banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Random work
    Hú de kiakadtam a Mines pályán tegnap!
    Gyerekgyilkosokat és háborús bűnösöket megszégyenítő módon arty-ztam és ott az a szokás, hogy A2-nél lévő kis dombra felrobog az arty és pár TD és onnan kempelve alkotunk.

Nos eléggé megfeszültem tegnap, mikor egy T34 és egy M4A3 is felvonult oda kempelni! Egész mérkőzés alatt semmit se csináltak, sőt a végén már a hegy aljában foglaltak és akkor se mozdultak! Én szerintem megtettem amit megkíván a haza és szereztem pár killt, de valószínű nem bukjuk a kört, ha ők esetleg kicsit bevetik magukat jobban a harcba.

Mostanság egyébként csomó olyan játékost látok aki nem csinál semmit. Nem tudom, hogy a szerver dobja-e le vagy mi, de elég idegesítő, ha a saját csapatban van 3 arty és 2 olyan tank ami csak céltábla.

Tegnap Mines-en pont az ellenfélnél vol egy KV és egy T28 ami passzív volt. Így nyertük a kört, mert az utolsó élő tankunk csiki-csuki játékkal foglalt és közbe a passzív tankokat lövöldözte unalmában.