418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Te kis Szovjetunió hőse.
  • fodus
    Az is csinos, hogy b2-vel 6 kill, acélfal, top gun és nem majd mindet 100%-ról irtottam ki, persze győztes csata, és még így sem éri el a 20000-et!
  • darki81
  • kerla
    Uppsz, ah ezt tudom, a múltkor 2 lőszerem volt és az elsővel kiszedtem az ellen utolsó legyengült Object TD-jét szemből. Ha ezt tudom, előbb ellövöm a másik lőszert a levegőbe :-)
  • fodus
    Hát az isten b*** meg ezeket a wotosokat. Hogy állandóan szopóágon van az ember már vagy egy hete prém nélkül! Vagy lepattog mindenről, vagy mint az imént is-zsel 10m-ről sem találok el semmit....******************.
  • virkir
    Nekem a Hummel-el jött össze egy.
  • lexlutor
    s51-el. 2x :)
  • darki81
    valaki kapott már ilyen kitüntetést ? :D

ui.: győzelmi arány is érdekes :D
  • megakoko

Ilyen és ehhez hasonlókkal játszok én eggyütt
  • ilsalon
    Heavy és med ágon is az ötösnél tartok, lassan hatos tier lesz. Free xp-t nem költöttem rá, mert sajnálom ezekre a konzervdobozokra.

Eddig csak nagyon riktán éreztem úgy, hogy tudok is tenni valamit a csatában. Vagy nem értem oda, ahol a csata volt, vagy el sem találtam az ellenfelet. Ha véletlenül elteláltam, akkor meg lepattant, vagy nem sebzett. Tier ötben már kezd jönni egy kis erő, de a heavyt áltagosnak érzem (ugye mindenki KV-hoz hasonlítja). A light tank jó lenne, mert gyors is és az ágyúval is el lehet boldugulni, de itt meg a függőleges csőkitéréstől bolondulsz meg. El kell felejteni, hogy Mineson, vagy Hillsen fellősz a partoldalra. Egy El Halluf meg egyenesen katasztrófa.

Amiben leginkább éreztem sikerélményt. B1, ha a lista tetején vagy, akkor egész jót lehet játszani. Sajnos ritkán kerültem oda. AMX40. Itt jön be a 75 milis puska. Ha a lista elején voltam és be tudtam állni védekezni, ez ugye kurva lassú gép, kár menni támadni, akkor gyilkos tud lenni a nagy sebzéssel a kicsik között.
  • megakoko
    Nem baj majd el múlik
  • szasza3477
    AMX 38-al első meccs 3 kill acélfal meg 1438 tp.:)
  • megakoko
    Ajánlom a xanaxot meg valami rövidet mellé egyébként ma nagyon noobok játszanak megint.Én is össze futottam ma 1 ilyen magas tudásúval.Kész katasztrófa.
  • Tono34
    Mai délutánra kellően felidegesítettem magam.
    Szokás szerint jobbnál jobb csapatok, 15-1,3,4 típusú gyors vereségek....
    T32-t 100-300 xp/kör átlaggal jó nehéz lesz átugrani.
    Egyik ilyen "remek" csata után úgy gondoltam ferdivel majd felvidulok....
    Zseniális csapattárs typeban ülve belelő a mi dicső lóri tulajunkba egyet, kérdezi, hogy miért, nincs válasz (fel se merül benne, hogy esetleg nem ért angolul), majd a közös chaten elkezd írogatni, hogy ilyen meg olyan csapat, milyen szemetek, jön középen lőjjék ki. Ki is lövik annak rendje és módja szerint, gondolom magamban legalább ettől a zsenitől megszabadultunk, de tévedtem.
    Szépen írja, hogy bal oldalunkon csak 1 TD véd a többi maradék tank meg camp a jobb szélen.
    Írtam neki, hogy jobb lenne ha kilépne erre én voltam a noob meg láma, hogy ferdivel vesztes állásnál védekezek egy bokorban ülve......

Mindjárt jobban is érzem magam, nagyon felhúzott ez az ütődött.
  • szasza3477
    .....akkor meglesem a med ágat.Amúgyis kivannak már az idegeim,lassan anyámtól lopom a nyugtatót mennyi barom van.Köszi
  • virkir
    Na pontosítsunk.
    Heavy ág inkább T8-ig rivotril és sör T6-után egy hét mélyaltatással, hogy legyen erőd a T7-eshez.
    Med ág már T5-től élvezhető odáig lásd mint fent. :D
  • megakoko
    A francia tankokat csak ERŐS IDEGZETŰEKNEK ajánlom
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. február 7. 13:35:18
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 1 504 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 20 506

Na végre
  • Renegade
    T3-tól T7-ig rivotrill és sör
  • szasza3477
    Sziasztok.Ingerenciám van kipróbálni a francia tankokat látván mit tudnak művelni egyes szitukban.Az lenne a kérdésem könnyűvel érdemes elkezdeni?mik a tapasztalatok?Veterán franc pilóták várom a válaszokat.köszike előre is.
  • megakoko
    8. vereség tigrissel ha így haladok be hozom tuvok rekordját
  • Zeller2
    Ez nagyon nagy igazság! :D
  • megakoko
    a wot egy egész állat kert
  • Renegade
    ilyenkor med útvonalon kell menni, irány a domb (med barát kezdőpont) és miután elfoglaltátok jó hangulatban lehet lőni a falu és környékén harcoló hvyket (E0-ból 2-3 "réteg" bokor mögül), ha ez megvan, irány E6, szintén flankelni a noobroadon bénázókat, végén pénzszámolás, bajor népdalok éneklése egy sőrsátorban, ilyesmi :-)
  • Zeller2
    Tigris az állatkertbe való nem a csatamezőre. :D

Itt a hitzone ha kell:
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/37693-27012012-hitzones-skins-for-version-071/
  • megakoko

Szerintetek volt esélyem?
  • stoppos
  • megakoko
    6. vereség a tigrissel zsinórba
  • Random work
  • Renegade
    a T-28 jó kis tank, rajtam most nosztalgia hullám van, időnként visszaveszek valami picit, szerintem rá is sor fog kerülni :-)
  • kerla
    Pedig ez lenne a normál reakció, csak valahogy eltávolodott a mai fiatalság az azonnal beszolók és leanyázok irányba..... sajnos.

Ez a hitskin engem is érdekelne, csak kipróbálásra, mert nem szeretem beszínezni a csatateret :-)

Elindultam a KV felé, hogy az E-75 mellé legyen még vmi credit termelőm, és kénytelen vagyok átvergődni az orosz kis rémségekenmint T-46, 28 stb, sikerült az eddigi "leghatalmasabb" xp hozamat begyűjteni, egész pontosan 4, azaz négy xp-t. :-) Pedig mikor elfelejtettem, hoyg beléptem csatába és kimentem egy fröccsért, mire visszaértem lezajlott a fight és még akkor is kaptam 28 xp-t a T-46-al :-)
  • Zeller2
    Ma jó kedvem van. :)
  • megakoko
    Vereség
    Csata: Prokhorovka 2012. február 7. 12:45:01
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 5 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 64)
    Szerzett kredit: 0

Na ez aztán a jó eredmény
  • Ry0K3N
    Prémium tank weakspotok http://youtu.be/D1zc_yD0VKo
    annyi a baj csak hogy ruszkiul karattyolnak
  • VanDaal
    Jááj!

Vereség
    Csata: Karelia 2012. február 7. 12:29:15
    Jármű: JagdPz IV
    Szerzett tapasztalat: 904
    Szerzett kredit: 34 042
    Csatában elért Achievement: Védő

5 kill, a 6. a bázisunkat foglaló KV lett volna, aki 30%-on volt... Egy lövésből vinnem kellett volna, ehelyett elsőre lepattantam az oldaláról, ő sebzett, másodjára belesebeztem 20%-ot, ő meg kilőtt :(
  • Ninju
    Nem is tudom, az elején sokat mentünk, de 1800-at sztem nem.
  • Renegade
    na ez is ritka, hogy valaki nem besértődik, hanem elüti egy viccel :-)
  • Zeller2
    Elfoglaltam az ellenség festékraktárait és bosszúból még fel is bontottam a dobozokat.

Amúgy a hitzone skin-t raktam fel amíg megtanulom melyik tankot hol érdemes lőni.(Különben tök idegesítő)
  • pointer4
    Szép tigrincs metszet.
  • Renegade
    áthajtottál egy festékbolton? ;)