418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amíg csak a német ágat húztam nagyon utáltam a KV-t, ha megláttam menekültem előle.
Végül beadtam a derekam és kifejletszettem, egyszerűen imádom! Olyan szép köröket össze lehet hozni vele. :)
A KV-1S az amit utálok! Egy guruló fáklya az egész és minden elszáll benne. Most van normálisabb lövegem, de nem érzem a tankot. -
A Jagdpz helyett Jagdpanthert akartam írni, végre tegnap sikerült megvennem :) Most egy AMX 12t-vel is megyek, idáig ígéretes az is farmolni :))) -
A KV mindent visz. 2 találat, és már nem vagy mínuszba. A 3001 se rosz, de visszatértem a KV-hoz, pedig egy párat kipróbáltam farmtanknak... -
Volt egy köröm, amikor 12 lövésből 8 telitalálatom volt, meg talán 2 splash dmg, és arra kaptam 42k-t. Ez volt így tiszta 24K haszon. KV jobban hoz szerintem. -
Pontosan, jól beszélsz :)
Én is prémium nélkül szenvedtem ki egy Tiger, egy IS, egy JagdPZ-t meg még melette muszály fenttartani 2-3 farmtankot... -
Kinek van manapság S-51-e? megéri rá az 1 milla? Hoz úgy vagy jobban mint a KV? -
rahotep #99277 Az eredményességi mutatóval múlt héten engem is megfogtak...Valami nagyon hitvány,átlag alatti játékosnak kezdtem érezni magam a 640 valahány pontommal...aztán elkezdtem nézelődni a TOP játékosok háza táján (pusztán kíváncsiságból).Gyerekek válasszuk szét a pénz nélkül játszó Júzereket és a prémium Júzereket,mert a különbség jelentős része a játék adta nehézségekből adódik amit a prém játékos átugrik egy kis szabad Tp váltással azt a csóró végigszenvedi egy kevésbé "élvezhető" tankkal,hogy elérjen a hőn áhított céljáig... -
Szép kezdése a napnak :)
-
VanDaal #99275 Lehet hanyagolnom kéne ezt az eredményességi mutatós modot... Amikor meglátom, hogy a csapat 2/3-a vagy még nagyobb része piros, úgy fel tudom húzni magamat, hogy aztán elkezdek minősíthetetlenül szarul játszani én is. Ez egy öngerjesztő folyamat. -
Destydeme #99274 Ezt a hsz-t olvasva úgy látom veled érdemes jóban lenni(legalább a csata erejéig),mert rosszabb,vagy,mint ez ellen,s még büntetést sem kapsz
.
De hatásos módja az oktatásnak.Én sem vok híve a (gyerek)verésnek...(lövésnek). -
Oddball29 #99273 Huhú, ez WIN. Kell egy Batchat. -
lammaer #99272 Gyári skinekkel játszom, soha nem volt fenn egyetlen skinpack sem (csak a potenciális praktikussága miatt a bohóc skinek, hogy lássam ér e vmit. Nem ért, levettem).
Különbözőek vagyunk, látom hogy alapvetően én vagyok itt a kisebbség, mert sokan raknak be képeket az általuk szexinek tartott tankokról amire találtak valami nagyon szexi skint - majd lefotózzák vmi erotikus pózban és berakják ide :)
Nekem a gyári "zöld orosz" "szürke német" szinezés pont jó. Igaz olyan trendi Tiereket meg páncélvastagságot meg tipus szerint szinező modpackom sincs. Zavar a sok szín a képernyő két oldalán, meg felesleges. Megölök mindent akármilyen Tierű :), azon meg már rég túlvagyok hogy azon síránkozzak ha a mi oldalunkon a T8-as van az ellenséges Tier9 ellen.
-
Oddball29 #99271 Nálam az is kizáró, ha nincs hozzá valami vagány skin. -
Destydeme #99270 Ok.A célzássegítőt azért gondoltam,mert a fél monitort belepi a célzókör kezdéskor:)Megvan az újabb ágyú(100pen 110dmg,1 fokkal már jobb).
Épp 1 type-ra ugrottam rá+oldalba a Jtigert,előtte Isu 152-t.Dúrva ez a med ág.Persze ha vki elkap,akkor gyakorlatilag 1 lövés:)
Ventilátort rátettem,kemény 50k-ba került.
-
lammaer #99269 Nálam ez nem mérvadó. Én csak csóválom a fejem, amikor az emberek azért nem mennek egy tankkal mert:
- csúnya
- nagypapát a csúnya németek/franciák/oroszok kilőtték ezért ő nem játszik német/orosz/francia tankkal
- túl OP
Tiszteletben tartom a véleményt, nem gúnyolódok rajta, csak nem értem. Ez nem olyan kérdés mint mondjuk a szabadságharc vagy a vallás, hogy az ember az elvei miatt megfossza magát vmitől és mártírkodjon. Ez egy egyszerű játék.
-
lammaer #99268 És amikor Himmelsdorfon én Jpantherben vagyok T9 meccsben, felmegyek a hegyre (hogy legalább a medek ellen tudjak ott vmit csinálni, hiszen az utcákban szembejövő JT/Object/E75/IS4 ellen a Jpanther esélytelen) és velem feljövő KirályTigris ugat hogy ÉN miért jövök fel?
Majd még belém is lő, hogy nyomatékosítson...
(más kérdés hogy rájöttem, az ilyet nem úgy büntetjük hogy visszalövünk azonnal, mert akkor csak meghalunk és büntit is kell fizetni: nem szóltam egy szót se, megvártam míg az ellennel elkezdett harcolni, majd miután kigurult a fedezékből szépen beblokkoltam hogy ne tudjon visszajönni. A túloldali heavyk elintézték a dolgot, nekem pénzbe se kerül.
A legviccesebb az volt, minta memóriazavra lett volna: elkezdett örjöngeni hogy mekkora fasz vagyok, miért blokkolom. Én csak annyit kérdeztem, nem tudod az előbb ki lőtt belém? )
-
Oddball29 #99267 A saját ultima ratiom a KV ellen, hogy ronda, mint az bűn. Guruló kazán. -
Pupuci #99266 Én meg amikor kilövök valakit (mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb tir) és le nooboz :D Na ezen széjjel szoktam röhögni az agyamat :D -
lammaer #99265 Sztem kár rátenni bármit arannyal levehető dolgot, 75%os legénységnél kb mindegy.
Dobj rá álcahálót/távcsövet (mégiscsak scout, amellett ogy harapni tud) azt told át gyorsan.
Amúgy sem snipertank hanem ráugrós, seggbedurrantós, elszaladós, szóval nem célzássegítő kell neki hanem minden olyan dolog ami elősegíti az ellenség megtalálását és meglepetésszerű támadását. -
lammaer #99264 Legjobban az AimBoton szoktam röhögni.
Ugyanis a játékban gyárilag van aimbot - úgy hívják autoaim :) Az pont "fejre" (torony) lő, más kérdés hogy az esetek többségében ez pont a legkárosabb dolog.
Aimbot vazze :) -
lammaer #99263 Azért néhány dolog ami a KV oldalán pozitiv:
-650HP a su85 350ével szemben
-Torony (azaz csikucsukiban használható)
-Fedezékhasználat (su85 ugye TD mivoltja miatt ebben nem igazán jó). KVval pl elbújhatsz egy IS4 mögött, és kikukkolhatsz ha éppen alkalom kínálkozik. TDvel ez szinte kivitelezhetetlen a torony hiánya miatt.
-Városban is használható tank, mig egy páncélozatlan TDnek ott reszeltek
- Opcionális 152es ágyú
A su85 oldalán én egy pozitívumot látok csak: a rejtőzködést, de azt is csak akkor ha a csapat mögött van. De igy használvaa KV is túlélő :), más kérdés hogy egy eavyre csúnyán néznek ha a csapat mögött figyel.
De kinek a pap, kinek a paplan. Sztem egy tornyos heavy tankkal sokkal flexibilisebb vagy és több sebzést le tudsz osztani mint egy leselkedős-reménykedős-páncélozatlan TDvel. -
lammaer #99262 Jaja, én is így gondolom, azért hajtom most a franciákat, mert ebből tuti nerf lesz. Ez így ahogy van rohadt OP :) -
Pupuci #99261 AMX 13 75-el vagyok
Kilövök egy Lee-t -> hack
Kilövök egy AMX m4 45-öt -> AIMBOT huhuuu, repoertol ám
Minek játszanak kretének ezzel a szarral??
Persze nyugodtan reportolhat. Meg van a replay :D -
bgabor #99260 Szerintem a SU-85 jobb farmolásra. Ugyanaz a credit factor, ugyanaz az ágyú, csak jóval mozgékonyabb mint a KV, és azzal ellentétben szinte láthatatlanná lehet tenni hálóval és rejtőzködéses legénységgel. Gyakorlatilag mindent tud, amit a KV, és még olyat is, amit az nem. Gyakorlatilag minden érv a SU-85 mellet szól.
Az S-51 arty meg ugyan kinek kell? Soha nem alacsonyodnék le odáig!
-
Destydeme #99259 Hi.Na megvan az Amx 12t.Tempóban felüdülés az Amx40után.
Sajna az ágyúja még mindig a régi tré,a legénység is csak 75%.Szal miket érdemes rá pakolni?Kezdetben gondolkodom célzás segítőn,mert alapból akkora,mint a fél monitor.Viszont ez a"6-ot lövök 10sec" alatt,tetszik.Mosolyogtam is.Magas szinten biztos lehet szívni a heavyk vérét.(Lorainne 40t már volt,h elkapta az E-75-met) -
Ott lesz az AMX is, de addig játssz vele amíg nem nerfelik, mert biztosan fogják.
Én is csak addig játszom egy tankkal amíg meg nem lesz a következő. Általában addigra megunom őket. Persze ha nem vettem volna régen Löwe-t (még "olcsón"), akkor Tier 5-6-tal biztosan kellett volna egy jó pár kört mennem a kredit miatt) -
lammaer #99257
Gratulálok.
Nekem csak D1-el van, mert sikerült egy jó meccsett kifognom rögtön az elejénígy egyből át is tudtam ugrani. Szóval ez nem ér :)
Viszont ezután nálam is a T32 jön, de csak 939-el. El tudom képzelni hogy az AMX is ott lesz a toplistán, most még csak a 13-75 van meg...
Igaz, én csak addig tolok egy tankot amig ki nem fejlesztem a következőt, aztán adom is el, szóval nem tolok még további meccseket vele (magyarázom a bizonyítványt, na :) ) -
Nekem az 1000+ átlag xp csak prémiummal sikerült és csak két fajta tankkal.
T32 és AMX-13 90.
Bár az E-75-össel is közel voltam hozzá. -
lammaer #99255 Hejj, hirtelen azt ittem vki 1000+os átlagXPvel viszi a KVt. Már akartam gratulálni érte... de ezek szerint félreértettem :) -
lammaer #99254 Nem, nem gondoltam a 152-esre. Amikor KVztam SOHA egy meccs erejéig sem volt 152-es rajta, mivel a 107-es az egy csodafegyver.
Azt nem tudom hogy most éppen hogyan hoz, de szinte biztos vagyok benne hogy a su85-el nem tudsz úgy farmolni creditet mint a KVval. Még akkor se ha a su85 javítása mondjuk 2-3ezer credittel olcsóbb.
És még egy nem elvetendő szempont: a KVban még az XP sem megy kárba, hiszen valami 130.000 kell az S51-hez. Szóval miközben farmolgatod a creditet, az XPt is fel tudod használni.
Harmadrészt: KV-t szívesen elfogadják medium companyban, mivel ott is megálja a helyét KV3-ak meg VK3601-ek ellen is. Szóval ha unod a random battlékat, mehetsz oda is. Su85.. na az már nem ilyen kelendő. -
Nem kell topnak lenned, ezek scout tankok! A lényeg, hogy gyorsak és jól tudnak manőverezni. A videón is látod, hogy a lényeg az állandó mozgás.
Én PzIII/IV-el szoktam trollkodni. :) Imádom! -
Ninju #99252 FAQ elolvasását javaslom, mert nagyon helyzet és lövegfüggő!
-
dolorex #99251 Áhh sikerült!Köszi!!!!
Kettő alap lövedék közül meiket használjátok?Vagy érdemesebb kombóban? -
Attiska #99250 A Luchs-al az a baj, hogy mondjuk 20 meccsből ha 1-2-ben top tier környéki. Én nem olyan rég vettem megint, de már el is adtam, mert kínlódás volt. Persze ha a lista felső részén vagy, nagyon jó. :) -
Szakesz #99249 1000+ átlag XP-vel nem is lehet kérdéses. :) -
kecskekucsma #99248 Ennyit.Ez teljesen átlagos KV val.Imádom!
-
Nem tudom,mostanában a kv mennyit hoz egy átlag körben,mivel már rég nincs meg,de ott van su-85 nekem most,amivel nagyon meg vagyok elégedve.Kb 3 rugós javítás a maximum,1-2 killért meg pár sebzésért kapsz olyan 15-17 ezret.Szóval én csak ajánlani tudom,bár az tény hogy keveset bír:) -
:D:D:D:D
-
Imation #99245 De miért az én csapatomban vannak??? :( -
Ez mikor volt? Csak mert a HE nerf óta feleennyit, ha levesz szvsz. Azt is csak akkor, ha nem pattan le vagy nem "szívódik" fel a páncélon. Am, ha nem lenne olyan kicsi a tűzgyorsasága tuti azt használnám, kicsik egy lövés - és az olyan jó érzés:P
Tudom szemét vok:)