banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Random work
    Tegnap top tank voltam PzIV-el, de Lakeville-t annyira utálom, hogy csak kempelni szeretek. Na mondom most minden mind1 alapon megindultam a hegyek között és mindenki követett! (3 arty volt, ők kempeltek) Na gondoltam ez király, most valamit csinálni kell, ha már erre mentünk. Azért jeleztem a tó menti útra és a városba, hogy oda is figyelni kellene és két kicsi tank el is ment arra. Nehogy onnan beszopjuk alapon.

Lendületesen mentem át a dombon középen két StugIII társaságában és valaki anyázott, hogy mekkora looserek vagyunk, mert legyilkolnak minket. Ennek ellenére nagyon jól összehangolódtunk. 3 arty követte a mozgásunk és amint spotoltunk azonnal csapódtak be a lövedékek az ellenségbe. Így pár perc alatt már ott voltunk az ellenfél oldalán és foglaltunk. Persze egy PanzerII-es ott bizonygatta, hogy rá kéne hallgatni, mert neki már 2 killje is van egyedül a csapatban, de le se szartuk. Nyertük a kört és tök jó menet volt. Valószínű nem lett volna annyi killje, ha mi a stugokkal nem puhítjuk meg az ellenfelet.