A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezaz, ismét elérte nálam ez a játék egy nap alatt, hogy 1 hónapot pihentessem.
M4e3 shermannal voltam, mentem előre a puszta közepén mert már alig volt ellen. Sehol semmi bokor előttem, felbukkant kb 100-150 méterre egy t43. Rálőttem sebeztem, rálőttem lepattant. Majd amikor már csak olyan 30-40 méterre volt, eltűnt. Jött a semmiből egy lövés elvitte a lánctalpam, majd rá kb 2 mp re be is spottolódott újra, hogy mindjárt elcsap. Rálőttem semmi hatás. Köv lövése elvitte az ágyúm, az utána lévő pedig a tornyot ragasztotta be. Itt gondolkoztam el azon, hogy inkább dezertálok, minthogy megöljön mert ez már nevetséges, de maradtam, mert akár még nyerhettünk is.
Illetve másik szépség az egy hósikló volt (sima t 50) 2 vk36h, 1 panter egy pz4 és én lőttem a dagi shermannal. Csak magam részéről adtam neki 4 találatot. Ebből kettőt elnyelt 1 critical lett hátulról a segge közepére, de nem lassult meg nem állt meg nem gyulladt ki. Illetve egy valahogy meg is sebezte oldalról. De mikor kinyírtak mindünket ő még mindig vígan szaladgált pedig láttam, hogy a többiek is eltalálták nem 1x, de nem zavartatta magát.
Mikor lesz a köv update ? Mert sztem akkor jövök majd kb vissza, hátha javul valami...