re tölti fel -
lammaer #98915 Direkt nem raknak be ilyet... azt szeretnek hogy az emberek veszitsenek csak jo sok creditet ahol lehet.
Erted, egy PZ38NA kilovesert fizetek 7-8K creditet... radasul ennek a toredeket kapja meg az, aki a szenvedo fel, azt is csak akkor ha megsemmisul.
Egy talalat egy nagyobb tankba meg 10K... ez egy szimpla credit sink. -
lammaer #98914 Szokta vki ezeket a replayokat nézegetni? Még sose töltöttem le egyet se ;) -
Renegade #98913 ilyen amikor az ember veszít puffanccsal, mert 3 perc alatt elhullik a csapat fele, 2 HP-n túléltem + 3 plencsi :-)
azért a mezőny nagyjait kikaptam (2 B1, Lee, Marderek, stb)
replay
-
-
lammaer #98911 Tudtam hogy nemszabad veled platoonba menni.. nálam semmi ilyesmi nincs, ölöm a T54-eket meg Typeokat a T6-os AMXel mint a csuda... persze csak ha nem rám figyelnek :) -
lammaer #98910 Miért kell mindennél nerfért imádkozni. Szerezd meg és élvezd.. már a Tier6os is zsir. -
davidbog #98909 Dehogy a credit lett meg, az xp. Creditből még mindig rengeteg van. -
MitsuMishi #98908 Igazán berakhatnának a játékba egy olyan opciót, hogyha kilő a társad, akkor "megbocsájthasd" neki, és ne adjon neki büntit.Az előbb voltam olyan béna, hogy pont bementem a tűzvonalába és meghaltam, szóval az én hibám volt az egész.Igaz hogy a sok sügér akkor se bocsájtana meg ha az ő hibája, de ha már ~1% használná már megérné, mert biztos van még értelmes ember. -
davidbog #98907 Kénytelen voltam a maradák 330 aranyamból venni egy napos preium accountot. Két óra alatt meg is lett a hiányzó credit a 120 mm SA 46-hoz. Az már önmagában pozitívum, hogy kb ugyanannyi idő kell a tárazáshoz, mint a 100 mm SA 47-nél. Mivel kevesebb van egy tárban eleve nem is lehet ellőni annyit mint a 100 mm-esből, úgyhogy kicsit kisebbek lesznek a lőszerköltségek. Jó ez a 120 mm-es.
De maga a harckocsi valahogy nem igazán jön be. Inkább közepes harckocsiként kell alkalmazni. A probláma az, hogy ha ilyen stílusú harckocsit akartam volna akkor a medium ágat választom. Jobban örültem volna az AMX-50 65t-nek. -
VanDaal #98906 Végre egy boldog ember, aki elégedett a tankjával :D -
Bmsrt #98905 Nézzétek a második Bt-2 efficentyét és winrat-jét jó mi?
Azt hittem egy félisten alászállott hogy győzelemre segítse a csapatomat,
utána nézem a statját,mert kíváncsi voltam..:D
Ő az!
Úgy látszik oda van a Bt-2-ért mert mást se játszik!!!:D -
malystryx #98904 Nagyon jó kis meccs, gratu. Kíváncsi voltam már egy P2-es meccsre, mit lehet kihozni belőle. Ahogy elnézem ez sem olyan pattogós, de legalább az ágyúja jó. Nemsokára megvehetem, még pár nap. Mit tettél rá? Értem itt ezalatt a töltésgyorsító, venti, stb...
Előre is köszi. -
Akkor úgy látszik nem csak én tapasztaltam, h valami nincs rendben a célkereszttel. Nálam valamiért néha úgy elkezd rángatózni, mint Julis orgazmus közben. Persze pont közelharc közben jön rá az epilepszia. Aztán ha lövök, garantáltan a nagy semmibe megy. -
Végre, bár élveztem:
A következő tank kifejlesztve: T34. Elköltött XP: 185 300. Elköltött szabad XP: 0. -
Ketten voltunk ilyen kis troll tankok a teamben, beirja valamelyik eszleny hogy nyirjuk ki az artyt. Jo kis tank, de nem T-50 hogy 70-el cikkcakkozva mindenki kozt vegigrohanjon vele a palyan az ember. -
urak, mi a túrót állítottak el a szerveren ma a szarházi wg-sek ? a célkereszt nem esik egybe a pen-kereszttel, rendre leesik a lövész keresztje álló helyzetben tiszta rálátással is, és így totálisan máshová mennek a lövések, mint ahova célzok, délután óta ez van, és játszhatatlan az egész !
-
"még ha nem is lenne szabad neki erősebbnek lennie," de am teljesen egyetértek vele, mert engem is szekálnak ezek a kis mocskok, rohadt bunkók. -
hogy lenne már erősebb? Tier7-es szar med (light) ág kilövi a T9-es heavyt lazán? Azért ez enyhén szólva is elbaszott. Remélem nerfelik a picsába ezeket a következő patchben. -
Jaaaa, jovan akkor... Am. sztem nincs mért szégyenkezned, jókat játszottunk, szal no problémó ámígó :) -
Most az, hogy valaki erősebb és kilő, még ha nem is lenne szabad neki erősebbnek lennie, az egy dolog. De az, hogy valaki 40 méterre előttem eltűnik, vagy hogy jóval gyengébben páncélozott tank, csak úgy elnyeli a lövéseket, az már a legális cheat szintjét karcolgatja.
Ja igen szintén ma volt, az egyáltalán nem OP orosz heavy ággal. 1 darab ellenséges IS3 al nem bírt el egy VK4502A, 1 jagdtiger, 1 kv3 és 2 e8 sherman. Illetve később én is szembekerültem vele a vk36h 88 asával, amivel még oldalról sem tudtam átlőni, pedig vagy 10x rálőttem a különböző gyenge pontjait célozgatva. Viszont ugyanezzel akár szemből is át tudom lőni a T32 őt vagy a KT t, ami tudtommal pont ugyanaz a szint. Érdekes. -
lexlutor #98895 .. ezteket a francia gyirstuzeloket sem gondoltak at egy pillanatg sem.. lepattano, mellemegy, papirtank.. lofaszt.. -
ha dezertálsz is bent marad a tankod.
engem a franciák basznak fel, főleg a kis csicska amx 13-as. Röhej hogy a T34-emet egyszerűen megalázza. Én belelövök 400-at, ő azalatt amíg újratöltök kb 1000-et, és simán átlő mert ugye agyonpáncélozott ez a csodatank. Utána meg eprsze elrohan a francba, esélyem sincs újra belelőni, amikor meg jön újra már látom a végzetem, a nyomorék csapattársak se tudták kilőni amíg ki nem végzett engem. Kiegyensúlyozatlan szarfos ág mindkettő, rohadjon el aki kitalálta. Ráadásul olyan kicsi hogy el se találom, múltkor épp hogy betöltött a játék erre a shermanomat már tűz alá vette és trackelt kapásból, egyet nem tudtam belelőni amíg kivégzett mert el se találtam, amíg ő vígan belém lőtte az összes töltényét.
Amúgy kb 1 hónap az új peccs. -
Ezaz, ismét elérte nálam ez a játék egy nap alatt, hogy 1 hónapot pihentessem.
M4e3 shermannal voltam, mentem előre a puszta közepén mert már alig volt ellen. Sehol semmi bokor előttem, felbukkant kb 100-150 méterre egy t43. Rálőttem sebeztem, rálőttem lepattant. Majd amikor már csak olyan 30-40 méterre volt, eltűnt. Jött a semmiből egy lövés elvitte a lánctalpam, majd rá kb 2 mp re be is spottolódott újra, hogy mindjárt elcsap. Rálőttem semmi hatás. Köv lövése elvitte az ágyúm, az utána lévő pedig a tornyot ragasztotta be. Itt gondolkoztam el azon, hogy inkább dezertálok, minthogy megöljön mert ez már nevetséges, de maradtam, mert akár még nyerhettünk is.
Illetve másik szépség az egy hósikló volt (sima t 50) 2 vk36h, 1 panter egy pz4 és én lőttem a dagi shermannal. Csak magam részéről adtam neki 4 találatot. Ebből kettőt elnyelt 1 critical lett hátulról a segge közepére, de nem lassult meg nem állt meg nem gyulladt ki. Illetve egy valahogy meg is sebezte oldalról. De mikor kinyírtak mindünket ő még mindig vígan szaladgált pedig láttam, hogy a többiek is eltalálták nem 1x, de nem zavartatta magát.
Mikor lesz a köv update ? Mert sztem akkor jövök majd kb vissza, hátha javul valami... -
A peccsről még semmi konkrét? Tesztszeró nem indult el ugye? :D -
lammaer #98891 Nem véletlen hogy medium companykba mindenhol KV3-at akarnak, ott a csatákat egyszerűen uralja. -
lammaer #98890 Nem, más tanknál nem lövik el a lánctalpat, csak egyszerűen szétlövik. És nem kell 5-6 tank, elég 1.
Komolyan, a KV3 az egyik legbrutálisabb Tier6. Tierjében átüthetetlen szinte, nem véletlenül tapasztalod hogy a lácodat verik le majd kell 5-6 tank ami körbevesz. Nem a láncodat akarják leverni, hanem sebeznének, de a lánc elnyel mindent.
Alkalomadtán Tier8-ak pattognak róla. -
bgabor #98889 "T32-T34-nek nem kell az alját lőni Löwe ágyújával vissza azt ott ahol akartam megbízhatóan."
Ez a mondat milyen nyelven van írva? :D
A Google fordító szokott ilyeneket kitalálni. -
Gunslinger #98888 Fenét nem, több mint 30 Top Gunom van KV-val. :-) Asszem talán csak Scout medálom nincs vele, a többiből van. Szintjében messze a legerősebb tank, majd ha kettéválasztják 7.3-ban kap egy nerfet. -
De acélfalon kívül nem sok minden kitüntetést lehet vele kapni :D -
Martens4466 #98886 Az orosz T34-emmek van a legszarabb statisztikája. És több az elvesztett csata mint a győztes. Ez az egyetlen tank amivel nem tudok játszani eddig. -
Armisael #98885 T32-T34-nek nem kell az alját lőni Löwe ágyújával vissza azt ott ahol akartam megbízhatóan. Most éppenséggel a random a sráccal volt de 10-ből 8 viszi a hullt úgy tűnik ez a kettő most itt volt :P Az első lepattanó (T32) elkerülhető lehetett volna a többi az mind random én úgy érzem. A torony oldala viszont szintén bátran lőhető ha elvan fordítva.
Egyébként engem is meglepett a kapott credit én olyan 56-70k közé saccoltam. Éreztem hogy jó volt. Nagyon érződik, hogy csavargatnak a credit szorzókkal. Most pont jókor mentem Löwevel egy jó kört :D Egy hete nem kaptam volna ennyit ezért..... -
Igazad van, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy soha nem mi voltunk az esélyesebbek. Kezdve az első meccsel ahol szolid 7 (hét) AFK nk volt.