A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #99268 És amikor Himmelsdorfon én Jpantherben vagyok T9 meccsben, felmegyek a hegyre (hogy legalább a medek ellen tudjak ott vmit csinálni, hiszen az utcákban szembejövő JT/Object/E75/IS4 ellen a Jpanther esélytelen) és velem feljövő KirályTigris ugat hogy ÉN miért jövök fel?
Majd még belém is lő, hogy nyomatékosítson...
(más kérdés hogy rájöttem, az ilyet nem úgy büntetjük hogy visszalövünk azonnal, mert akkor csak meghalunk és büntit is kell fizetni: nem szóltam egy szót se, megvártam míg az ellennel elkezdett harcolni, majd miután kigurult a fedezékből szépen beblokkoltam hogy ne tudjon visszajönni. A túloldali heavyk elintézték a dolgot, nekem pénzbe se kerül.
A legviccesebb az volt, minta memóriazavra lett volna: elkezdett örjöngeni hogy mekkora fasz vagyok, miért blokkolom. Én csak annyit kérdeztem, nem tudod az előbb ki lőtt belém? )