A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #99683 No vettem délben egy IS-t. Megvettem rá a jobbik tornyot és simán ráment, azt hittem eldobom az agyam az amcsi tankokra még egy kabala plüss dobókocka sem, csak a lánctalp után. Ki is próbáltam, mentem 2 kört de mind a kétszer vesztettünk mert retardált volt a csapat (lehet hogy nem véletlenül kerültem oda?). Az 5 VIII. tierűből a 3 Type 2 perc alatt kimúlt egy T-34-t víve magával - a ruszkit, a panther II afk, a Tiger II mit tud tenni egyedül? A 2. csatába meg minden gyors tankot az ellen kapott és arattak az artyk no nem a mieink. Jól indult az IS :( csak azért nem volt mínuszos az első két kör mert volt egy csomó lőszerem a KV-3-ról és az még nem került pénzbe.