banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Azért szép kör volt amit mutattál.Nekem tegnap óta van meg.De ha így halad estére már lépek tovább.Egyrészt az amx 40után Isteni..Gyorsabban tolatok hátra,mint az amx-el előre sokszor:)(Meg az amúgy is 1 büntetés volt)
    Lammaer kolléga azt írta,h ez még csak az előszoba a franciáknál,ne add fel:)Nekem már itt is tetszik.
    Persze tök más gondolkodást igényel,mint bármelyik más tank szerintem."Csőlátás"esetén felesleges használni:)Lesem állandóan a minimapot,meg az egész csata alakulását nagy térképen.De nagyon fürge és már most húzgálom az Is3,Ferdik bajszát.
    Aláírom nagyon kell figyelni,mert 1-2lövést bír.De 1 heavy tornya mire rádfordul(főleg ha más leköti),már belelőttél 1 tárat és robogsz tovább.
    Sztem igazi 2.vonalbeli támogató erő,de majd mások megmondják,24órája használom.
    A toronnyal igazad van,1 fűcsomóra felmegyek és semmit nem tudok lőni.(Lammaer erre felhívta a figyelmem,úgyhogy ezt vhogy elfogadtam,persze zavaró attól még:)