A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem is hasonló volt, csak nálam az egész csapat kempelt. T25 el (a premi medium al) voltam T5 csatában Malinovkan. Az épületes oldalon kezdtünk, 4 tankunk átrohant spottolni 1 et ki is lőttem (de csak én lőttem ki, nálunk mind a 4 spotter lehalt), majd megérkezett egy tank a szokásos házfalhoz tapadós spotter senki rá nem mozdult nekem kellett kimenni kinyírtam. Megyek el a domb felé rontott volna egy gyors járású az artynkra épp időben kiszedtem. Mentem fel a Dombra egy T1 HT vel, bekóstolt minket egy t34 lelőttem 12% ig, a T1 kinyírta. A domb másik oldalán lementem kinyírtam az artyjukat, megöltem egy TD t, 2% ra lesebeztem egy mediumot meg még sebeztem valamit. Végül 5 kill 3 damage meg valami 4-5 spot al meghaltam és elbukták utána... Nem értem meg az ilyen csapatokat.