A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #99272 Gyári skinekkel játszom, soha nem volt fenn egyetlen skinpack sem (csak a potenciális praktikussága miatt a bohóc skinek, hogy lássam ér e vmit. Nem ért, levettem).
Különbözőek vagyunk, látom hogy alapvetően én vagyok itt a kisebbség, mert sokan raknak be képeket az általuk szexinek tartott tankokról amire találtak valami nagyon szexi skint - majd lefotózzák vmi erotikus pózban és berakják ide :)
Nekem a gyári "zöld orosz" "szürke német" szinezés pont jó. Igaz olyan trendi Tiereket meg páncélvastagságot meg tipus szerint szinező modpackom sincs. Zavar a sok szín a képernyő két oldalán, meg felesleges. Megölök mindent akármilyen Tierű :), azon meg már rég túlvagyok hogy azon síránkozzak ha a mi oldalunkon a T8-as van az ellenséges Tier9 ellen.