A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #99994 Heavy és med ágon is az ötösnél tartok, lassan hatos tier lesz. Free xp-t nem költöttem rá, mert sajnálom ezekre a konzervdobozokra.
Eddig csak nagyon riktán éreztem úgy, hogy tudok is tenni valamit a csatában. Vagy nem értem oda, ahol a csata volt, vagy el sem találtam az ellenfelet. Ha véletlenül elteláltam, akkor meg lepattant, vagy nem sebzett. Tier ötben már kezd jönni egy kis erő, de a heavyt áltagosnak érzem (ugye mindenki KV-hoz hasonlítja). A light tank jó lenne, mert gyors is és az ágyúval is el lehet boldugulni, de itt meg a függőleges csőkitéréstől bolondulsz meg. El kell felejteni, hogy Mineson, vagy Hillsen fellősz a partoldalra. Egy El Halluf meg egyenesen katasztrófa.
Amiben leginkább éreztem sikerélményt. B1, ha a lista tetején vagy, akkor egész jót lehet játszani. Sajnos ritkán kerültem oda. AMX40. Itt jön be a 75 milis puska. Ha a lista elején voltam és be tudtam állni védekezni, ez ugye kurva lassú gép, kár menni támadni, akkor gyilkos tud lenni a nagy sebzéssel a kicsik között.