A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
alphard #100702 Lag probléma:
Úgy tudom, hogy az EU szerver besegít az orosz szervernek terheléskor, ekkor van, az hogy az én korább 50 környéki pingem, akár 150 is lesz... Ahelyett, hogy még egy orosz szervert beállítanának. Ezt most a 7.1 óta csinálják.
Nálam korábban is voltak részegek a soförök: nem megmagyarázható irányváltozások 90 fokkal. Ez megmaradt de most már a lövészeim is tütükélnek, mert furcsa módon elkapdossák a célkeresztett szintén jó 90 fokkal. Most már nemcsak hósiklóval kenődök fel a ház oldalára az ellen nehéztankjainak orra előtt. :p Újabb halálnemet találtam. :( Célzok, sniper mód, aztán tank helyett valami bokrot nézek hirtelen teljesen másfelé, és kapom a lövést, ahelyett, hogy én lőnek. De ezt már láttam ellenféltől is. Akkor nekem és a csapatnak jött jól. Szembe fordult Tiger P Malinovkán volt olyan kedves hirtelen Jumbonak a torony oldalát mutatni, amikor már csak egy lövés kelett volna mindkentönknek és én előtte már háromszor pattantam róla. Nem tudom, miért kezdte elnézni a ház oldalát, én löttem. :) Kezdek gyanakodni, hogy a parancsnok meg azért nem veszi észre a 20m-re lapító ellent, mert épp akkor kerül hozzá a flaska. :)