418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #100723 Ha senki nem megy akkor megyek, kész. Még így is többet értem el mint ők. Legalább a gép meg a lőszer ára visszajött. -
-
lammaer #100721 TDvel rusholni szintén :D
Amúgy én se vagyok a passzív játék híve, de csak ha nagyon-nagyon ideges vagyok akkor csinálok olyat hogy nem érdekel mit csinál a csapat, megyek előre.
Vagy ha nagyon-nagyon nagy tankom van :) -
A másik véglet meg az amikor az IS-4-el spottolok a T6-7 tankoknak. Szép lassan elfogyok, aztán persze őket is szétlövik mert nem marad tűzerő. -
Nekem is hasonló volt, csak nálam az egész csapat kempelt. T25 el (a premi medium al) voltam T5 csatában Malinovkan. Az épületes oldalon kezdtünk, 4 tankunk átrohant spottolni 1 et ki is lőttem (de csak én lőttem ki, nálunk mind a 4 spotter lehalt), majd megérkezett egy tank a szokásos házfalhoz tapadós spotter senki rá nem mozdult nekem kellett kimenni kinyírtam. Megyek el a domb felé rontott volna egy gyors járású az artynkra épp időben kiszedtem. Mentem fel a Dombra egy T1 HT vel, bekóstolt minket egy t34 lelőttem 12% ig, a T1 kinyírta. A domb másik oldalán lementem kinyírtam az artyjukat, megöltem egy TD t, 2% ra lesebeztem egy mediumot meg még sebeztem valamit. Végül 5 kill 3 damage meg valami 4-5 spot al meghaltam és elbukták utána... Nem értem meg az ilyen csapatokat. -
nemtudommivan #100718 Milyen taktika? Most mondom hogy elkenték a szánkat. 5-ötlőttünk ki mi, ebből 2-őt én és ennyi. Kő mögött bujkálni az indulási ponttól 20 méterre és várni a potyát nehéz tankkal az nagy taktika. -
lexlutor #100717 vagy el is meselhetnetek roviden :) -
Zodiac #100716 Ezt nem tudná valaki youtube-ra felrakni? Köszi -
csoszi87 #100715 Na nee!
Ilyet én is akarok!
Szerinted hány megszálló medált gyűjtött be aznap. :-D
Ez mekkora szemétparaszt. -
Jatszhatnank mostansag,csak megjavuljon estig a masik videokartya,mert a diavetitest szar nezni. -
R3nton #100713 hogy kell innen leszedni? mert full orosz az egész -
te odatetted magad és kilőttek :D
ő meg biztosan várt pár percet, és leszedett párat :)
azért van különbség rusholás és taktikás játék között ;)
szerintem ha nem lenne ekkora credithiány, még akkor sem rohanna mindenki bele a halálba :)
(gondolom arty is vót) -
azt nem értem, hogy ha 5-ös tankkal 9-esbe tesz, 6-os tankkal meg 10-es is jön, akkor az 1-es tankoknak miért nem tesz be tier5-öst? :D
de mindegy, mert 29ezer credit összejött 9-es tankok ellen az 5-össeel, csak így eszembe jutott :)
de van mikor az is3 játsza az agyát hogy 1v1-be lehozta a kv ellen, húú de pro :D -
Gunslinger #100710 Szerintem is, csak gugli fordítóval beszélik az angolt ezek a ruszkik. Mint már írtam, Overlord a kérdezz-felelek bulletin saját topicjában tisztázta már tegnap, hogy a store-ban megvehető lesz, akár a KV-5, Löwe. -
nemtudommivan #100709 Mi a k@rva anyjának vesz az nehéz tankot aki bujkál vele mint egy f@sz?
Nekem kell a jagdPzIV-el menni elől és lőni az elefántokat, ezek a f@asszopók meg a térkép másik végén álldogálnak egy kő mögött 5 nehézfossal miközben látják hogy küzdök a vassal és semmi esélyem a túlerővel szemben..
Persze hogy úgy elvertek minket mint buzi a f@szát.
Ha nincs pénze javításra meg lőszerre akkor farmoljon egy másikkal, de ha már itt van akkor tegye oda magát a baromarcú. -
Gunslinger #100708 Passz, nem én találtam ki, support írta állítólag, fórumon olvastam. -
Oddball29 #100707 Nekem T30 jön be jobban valamiért, fele lőszerköltség, dupla sebzés. A torony viszont mintha megbízhatóbb lenne a 7.0 előttihez képest, több S-70-es lövést is megfogtam vele a napokban. -
lammaer #100706 "ebből az jön le, hogy aki karácsony után regelt, az majd nem tudja goldért megvenni a store-ban"
Ennek mi értelme lenne? Hogy jön a képbe az, hogy ki mikor reggelt. A store egy adott pillanatban mindenkinek ugyanaz, olyan nincs hogy én mint ősreg ma vehetek a storeból X tankot, de a ma reggelt csávó meg nem.
Sztem arra utalnak, hogy annak nem sok esélye van elérni a T34-et a prémium átlakaításig aki új reg, mert sok idő... -
alphard #100705 De hát az EU szerver Németben csücsül, ha jól tudom... Így csak az Ukránoknak van fizikailag közelebb, mint a Moszkvai, még a Belorusznak is a Moszkvai a közelebbi. Vagy nem? -
Gunslinger #100704 Az EU szerveren van a RU3 "cluster", azoknak a ruszkiknak csinálták, akik közelebb laknak az EU-hoz, mint Moszkvához, ez okozza a lagokat. -
VanDaal #100703 Rákerestem a csalóra orosz szerveren. Még megvan az accountja, engem ez döbbentett meg. Pedig az ilyen szintű csalást elkövetőkön igenis példát kéne statuálni, és még az IP-jét is végleg bannolni, nem csak a felhasználóját. -
alphard #100702 Lag probléma:
Úgy tudom, hogy az EU szerver besegít az orosz szervernek terheléskor, ekkor van, az hogy az én korább 50 környéki pingem, akár 150 is lesz... Ahelyett, hogy még egy orosz szervert beállítanának. Ezt most a 7.1 óta csinálják.
Nálam korábban is voltak részegek a soförök: nem megmagyarázható irányváltozások 90 fokkal. Ez megmaradt de most már a lövészeim is tütükélnek, mert furcsa módon elkapdossák a célkeresztett szintén jó 90 fokkal. Most már nemcsak hósiklóval kenődök fel a ház oldalára az ellen nehéztankjainak orra előtt. :p Újabb halálnemet találtam. :( Célzok, sniper mód, aztán tank helyett valami bokrot nézek hirtelen teljesen másfelé, és kapom a lövést, ahelyett, hogy én lőnek. De ezt már láttam ellenféltől is. Akkor nekem és a csapatnak jött jól. Szembe fordult Tiger P Malinovkán volt olyan kedves hirtelen Jumbonak a torony oldalát mutatni, amikor már csak egy lövés kelett volna mindkentönknek és én előtte már háromszor pattantam róla. Nem tudom, miért kezdte elnézni a ház oldalát, én löttem. :) Kezdek gyanakodni, hogy a parancsnok meg azért nem veszi észre a 20m-re lapító ellent, mert épp akkor kerül hozzá a flaska. :)
-
Gunslinger #100701 Ma lett postolva
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=100607 -
Nazarov77 #100700 Fullosan nekem is nagyon tetszik, most hétvégén 3x miatt leduplázom had fejlődjön az új legénysége amit azután kapott hogy a régi átkerült a T30ba :P -
R3nton #100699 ki csal, hogyan? milyen linkben? -
Remélem valami lefűrészelt csövű 105 lesz inkább mint a 90-es valami változata. -
Gunslinger #100697 Tier 8 lesz, kevesebb hp, ugyanez az ágyú de valszeg kevesebb ROF, meglátjuk. A T34 szerintem egy igen kellemes tank, legfeljebb nem városi pályára, de pont a magas tűzgyorsaságú t10 szintű ágyúja miatt ilyen jó, de addig tényleg fájdalmas a grindelése, de fullosan 1 vs 1-ben könnyen felülkerekedhet egy IS-4-en. -
R3nton #100696 legrosszabb esetben még a 105össel is elég jó pénzt lehet csinálni szerintem tier8ban. -
Gunslinger #100695 Q&A topicban is megerősítette már (megint), de azért majd akkor hiszem el, ha bent is áll a garázsban. Ha nem kapom meg, akkor sem fogok olyan nagyon bőgni, meg itt hagyni a játékot és hasonlók amikkel fenyegetőznek a népek, de akkor tuti itt hagyom, ha elterjed vagy egyáltalán látom hogy valaki úgy csal, mint a kiskami postjában található link mögötti Pattonos csatában. Undorító. :-( -
1ccercsak :D
Forolto: Szerintem a T34 bazi jó kis tank, jobb mint az IS4, gyengébb mint az E75, viszont a leggyorsabb közülük, ami jól jön sokszor, de úgy is a szituációk függvénye.
A T30-at nem érzem, előrelépésnek a T34hez képest. -
kérdés,mennyivel lesz xarabb,mint eddig.:P -
R3nton #100692 ezek szerint csak megkapjuk:) -
Mentol #100691 T127 kód volna valakinél elfekvőben, amit átadna? KÖSZI! -
"Azt hiszem ez végleges változat az amcsi heavy cserékre. EU fórumról szedtem, akik az orosz official announcement vagy milyen fórumról fordították."
I. Replacement plan for the T30 to T110 switch.
Case 1: The T30 is researched, but not present in the garage.
- The T30 is replaced by the T110 as the American tier 10 heavy.
- All modules for the T30 are replaced by the corresponding modules in the T110.
- The accumulated experience on the T30 is transferred to the T110.
- Commander, Gunner, Driver: Any of these crew members, either in the barracks or in the tank, who have been trained for the T30 are retrained to the T110 without any other changes or penalties.
- Radio Operator: If this crew member, either in the barracks or in the tank, has training in the T30 as a heavy tank, he is re-trained in the T30 as the tier 9 TD without any other changes or penalties.
- Loader: The crew member, either in the barracks or in the tank, who has the greatest skill level of the pair is retrained to the T110 without any other changes or penalties. The other loader is retrained to the tier 9 T30 TD without any other changes or penalties.
- Player statistics and achievements on the T30 are moved to the T110 without any losses or penalties.
- The player gets an open transition from the T28 prototype to T30 TD on the new American Tank Destroyer branch. This means the T30 as a TD will be researched for the player. (Note: I assume this means that the T30 will be researched in the T28p.)
Case 2: The T30 is researched and present in the garage at the time of replacement. All of the criteria for Case 1 applies, in addition to the following.
- The T30 is replaced in the garage by the T110.
- Ammunition loaded inside the T30 is transferred to the player's depot.
- Consumables stored in the T30 are moved into the T110.
- Equipment installed on the T30 is removed and transferred to the player's depot at no personal cost.
- The player receives the T30 as a tier 9 TD in their garage with no additional modules or consumables, as well as a free slot. (Note: I am not sure if "additional modules" refers to the equipment, such as vents & coated optics, or if they mean actual tank modules. If the latter, there should be no worries as the T30 will be moved in elite form.)
- The crew placed on the T30 at the time of the switch receives re-training in accordance with Case 1.
- The player receives a new, incomplete crew (Commander, Gunner, Loader, Driver) for the tier 9 T30 TD with 100% skill.
- All stock modules for the T34 are replaced by the corresponding modules for the M103 in the research tree, as outlined here.
- If the engine "Continental_AV-1790-5" has been researched in the T34, then M103 will have the engine "Continental_AV-1790-7C" researched.
- If the turret "T34T7" has been researched in the T34, then the M103 will have the turret "Turret_2_M103" researched.
- If the suspension "T80E3" has been researched in the T34, then the M103 will have the suspension "Chassis_M103_" researched.
- If the gun "105mm_Gun_T5E1" has been researched in the T34, then the M103 will have the gun "120mm_Gun_T122" researched.
- If the gun "120mm_Gun_T53" has been researched in the T34, then the M103 will have the gun "120mm_Gun_M58" researched.
- If the radio module "SCR_528" has been researched in the T34, then the M103 will have the radio module "AN-ARC-27 researched.
- The M103's credit and research costs will be the same as the T34, except for the guns. For example, it will be possible to research the turret "Turret_2_M103" on the M103 at the same experience and credit cost as the turret "T34T7" on the T34 had been. The experience and credit costs of the guns will be recalculated "on the basis of common sense" (Note: likely during Public Test). The gun "105mm_Gun_T5E1", becoming a stock module on the M103, will likely not change in credit cost due to being a module in other tanks. The 120 mm guns will have to have their credit and experience cost recalculated.
- The accumulated experience in the T34 is transferred to the M103.
- All modules from the T34 that are incompatible with the M103 (turret, tracks, gun "120mm_Gun_T53", engine "Continental_AV-1790-5") and those T34 modules in the depot are sold at nominal purchase price, and the credits received in the sale are transferred to the player's account.
- These T34 modules (radio, engine Continental_AV-1790-3, 90mm and 105mm guns) are stored in the player's depot. This applies to all existing rounds in these guns. (Note: This one was confusing.)
- All T34 crewman, either in the barracks or in the tank, are re-trained in the premium T34 without any other changes or penalties;
- Player statistics and achievements on the T34 are moved to the M103 without any losses or penalties.
Case 2: The T34 is researched and present in the garage at the time of replacement. All of the criteria for Case 1 applies, in addition to the following.
- The T34 is replaced in the garage by the M103.
- T34 modules incompatible with the M103 are replaced by modules of equivalent status. For example, if the T34 has the gun "105mm_Gun_T5E1" installed, it will be replaced with the M103 gun "120mm_Gun_T122".
- Ammunition loaded inside the T34 is transferred to the player's depot.
- Consumables stored in the T34 are moved into the M103.
- Equipment installed on the T34 is removed and transferred to the player's depot at no personal cost.
- The player receives the premium tier 8 T34 heavy tank in their garage with no additional equipment or consumables, and a free slot for it.
- The player receives a new crew for the M103 with 100% primary skill.
-
Oddball29 #100689 Dávid, szerinted írd ki, hogy Prince of Wales és South Dakota class, mert nem fogják tudni dekódolni:D. -
Oddball29 #100688 Hehe, én ha T30-al megyek és látok villanni a mapon egy IS-7-et, már kanyarodok is arra. Tegnapi duplázónál is leszedtem 2-őt.
Apropó: Haditechnika Magazin 2012/1. Első cikk az sg WOT-fórumnak dedikálva, csak print. -
Oddball29 #100687 Van, screenshootom is van róla. -
Tegnap végre megvettem az E-75-öt, és először rátoltam 100 goldot a régi VK3002DB fullos legénységére, hogy az E-m rögvest 100% + 56% elsődleges skillel kezdjen a csatatéren, meg az akció keretében még rádobtam a ventit és egy szerszámos ládát is. Hát mit mondjak, érezhetően könnyebb volt a kezdés, mint az 50 vagy 75%-os fickókkal.
Szerintem pár hónapig elleszek vele, mire összegyűjtöm a pár százezer xp-t a modulokhoz és E-100-hoz, hogy a creditről ne is szóljak :-9 -
nemtudommivan #100685 Na most végre berakott a saját szintűek közé, erre mindenki megbolondult. Repkedtek a pályán mint fecskék. A játék kimenetele 1,5 perc után látszott.
Úgy látszik jobb ha van két három magasabb szintü is mert így tul bátrak. -
Martens4466 #100684 A másik kérdésem, hogy elvileg a FXAA-t meg lehet nyitni az exe-vel, de nekem nem engedi mert hiányzik valami .Net keretrendszer ötlet?