418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #99683 No vettem délben egy IS-t. Megvettem rá a jobbik tornyot és simán ráment, azt hittem eldobom az agyam az amcsi tankokra még egy kabala plüss dobókocka sem, csak a lánctalp után. Ki is próbáltam, mentem 2 kört de mind a kétszer vesztettünk mert retardált volt a csapat (lehet hogy nem véletlenül kerültem oda?). Az 5 VIII. tierűből a 3 Type 2 perc alatt kimúlt egy T-34-t víve magával - a ruszkit, a panther II afk, a Tiger II mit tud tenni egyedül? A 2. csatába meg minden gyors tankot az ellen kapott és arattak az artyk no nem a mieink. Jól indult az IS :( csak azért nem volt mínuszos az első két kör mert volt egy csomó lőszerem a KV-3-ról és az még nem került pénzbe. -
megakoko #99682 én így jártam a tigrissel meg a t-29-el eggy árából meg vehettem volna mind kettőt
-
Még 1 hete se hogy megvettem a jgpanthert-hogy miert nem birtam varni.pffffffff -
Destydeme #99680 Hi.Azért szép kör volt amit mutattál.Nekem tegnap óta van meg.De ha így halad estére már lépek tovább.Egyrészt az amx 40után Isteni..Gyorsabban tolatok hátra,mint az amx-el előre sokszor:)(Meg az amúgy is 1 büntetés volt)
Lammaer kolléga azt írta,h ez még csak az előszoba a franciáknál,ne add fel:)Nekem már itt is tetszik.
Persze tök más gondolkodást igényel,mint bármelyik más tank szerintem."Csőlátás"esetén felesleges használni:)Lesem állandóan a minimapot,meg az egész csata alakulását nagy térképen.De nagyon fürge és már most húzgálom az Is3,Ferdik bajszát.
Aláírom nagyon kell figyelni,mert 1-2lövést bír.De 1 heavy tornya mire rádfordul(főleg ha más leköti),már belelőttél 1 tárat és robogsz tovább.
Sztem igazi 2.vonalbeli támogató erő,de majd mások megmondják,24órája használom.
A toronnyal igazad van,1 fűcsomóra felmegyek és semmit nem tudok lőni.(Lammaer erre felhívta a figyelmem,úgyhogy ezt vhogy elfogadtam,persze zavaró attól még:) -
magyargyerek #99679 IS-t két napja vettem sajna így buktam 700K creditet.Nem tudtam előre a terveiket.
Modulokból viszont most be fogok vásárolni rendesen. -
lexlutor #99678 ..nem nyultal melle ha ezeket rarakod.. esetleg egy ventillator mehet harmadiknak, avgy egy messzelato.. nekem az elobbi a harmadik rajta. -
vicces, hogy artyval, ha kilőnek az elején még akkor se kerülök mínuszba :D
Type-ot elvből nem veszek! Ha vennék, akkor egyszer kilövetném és hagynám a garázsban javítatlanul rozsdásodni. :) -
vfrtom1 #99676 Meg artit. -
vfrtom1 #99675 Én Type 59-et. -
Hú ez jó ötlet! KV-ra töltésgyorsító és célzó az gondolom hasznos? Mit érdemes még rátenni? KV-t és PzIV-et használok farmolásra. -
vfrtom1 #99673 Alufelni, sötétüveg, hangos zene. Aztán mehet. -
twi452 #99672 tegnap vettem meg az IS-t...bebuktam 1 modulnyi lóvét..) -
hellokitty92 #99671 Én eszméletlen szarnak tartom. A legidegesítőbb h az ágyúját se fel se le nem lehet normálisan kitéríteni, rámegy az ember egy 10cm magas földkupocra és már képtelen meglőni az ellent. Legtöbbször használhatatlannak érzem magam a pályákon vele, nem tudom mit kéne csinálni ezzel a fossal. Még az is4 seggét se tudom átütni vele, 6-ból 6 pattant.:D A lee élvezhetőbb, használhatóbb tank. Alig várom már h meglegyen az amx13, el is nyomok rá 8k free xp-t, h végre megszabadulhassak tőle.
Legjobb köröm vele.
-
zserrbo #99670 Gondolkozom, hogy vagy a KV-t vagy a KV3-at feltúrbózom kiegészítőkkel, hogy könnyebb legyen farmolni vele. Talán a KV-t mert a KV3-al az utóbbi időkben nem adja annyira a pénzt. Mit ajánlotok rájuk? -
VanDaal #99669 Kár, hogy ez nem lesz a játékban. Csini kis UFO :) -
vfrtom1 #99668 Számold ki. Alsó osztályos matek. Tudod az összeadás. -
magyargyerek #99667 Csütörtökig:
Féláron
Germany:
Tiger
Jagdpanther
VK3002 (DB)
USA:
M4A3A8 Sherman
T29
T25 AT
USSR:
T34-85
IS
SU-152
+ féláron az arany elhasználható cuccok (25 g)
+ féláron a modulok (erre vártam már régóta!) -
Oddball29 #99666 Ja, nem gond.
Nesztek, Christie TDM1942
-
VanDaal #99665 Bár az MM nem az igazi, ez vitán felül áll, de a KV nem kerülhet tier10 csatába. És nem mintha tier9-ben olyan jó lenne tier5-tel flangálni, de hidd el, sok minden bekerül oda még, aminek fele annyi átütése és sebzése sincs, mint a KV-nak. -
MuldR #99664 Hat akkor mostmar IS-4 el menj. Ott elvezni fogod a t9-es csatakat. :) -
VanDaal #99663 Igen, leszek. Viszont nincs mikrofonom, ez nem tudom, neked robléma-e. Ha nem baj, akkor mehetünk. -
megakoko #99662 Most már unom hogy a kv tankot t9-t10-be rakja -
Oddball29 #99661 Áááá...Kemény vagyok, mint a Rambo 3. Egyszer egy helyben lenyomtam T34-el 27 vagy 33k xp-t prémium nélkül a 120-as ágyúért. -
VanDaal #99660 Igaz, nem voltam sok company-ban, de azalatt sajnos nem volt szerencsém ilyenekhez :) -
Oddball29 #99659 Leszel este? Mehetnénk szakaszban. -
VanDaal #99658 Gondolom most 10-én hajnalban lesz a restart, és addig maradnak a csökkentett árak. Addig én is grindelek mint a barom, mert nekem még 70k kell :D -
megakoko #99657 akkor huzzál bele
-
Viszont néha rá lehet fogni a randomra :) Amúgy companyba is bejönnek olyan segghülyék hogy el sem hiszed. KV-3 zis-6-ossal repeszlövedéket köpködnek stb... -
Oddball29 #99655 It will take place from Monday, 6 February 5:30 UTC to Thursday, 10 February 5:00 UTC, and during this time you will be able to get many interesting tanks, equipment and consumables at a discounted price:
Ácsi, most akkor péntek reggelig tudom megvenni féláron a JP-t, vagy csütörtökig? 10-e az péntek, nekem meg még kell vagy 50k xp. -
VanDaal #99654 Company-ról kellemetlen tapasztalataim vannak. Ott már túl sok a jó játékos, akik ellen nehezebb harcolni, mint mondjuk egy 2 tierrel nagyobb tankban ülő, értelmileg enyhén visszamaradott egyénnel szemben helytállni randomban :) Meg ott már nem lehet az MM-re sem fogni a vereséget... :D -
Renegade #99653 spall liner (a t2 artyk lepattannak rólad), toolbox mert sokat láncolnak
aztán ha már mindenki jól szerel akkor csigaszemet, bár az nem olyan fontos, hiszen agresszív csatamalacként kell vele nyomulni :-) -
Attiska #99652 Srácok, B2-re a ventillátor mellé mit érdemes még venni? -
Martens4466 #99651 Az IS-re rámegy a fejlesztett torony meg a 122-es ágyú az alap mottorral és felfügesztéssel? -
lammaer #99650 Még jobb ha elviszed a T-28-at junior companizni. Na ott aztán arat a halál :) -
Oddball29 #99649 Nap körökkel marad sztem orosz med legénység felfuttatásra, KV-13-asom úgyis soká lesz. Addig csak fejlődjenek, most kemény 84%-on vannak. -
VanDaal #99648 Szép kör, grat!
Ilyenek láttán néha megfordul a fejemben, hogy vissza kéne venni a T-28-at. Kíváncsi lennék rá, hogy teljesítene a kezem alatt most, hogy nem csak cirka 200 csata van mögöttem, mint annak idején, és nem csak 5 fps-sel megy a játék a gépemen :) -
A T28 at én is imádtam a maga szintjén, bunkó kis tank az :D -
Oddball29 #99646 Ja és nincs 85mm F30, sajnáltam rá az xp-t, ez mind 57mm Zisz-4. -
Oddball29 #99645 Két ingyen slot miatt el akarok jutni KV-3-ig, erre ez a celofántestű, túlméretes T-28 ilyet csinál a napi duplánál prémium nélkül.
-
Destydeme #99644 Persze,ha van némi cooperate akkor nagyon jó kis csata lehet belőle,mintha század lenne.Nem értem,miért írták,h le fognak ölni benneteket.Ha van 2 támogató+arty is ahogy írtad,akkor elvileg az már fél siker.Egyébként nagy kedvencem a StugIII,tierjében életveszély,na most ha PZIV-el te voltál a top,akkor minden ok,bárkire veszélyesek voltatok:)