418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• megakoko
    gor24 ha találkoztok vele ne segítsetek neki
  • Destydeme

Győzelem!
    Csata: Steppes 2012. február 6. 11:35:36
    Jármű: AMX 12t
    Szerzett tapasztalat: 1 011
    Szerzett kredit: 24 880
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

Nagyon tetszik a kis franci,igaz azért ritka az ilyen kör.
  • Random work
    lelkileg sérültek
  • Random work
    Tegnap top tank voltam PzIV-el, de Lakeville-t annyira utálom, hogy csak kempelni szeretek. Na mondom most minden mind1 alapon megindultam a hegyek között és mindenki követett! (3 arty volt, ők kempeltek) Na gondoltam ez király, most valamit csinálni kell, ha már erre mentünk. Azért jeleztem a tó menti útra és a városba, hogy oda is figyelni kellene és két kicsi tank el is ment arra. Nehogy onnan beszopjuk alapon.

Lendületesen mentem át a dombon középen két StugIII társaságában és valaki anyázott, hogy mekkora looserek vagyunk, mert legyilkolnak minket. Ennek ellenére nagyon jól összehangolódtunk. 3 arty követte a mozgásunk és amint spotoltunk azonnal csapódtak be a lövedékek az ellenségbe. Így pár perc alatt már ott voltunk az ellenfél oldalán és foglaltunk. Persze egy PanzerII-es ott bizonygatta, hogy rá kéne hallgatni, mert neki már 2 killje is van egyedül a csapatban, de le se szartuk. Nyertük a kört és tök jó menet volt. Valószínű nem lett volna annyi killje, ha mi a stugokkal nem puhítjuk meg az ellenfelet.
  • megakoko
    Ekkora barmot saját csapat társam szándékosan ki lőtt mögém állt és lött miért csinálják ezt?
  • szasza3477
    Tiszta szívás jöhetne az új patch elakarom kezdeni a TD vonalat mer bejön a sunnyogás :))) de német vonal a jobb jelenleg,viszont az amcsi újdonságok nagyon bejönnek amiket a vidiben láttam tornyos TD-k mmm fincsi.Igaz most is van de az új tankok még jól is néznek ki.
  • Random work
    Hú de kiakadtam a Mines pályán tegnap!
    Gyerekgyilkosokat és háborús bűnösöket megszégyenítő módon arty-ztam és ott az a szokás, hogy A2-nél lévő kis dombra felrobog az arty és pár TD és onnan kempelve alkotunk.

Nos eléggé megfeszültem tegnap, mikor egy T34 és egy M4A3 is felvonult oda kempelni! Egész mérkőzés alatt semmit se csináltak, sőt a végén már a hegy aljában foglaltak és akkor se mozdultak! Én szerintem megtettem amit megkíván a haza és szereztem pár killt, de valószínű nem bukjuk a kört, ha ők esetleg kicsit bevetik magukat jobban a harcba.

Mostanság egyébként csomó olyan játékost látok aki nem csinál semmit. Nem tudom, hogy a szerver dobja-e le vagy mi, de elég idegesítő, ha a saját csapatban van 3 arty és 2 olyan tank ami csak céltábla.

Tegnap Mines-en pont az ellenfélnél vol egy KV és egy T28 ami passzív volt. Így nyertük a kört, mert az utolsó élő tankunk csiki-csuki játékkal foglalt és közbe a passzív tankokat lövöldözte unalmában.
  • Oddball29
    Baj nincs vele, ha nem kerül t8-ba.

Egyébként én is éppen JP felé megyek, ez meg szürke eminenciás a másik kettő T6-os TD-hez képest. Semmi extra.
  • pointer4
    Nekem is van, imádsz? :D G25el egész jó terelgetni :D
  • Destydeme
    Ez a beszéd:)Csak határozottan.Ha meg kell az orosz ág,csináld azt is,mikor már unod a német ágat.
  • Destydeme
    Minden kill számít.JpzIV nem is fogja leölni a Tier 8-10-et.Nem is az a dolga.
    Amikor Tier 8-10nek van 4killje,szerinted kiket ölt meg?:)Normál esetben 1vs1-ben már le lenne amortizálva a győztes tank,szal öli itt mindenki a kicsiket.
    Tyúk-tojás?A td-k általában nem tudnak tornyot forgatni,mert nincs nekik+armorja sincs,ezzel eldőlt ki támad.:)
    Vagyis szar duma,h a tank azért bekkel,mert a td rushol.Utoljára a StugIII-al támadtam"tanként",de az fürge is,majdnem úgy fordul,mint 1 tank tornya.Persze csak tier 4-5-ig(KV kivétel).
    Inkább használni kéne a fejüket az embereknek...
    Ki támad,védekezik,support,cover,scout.Mindenkinek tudnia kéne,h mi a dolga.Sokkal élvezetesebb lenne,még az érdekes mm mellett is.
  • stoppos
    Szopacs. De ahogy Renegade írta, ez néha egy light munkanapnak fog számítani. ;)
  • dolorex
    Eldöntöttem, német ágon megyek tovább.Pzkpfw 38nAl-al összegyűjtöm a Pz IV. kifejlesztéséhez szükséges tp, de a kreditet A-20-al szerzem.Gyorsaság hiányzoni fog a német tankokból, de páncélzat és lövőerő kárpotol majd...remélem:)
  • Renegade
    áááh ne aggódj, majd ha a szakmában dolgozol sok ilyen munkanapod lesz :-)
  • Destydeme
    Hi.Kitartás:)
  • VanDaal
    Igen, ez a tyúk vagy a tojás tipikus esete :)
    A tank azt mondja, azért campel, mert a TD előre rusholt és valakinek védenie is kell. A TD meg azt mondja, azért ment támadni, mert a tankok campelnek :)
    Egyébként annyira azért nem volt nagy teljesítmény az a 4 kill, mert 3 KV volt meg egy T-34-85. Lényegében levadásztam a hozzám hasonlóan szerencsétleneket :)
  • Nazarov77
    Bocs az offért de annyira felment a pumpa bennem hogy muszáj kiadni a gőzt. :D

Hétfőnként nem nagyon fogtok látni játékban mivel most raktam össze az órarendemet ETRben ( általános rendszegazda képzésen 1 időpont van órákhoz úgyhogy nincs variálás ) és hétfőn 12 órám lesz! WTF? 7:45től 18:45ig bent fogok rohadni O.o
  • VanDaal
    Tanulság: nem kell olyan magasra rakni a lécet :)
    Az én átlag efficiency-met pl igencsak nehéz lenne ennyivel alulmúlni bármivel is :D Bár egyébként nem lehetetlen, mert a Bisonnal meg a B1-gyel szerintem minuszban lennék, ha lenne olyan is :D
  • lexlutor
    :D faq-t kene olvasni :DDDDDD
  • Renegade
    ott van a FAQ alján, az egyik link elvezet oda :-)
  • Destydeme
    http://wot-dossier.appspot.com/

Amúgy FAQ-ban benne van.Megkeresed a könyvtárat és"upload".
  • lexlutor
    ..valaki multkro mar mondta, de lemaradtam rola, h lehet tankokent megtudni az eff ratet?
  • bornofakone
    de jó h tegnap vettem meg jpanthert.....pedig volt 1 érzésem h várni kellene vele, de nem bírtam megállni h azt a szépséget ne lássam a garázsban :S (így utólag tudom h hiba volt :S)

amúgy a goldos demount az tényleg működik? nincs semmi bug v ilyesmi? mert olvastam már sokszor h pár embernek v a modul v a gold veszett el, de semmi érdemleges nem történt....most meg be akarok vásárolni előre modulokból, eddig úgy se volt a tankokon semmi, és pl. isu-nál ugye majd át akarom dobni zojjektre, csak nem akarok ezért 10 kemény aranyat bukni ha már ingyen "megharcoltam" érte :D (arannyal elég önző módon bánok, meg amúgy sincs sok...:D)
  • Renegade
    azt mondják most már elég használható lett a tigris, ahhz képest ami pár hónapja volt, pl a szovjet t-28 már nem lövi át minden lövéssel, az is valami :-)
  • Destydeme
    Ésszel kell menni:)Bár ez mindenre igaz.
    Persze szemtől-szemben viszlát,de nem is erre találták ki:)
    Nagy kedvencem,mikor a Td-k felderítenek,a tankok bújnak.Csak fogom a fejem,persze bukó party.Ilyenkor a max sebzésre megyek.
    Amúgy gg.
  • Renegade
    nekem "csak" 800 ponttal szarabb az efficiencym vele mint az átlag :-)
    mondjuk ettől még szeretem, de a td ághoz nagyon hülye vagyok :-)
  • Destydeme
    Nem vunk egyformák.Az Is-től egyáltalán nem tartottam,a T-29től is csak akkor,ha dimbes-dombos pályán csak a tornyát láttam.
    Általában igyekszem nem állni és bambulni.A Faq-ban is az van álló tank halott tank:)A mozgó harc már komolyabb,ott már nem feltétlen a tűzerő számít.
    Anno mikor az égből kilőtt az arty 100x,akkor megtanultam.
  • VanDaal
    Most csináltam vele 4 killt tier9 csatában :) Kár, hogy a top tankjaink kevésbé erőltették meg magukat.
  • VanDaal
    Amit én mostanában a low tier franciákkal átéltem, ahhoz képest ez már fel sem tűnik :D
    Azok még lassúak is voltak és még rejtőzködésük sem volt...
  • Attiska
    Kb. 300 Churchillt kaptak a szovjetek a Land Lease szerződés keretein belül.

A Tigris meg szerintem annyira nem rossz. Nem az első vonalban kell vele rohangálni. Bár ha top tank vagy, nincs más választásod, bár akkor az ellenfelek sem IS7-ek lesznek.
  • Destydeme
    Hi.Én nem szídtam,nekem bejött.55%os winrate-el mentem Jpanterre.
    Nem kell rohanni,hanem támogatni kell a többieket 2.-3.vonalból.
    Igen,kicsi a penje és az armorja,de én supportra használtam,arra kiváló.
  • lexlutor
    ..nekem nem ez a tapasztalatom. a tiger a sajat tierjeben sem top tank. mind az IS, mind a T29 komolyabb utoert kepvisel.
  • megakoko
    mától feb 10-ig olcsóbb
  • Destydeme
    A Tiger jó tank,csak mivel TierVII-es ezért nagyon gyakran beteszi TierX-ig,ahol már semmit nem ér.Ha sajátjaival harcol akkor valóban Tigris.
  • lexlutor
    ..csak az a gaz, h mondjuk h a toobi tier6ost rakja oda, akkor azoknak van atutesuk h sebezzenek. ennel meg a top pen 130mm..
  • szasza3477
    Ja megis van a válasz február 10-től na addig nem várok.
  • VanDaal
    Nem is értem, mi a baj ezzel a szegény JagdPz-vel... Ahogy fikázta mindenki, már azt hittem, maga lesz az ördög megtestesülése :D Ahhoz képest meg egész jól muzsikál.

Győzelem!
    Csata: Mines 2012. február 6. 10:02:42
    Jármű: JagdPz IV
    Szerzett tapasztalat: 1 006
    Szerzett kredit: 29 182
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész

Ha meg tier9-be rakja az MM és kidurrantják egy lövésből, azon meg nemigen kell csodálkozni, az nem a tank hibája, hanem az MM-é.
  • dolorex
    Köszönöm szépen a sok információt, sokat tanultam!Tegnap olvastam ,hogy a Tigris elég elfuserált lett a játékban a többi VII. szintű tankokhoz képest.Valóban így van?Am, Churchill tank nem britt tank volt a II.vh-ban?És most az oroszoknál van, inkább rakták volna az amcsi prémium tankok közé.Javítsatok ki ha tévedem.
  • szasza3477
    most akarok IS-t venni mikortól lesz féláron?vagy olcsóbb?
  • Attiska
    Persze, a lehető legjobb rádió is alapdolog a felderítésnél, ezt kifelejtettem.