418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    :O Hm, busy volt az ellen, egymas kinyirasaval voltak elfoglalva... :) Lehet hogy a ket minuszos jatekos meg friss a jatekban es azt hittek hogy a kozvetlen korulottuk allok a celpontok.

• Solten
  • Trabant93
    Éppen arra értettem a duplázót,triplázót,hogy mivan ha nyerünk :)
  • lord nihilus
    how cuuuuuuuute:)
    can we keep him mom? pleeeeeeaase? xDD
  • Zeller2
    Én már kv-val eleve nem megyek messze a bázistól mert tudom hogy a sok fasz csak villogtatja a térképet meg omg-zik amikor foglalják a bázist.Visszamenni/lőni őket azt egyik sem.Idióták
  • Random_
    Mikor elkezdik befoglalni a bázist, miért nekem kellene tetű KV-val top tankként visszavánszorognom a bázisra?
    A rakás med, meg szórakozik mindenfelé! Ezért elbukni kört! Legközelebb visszamegyek, de aztán ne sírjon senki!
  • Tono34
    Nézd meg a másik képet kicsit lejjebb. :)
  • I.C.ram
    Úgy se lesz histroic battle, szóval tök mindegy. 1 éve jött ki a játék lassan, és eddig semmi újítás nem jött a szaros tankokon kívül...
  • Oddball29
    Addig észre se vettem, hogy ilyenünk is van...

• davidbog
    Illetve a JT nem fogja megkapni a 870 LE-s motort, csak a 650 LE-set. Szinte használhatatlan lesz támadásnál.
  • virkir
    ha valós számbeli felállást követik akkor azért van rá esély, hogy 10 T-34-85 szétszed 1 JT-t :)
  • R3nton
    na majd nem sokára téged is megtalálnak az okostojások, és megmondják a frankót, hogy ők a t-34-85el darabokba tépik majd a JT-t a historicalba^^
  • Zeller2
    duplázó,triplázó csak a győztes csata után jár.Ti éppen kikaptatok.
  • Trabant93
    Két sör után mennyivel jobban megy:D De érdekes,hogy az ilyen körök sose duplázók,hát még ha erre jött volna a triplázó:
  • Zeller2
    Sokszor előfordul amikor 1vs1 alakul ki hogy mindig akkor találnak el amikor lövök és elszáll a lövedékem a pi..ába.Elég érdekes a jelenség gyakorisága.
  • davidbog
    A WG-sek szerint a BL-9 és az S-70 között lesz az átütése.

De van egy kevés valós adatom, ami összehasonlítható (több adat is van, csak különböző szögekre):
    122 mm M-62T2: APCBC lőszer, 25,1 kg-os lövedék és 950 m/s-os sebesség
    1 km: 247 mm 90°
    2 km: 210 mm 90°

130 mm S-70: APCBC lőszer, 33,4 kg-os lövedék és 900 m/s-os sebesség
    1 km 240 mm 90°
    2 km 210 mm 90°

A szögek vízszintestől mérve. Arról viszont nincs adat, hogy megegyeztek-e a páncélátütési kritériumok a két lövegnél. Az M-62T2-höz volt APDS ami kegyetlen erős lenne, ha korábban, nem 1967-ben rendszeresítették volna.

Feltételezhetünk linearitást az átütés-távolság függvénynél. Akkor az látszik, hogy egy kicsivel a 122 mm M-62T2 az erősebb. A valóságban ekkora étékeknél ez szinte elhanyagolható különbség.

A kérdés az, hogy milyen értékekből dolgoznak az orosz lövegek esetén. 90°-hoz tartozó átütéssel vagy 60°-hoz tartozó átütéssel, amit átszámolnak US Navy kritériumra. Bár olyan nagy különbség nincs a két módszer közt.
  • Tono34
    Miért nem az ilyen körök a duplázók / triplázók:

• Pales27
    Köszi! Am az IS-4 eddig is jobban bejött nekem mint az E-75, viszont az ST-1 borzalmasan ronda azzal a toronnyal.
  • haflac
    Azzal tisztában vagyok,hogy nem tier 8.Leginkább az érdekelne,hogy mennyi creditet hozhat,mert van kb 1000 aranyam,és most fél áron van.
  • Zeller2
    Azt hogy éppen mi "akciós" vagy mi lesz azt honnan lehet meginformálni?
  • Oddball29
    Jobb mint a Panther, fürgébb, strapabíróbb, több sebzés. Mondjuk nálam az E8 Sherman volt a med iskola, ezért nem estem kétségbe, ha szemből nem tudtam dolgokat igazán kilőni. Tulajdonképpen ez az utolsó igazi német med, onnan már csak ilyen hibridek jönnek.
  • lammaer
    Tudtommal csak a teherbírást befolyásolja.
  • hellokitty92
    Ez a tank alváltozatának a jelzése és azt mutatja az ábra, h melyik alváltozatnál hogyan nézett ki a csőszájfék.:) Az ágyunak m-62 a neve és kicsivel lentebb ír eagle16 róla. Keresd meg!

Am azon gondolkozom az új t9-es orosz heavyket nézegetve, h vajon meddig fogjuk még op-ni az e75-öt?!:D Sokáig szerintem már nem...
  • hellokitty92
    Fullosként nem olyan gáz, az elmegy kategóriát erősíti. De látom free-ből vettél hozzá tornyot meg láncot, egyből fullos lett, így nem nehéz vele top gunt csinálni... főleg h nem is nagyon foglalkoztak veled a második vonalban.

Az is4 átverekedte magát a perzsán(vagy mi az a med) meg a 2 másik heavyn, h legalább eljuthasson a folyópartig a verésért?:)
  • lexlutor
    ..igen sajnos, ezzel tisztaban vagyok, csak mire elerem, teljesen megutalom..
  • Nazarov77
    Top ágyúval nagyon sokat fog javulni. Utána ítélj ha fullos lett, sem a T28 105el sem az ISU a 122 d25el nem jó.
  • Renegade
    nem tudom mi a baj a német TD-kel, talán kevés T6-7-ben a 136 pen?
    esetleg t8-ban a 200? kiérti ezt ;)
  • lexlutor
    .. izles kerdese.. ferdi kozepso agyuval lofasz esti fennyel, csak nem jo.. kiszenvedes osszeszedni a 60k xp-t a legnagyobb agyura.. majd talan utana javul.. addig is van avgy 30% winrateom vele.. jatekelmeny meg egy nulla.. szerintem
  • Pales27
    Úgy látszik a T-10M löveggel érkezik. Van vkinek, a valós löveg adatiról információja? Mit tudhat ez az S-70hez képest?
  • xBoriszx
    Hello!

Kérdésem:

a vásárolható kiegészitők közül a felfüggesztés kapacitás növelő csak a teherbírást növeli meg, vagy gyorsabb lesz töle a tank, vagy jobban megy terepen is, vagy esetleg nehezebben sérül??

Légszi segitsetek!

Köszi!

Üdv B.
  • Nazarov77
    Ferdi baromi jó tank, és a JT is, csak ajánlani tudom. JT alap 128asával és a 6,5ös roffal a Bud Spencer üzemmód, nagyon brutkál :D Sigefried lineon beletapostam a földbe az ellenséget, kb 70%on voltam és úgy becsomagoltam 1v1ben egy fullos E-75öt :)
    Top ágyúval sokat még nem játszottam de remek lesz úgy érzem.

History battleban lesz igazán brutális majd, főleg mivel főleg nyugati fronton használták, szegény shermanek meg esetleg pár M26 :D
  • lammaer
    Jól érzed, pattogós mokány kis tank, sajnos az ágyúja ezt ellensúlyozza, elég gyenge Tier7-ben. Csak valódi flankolós medként lehet használni jól.
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Lakeville 2012. február 10. 22:02:10
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 2 187 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 16 005
    Ez is ritkaság de ez a kredit mennyiség el gyatra
  • Attiska
    A VK3002(DB)-ről kinek mi a véleménye? Én most megvettem féláron, egyelőre teljesen alap, a free xp-t majd a KT-re fogom költeni. Egyelőre tetszik, eléggé pattogós, bár alighanem igazából majd a 88-assal fog szépen üzemelni.
  • lammaer
    Látom akarsz itt is egy E50/75 kategóriájú tankot :)
  • Oddball29
    A teknő annyira gyenge, hogy egyik nap szemből 57mm Zisz-4-el kilőttem egyet vagy 300 méterről, ráadásul ott az erőátvitel is, ami motorsérülés- és tűzforrás.
  • pirdi
    Elnézést, de ezt most leírom.
    Előző napokhoz képest a német tankjaim, Pz4, Tigrincs, Stug3, Grille olyan pontatlanok lettek, mint az orosz tankok, a KV páncélja elrozsdásodott, most még egy légpuska is átviszi, a sebességük érzésre rosszabb, ugyanúgy a torony forgása is. A hármas szorzók olyan értékeket hoznak, mint egy normál csata. Ezt többnyire olyan csatáknál, ahol a csapattársak szerintem botok voltak. Valami nem jó!
  • lammaer
    Nincs jó megoldás :D
  • Attiska
    Hiába a jó front, ha világít. Így meg a többi OP az észrevehetetlenség miatt.
  • Plata

Győzelem!
    Csata: Karelia 2012. február 10. 21:33:44
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 756 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 15 641
    Négyet tudtam lőni,és elfoglalták a medek az ellenség bázisát.