418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #100003 Te kis Szovjetunió hőse.
-
fodus #100002 Az is csinos, hogy b2-vel 6 kill, acélfal, top gun és nem majd mindet 100%-ról irtottam ki, persze győztes csata, és még így sem éri el a 20000-et! -

-
Uppsz, ah ezt tudom, a múltkor 2 lőszerem volt és az elsővel kiszedtem az ellen utolsó legyengült Object TD-jét szemből. Ha ezt tudom, előbb ellövöm a másik lőszert a levegőbe :-) -
fodus #99999 Hát az isten b*** meg ezeket a wotosokat. Hogy állandóan szopóágon van az ember már vagy egy hete prém nélkül! Vagy lepattog mindenről, vagy mint az imént is-zsel 10m-ről sem találok el semmit....******************. -
virkir #99998 Nekem a Hummel-el jött össze egy. -
lexlutor #99997 s51-el. 2x :) -
valaki kapott már ilyen kitüntetést ? :D
ui.: győzelmi arány is érdekes :D -
megakoko #99995
Ilyen és ehhez hasonlókkal játszok én eggyütt -
ilsalon #99994 Heavy és med ágon is az ötösnél tartok, lassan hatos tier lesz. Free xp-t nem költöttem rá, mert sajnálom ezekre a konzervdobozokra.
Eddig csak nagyon riktán éreztem úgy, hogy tudok is tenni valamit a csatában. Vagy nem értem oda, ahol a csata volt, vagy el sem találtam az ellenfelet. Ha véletlenül elteláltam, akkor meg lepattant, vagy nem sebzett. Tier ötben már kezd jönni egy kis erő, de a heavyt áltagosnak érzem (ugye mindenki KV-hoz hasonlítja). A light tank jó lenne, mert gyors is és az ágyúval is el lehet boldugulni, de itt meg a függőleges csőkitéréstől bolondulsz meg. El kell felejteni, hogy Mineson, vagy Hillsen fellősz a partoldalra. Egy El Halluf meg egyenesen katasztrófa.
Amiben leginkább éreztem sikerélményt. B1, ha a lista tetején vagy, akkor egész jót lehet játszani. Sajnos ritkán kerültem oda. AMX40. Itt jön be a 75 milis puska. Ha a lista elején voltam és be tudtam állni védekezni, ez ugye kurva lassú gép, kár menni támadni, akkor gyilkos tud lenni a nagy sebzéssel a kicsik között. -
megakoko #99993 Nem baj majd el múlik
-
szasza3477 #99992
AMX 38-al első meccs 3 kill acélfal meg 1438 tp.:)
-
megakoko #99991 Ajánlom a xanaxot meg valami rövidet mellé egyébként ma nagyon noobok játszanak megint.Én is össze futottam ma 1 ilyen magas tudásúval.Kész katasztrófa. -
Mai délutánra kellően felidegesítettem magam.
Szokás szerint jobbnál jobb csapatok, 15-1,3,4 típusú gyors vereségek....
T32-t 100-300 xp/kör átlaggal jó nehéz lesz átugrani.
Egyik ilyen "remek" csata után úgy gondoltam ferdivel majd felvidulok....
Zseniális csapattárs typeban ülve belelő a mi dicső lóri tulajunkba egyet, kérdezi, hogy miért, nincs válasz (fel se merül benne, hogy esetleg nem ért angolul), majd a közös chaten elkezd írogatni, hogy ilyen meg olyan csapat, milyen szemetek, jön középen lőjjék ki. Ki is lövik annak rendje és módja szerint, gondolom magamban legalább ettől a zsenitől megszabadultunk, de tévedtem.
Szépen írja, hogy bal oldalunkon csak 1 TD véd a többi maradék tank meg camp a jobb szélen.
Írtam neki, hogy jobb lenne ha kilépne erre én voltam a noob meg láma, hogy ferdivel vesztes állásnál védekezek egy bokorban ülve......
Mindjárt jobban is érzem magam, nagyon felhúzott ez az ütődött. -
szasza3477 #99989
.....akkor meglesem a med ágat.Amúgyis kivannak már az idegeim,lassan anyámtól lopom a nyugtatót mennyi barom van.Köszi
-
virkir #99988 Na pontosítsunk.
Heavy ág inkább T8-ig rivotril és sör T6-után egy hét mélyaltatással, hogy legyen erőd a T7-eshez.
Med ág már T5-től élvezhető odáig lásd mint fent. :D -
megakoko #99987 A francia tankokat csak ERŐS IDEGZETŰEKNEK ajánlom -
megakoko #99986 Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 7. 13:35:18
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 504 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 506
Na végre -
Renegade #99985 T3-tól T7-ig rivotrill és sör -
szasza3477 #99984 Sziasztok.Ingerenciám van kipróbálni a francia tankokat látván mit tudnak művelni egyes szitukban.Az lenne a kérdésem könnyűvel érdemes elkezdeni?mik a tapasztalatok?Veterán franc pilóták várom a válaszokat.köszike előre is. -
megakoko #99983 8. vereség tigrissel ha így haladok be hozom tuvok rekordját -
Zeller2 #99982 Ez nagyon nagy igazság! :D -
megakoko #99981 a wot egy egész állat kert -
Renegade #99980 ilyenkor med útvonalon kell menni, irány a domb (med barát kezdőpont) és miután elfoglaltátok jó hangulatban lehet lőni a falu és környékén harcoló hvyket (E0-ból 2-3 "réteg" bokor mögül), ha ez megvan, irány E6, szintén flankelni a noobroadon bénázókat, végén pénzszámolás, bajor népdalok éneklése egy sőrsátorban, ilyesmi :-) -
Zeller2 #99979 Tigris az állatkertbe való nem a csatamezőre. :D
Itt a hitzone ha kell:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/37693-27012012-hitzones-skins-for-version-071/ -
megakoko #99978
Szerintetek volt esélyem? -
stoppos #99977 
-
megakoko #99976 6. vereség a tigrissel zsinórba -
-
Renegade #99974 a T-28 jó kis tank, rajtam most nosztalgia hullám van, időnként visszaveszek valami picit, szerintem rá is sor fog kerülni :-) -
Pedig ez lenne a normál reakció, csak valahogy eltávolodott a mai fiatalság az azonnal beszolók és leanyázok irányba..... sajnos.
Ez a hitskin engem is érdekelne, csak kipróbálásra, mert nem szeretem beszínezni a csatateret :-)
Elindultam a KV felé, hogy az E-75 mellé legyen még vmi credit termelőm, és kénytelen vagyok átvergődni az orosz kis rémségekenmint T-46, 28 stb, sikerült az eddigi "leghatalmasabb" xp hozamat begyűjteni, egész pontosan 4, azaz négy xp-t. :-) Pedig mikor elfelejtettem, hoyg beléptem csatába és kimentem egy fröccsért, mire visszaértem lezajlott a fight és még akkor is kaptam 28 xp-t a T-46-al :-) -
Zeller2 #99972 Ma jó kedvem van. :) -
megakoko #99971 Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. február 7. 12:45:01
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 5 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 64)
Szerzett kredit: 0
Na ez aztán a jó eredmény
-
Ry0K3N #99970 Prémium tank weakspotok http://youtu.be/D1zc_yD0VKo
annyi a baj csak hogy ruszkiul karattyolnak -
VanDaal #99969 Jááj!
Vereség
Csata: Karelia 2012. február 7. 12:29:15
Jármű: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 34 042
Csatában elért Achievement: Védő
5 kill, a 6. a bázisunkat foglaló KV lett volna, aki 30%-on volt... Egy lövésből vinnem kellett volna, ehelyett elsőre lepattantam az oldaláról, ő sebzett, másodjára belesebeztem 20%-ot, ő meg kilőtt :( -
Ninju #99968 Nem is tudom, az elején sokat mentünk, de 1800-at sztem nem. -
Renegade #99967 na ez is ritka, hogy valaki nem besértődik, hanem elüti egy viccel :-) -
Zeller2 #99966 Elfoglaltam az ellenség festékraktárait és bosszúból még fel is bontottam a dobozokat.
Amúgy a hitzone skin-t raktam fel amíg megtanulom melyik tankot hol érdemes lőni.(Különben tök idegesítő) -
Szép tigrincs metszet. -
Renegade #99964 áthajtottál egy festékbolton? ;)