A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most az, hogy valaki erősebb és kilő, még ha nem is lenne szabad neki erősebbnek lennie, az egy dolog. De az, hogy valaki 40 méterre előttem eltűnik, vagy hogy jóval gyengébben páncélozott tank, csak úgy elnyeli a lövéseket, az már a legális cheat szintjét karcolgatja.
Ja igen szintén ma volt, az egyáltalán nem OP orosz heavy ággal. 1 darab ellenséges IS3 al nem bírt el egy VK4502A, 1 jagdtiger, 1 kv3 és 2 e8 sherman. Illetve később én is szembekerültem vele a vk36h 88 asával, amivel még oldalról sem tudtam átlőni, pedig vagy 10x rálőttem a különböző gyenge pontjait célozgatva. Viszont ugyanezzel akár szemből is át tudom lőni a T32 őt vagy a KT t, ami tudtommal pont ugyanaz a szint. Érdekes.