418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #101323 Érdekes, pedig nem vagyok messze tőled, de még a honlapjukra is "504 Gateway Time-out"-ot ír, .com és .ru az bejönik, de EU-ból egyedül a fórum jön be. -
lammaer #101322 A T-50 ilyenre van megcsinálva, ezt mindenki tudja.
Ugyanúgy mint az IS4, az is zabálja a lánctalpával a skulókat, meg amióta van ez a kétrétegű istenverése IS3 páncélzat, azóta az IS3 oldala is.
Ha lesz egy T50ed, ezeket az áldásokat te is élvezheted vele :) -
Ja tényleg ez a dob egy hatost kérdés, hogy az elnyeléseknek mennyi az esélye pl egy T50 nél ? Csak mert abba is toltam már 76 os slugger 3/3 elnyelést oldal, oldal, segg lövésből. A sokkal nagyobb tankok se szoktak elnyelni ennyit, de ez a kis rohadék mindig megússza. Neki nagyobb szorzója lenne elnyelésre ? Jó persze a sokkal nagyobb tank alatt nem az IS 3 at értem :D -
lammaer #101320 Nálam is T-onlány, azt megy jóóóól. Budapest XVII ker. -
lammaer #101319 Ja, mert az oroszok kedveznek a részegeknek. Na mindegy, kár elméleteket gyártani, mert számomra minden arra mutat, amiket itt felhoztok az emberei hülyeség vagy egyszerűen csak kockadobás. -
Gunslinger #101318 Miért nem oltottad el tűoltó készülékkel? -
Gunslinger #101317 Detto, nálam is T-offline. Még jó hogy nem CW közben csinálta. -
lammaer #101316 Miért kell ahhoz replay hogy lássuk, egy stug felgyújtott egy KVt. Láttam már eleget, semmi hihetetlen nincs benne :D
Dobtak egy kockával, kijött a 6os, kigyulladt azt annyi. -
Dehogynem, tankonként napi 2-3x kb 20 meccsből ami lehet, hogy szintén csak véletlen :D De többektől is hallom a klánban, hogy van olyan akit "direkt" szopat az MM és van aki mindig szerencsés. Ott van pl. Foxbat, ma is úgy be volt baszva,hogy írni nem bírt, de mégis minden csata jól sikerült neki :D -
lammaer #101314 Mert ez már nem véletlen kérdése hanem rohadt nagy máké. Egy PZIVel ne akarj typeot alázni. 100-ból 99-ben nem fog menni, annak az egy fehér hollónak meg örüljél. :) -
Renegade #101313 komolyan srácok, már annyit mondtuk: replay, és akkor még írni sem kell, kikockázható, forgatható.
természetesen ettől még lehet puffogni downswingnél, többek között arra is jó ez a topik, de ha fura a játékmenet, jöhet a replay :-) -
Nekem is volt már olyan, hogy egyedül mentem vissza egy fél hp n lévő PZ4 el kiiktatni a zászlónkat húzó type ot és 1v1 be be is aláztam, de mit mondjak ritkább mint a fehér holló ami magyarul beszél :D -
lammaer #101311 Tessék neked is, miben van kedved hinni?
Az hogy a playerek mit csinálnak, hogy jön ide?
Amiket itt leírtál.. jó oldalon sose szoktál lenni? -
lammaer #101310 Azért meddő, mert nem mondsz semmit. Pontosaban amit irsz az egy dologra mutat, a véletlenre. De azt nem akarod elfogadni, csak hímezel-hámozol, beállítod áldozatnak magad egy nagy összeesküvésnél.
Pl amikor én top tank vagyok, nem lövik el számtalanszor a gunnert. Ha meg ellövik mi van - nyomok egy gombot és kész is. -
Az ilyet véletlenek még oké, hogy valakinek pont szarul jön ki a sebzés ezzel elvagyok.
Velem olyan véletlenek szoktak lenni,hogy egy 40 el menő tank minden bokor nélkül eltűnik előttem 30 méterre, majd lő egyet és még akkor sem jelenik meg, csak már amikor lerammelt.
Illetve ma 70 méterről lőttem rá 90 es sluggerrel egy ferdire szemből, tökéletesen becélozva, de ha egyáltalán nem célzok akkor is telibe találtam volna, mert teljesen benne volt a célkeresztben, de én biztosra mentem, erre lőttem és eltűnt a lövés, se critical, se elnyelés, se csilingelés se mellette robbanás se a piros jelzés villanása, semmi csak úgy eltűnt. Persze második lövésre esélyem sem volt.
Illetve az MM ami már a csodákkal határos. Ma volt 2 olyan csatám, hogy néztem. Első: a mi oldalunk : 2 T8, 0 T7, 1 T6(én akkor még 76 os slugger), a maradék T5 és T4, ellen oldal: 2 T8, 3 T7, 3 T6, maradék T5 és 1 T4. Vajon mennyire voltunk esélyesek... Második: 3 T8, 2 T7, 2 T6 és a maradék mind T4, bár ez a másik oldalon is hasonló volt, csak persze erősebbek... De elképzelni sem tudom, hogy lehet ilyeneket összerakni, sztem ez már nem véletlen, hanem valami fatális hiba az MM ben.
Persze van olyan amikor ez jól sül el, de egész ritkán. Illetve a mai napom a Scout ok szidásával telt el, egész nap alatt 2 scout volt aki megtette a dolgát. A legtöbb kempelt vagy nem reagált arra, hogy haver menni kéne. De ami a legszebb volt, hogy Malinovkán egyetlen scout volt egy amx12 és nem volt hajlandó menni 2 perc nógatás után sem, sőt még szidta a wolvirine t aki megpróbálta rávenni a scoutra. Ekkor hozzászóltál, hogy jó lenne ha csöndeben lenne mivel ő most itt scout akármit is mond. Erre az lett a válasz, hogy visszahúzott a pálya sarkába és kijelentette, hogy semmit nem hajlandó tenni amíg a wolverine és a slugger(én) le nincs TK zva. Ezek után persze spott nélkül aki nem kempelt az mindig beleszaladt egy szép kis találatba mielőtt tehetett volna bármit és csúnyán ki is kaptunk.
Valahogy ennyi néha megesik és véletlen után már nincs kedve hinni az embernek a véletlenben. -
Exi #101308 Engem kivágott a kliens és nem tudok visszacsatlakozni. T-online net. -
Zeller2 #101307 Meddő ez a beszélgetés.Én általánosan értem nem egy csatát kiemelve.Az csak egy példa volt.Számtalan esetben volt hogy top tankként az első találatnál kilőtték a gunnert vagy a löveget vagy a tornyot.És akár egy t3-as tank is simán elintézte.Rögtön sereghajtó lettem.
Ilyenekről beszélek hogy valami mindig van hogy ne tudjál "terv" szerint menni egy csatában.Persze van amikor összejön viszont akkor érdekes módon 17 lövéstől sem döglök meg. -
Wlakos #101306 U -
Renegade #101305 nekem sem megy, T-s vagy? -
Wlakos #101304 "A hálózathoz való csatlakozás nem lehetséges" üzenet jön. Restartoltam és ennyi:( -
lammaer #101303 40es ping, és tolom folyamatosan. Kérem lépjen kapcsolatba hálózati szolgáltatójával (vagy csak restartold a routered). -
lammaer #101302 De most komolyan, ez mellébeszélés.
Tessék, gyere elő a te magyarázatoddal.
Én is rackoltam pl 100%os typeot úgy hogy egy lövés lettem volna neki. Máskor meg megszopom, és hátulról nem birok egymás után 3x sebezni egy francia medet, ako 1%on van és 170es a penem.
Véletlen, ennyi.
Neked is biztos voltak olyan esetek, amikor te voltál a jó oldalán az eseményeknek, csak akkor hátradöltél, megveregetted a vállad, és tudtad hogy azért van mert PRO vagy :) -
Zeller2 #101301 De sajnos játszottam a pokerstarson.Abba is hagytam.:) -
Wlakos #101300 Be sem enged lépni:( -
VanDaal #101299 Másnak is az egekben van a lag? 150 alá még véletlenül se megy, viszont van, hogy felugrik 200 fölé is. -
Túl sok a néha? Szerintem te még nem pókereztél neten. WoT lófasz ahhoz képest. -
Zeller2 #101297 Ugyan,nyilván te is tapasztaltad már hogy néha (túl sok a néha) egészen érdekes dolgok történnek.
Sajnos nálam már rég átlépte a véletlen kategóriát.:) -
lammaer #101296 A véletlenen kívül mi a te magyarázatod?
A. A Wargaming nem szeret személyesen téged, ezért elrontja a játékod
B. A Stug prémiumos volt, és természetesen a prémiumosok ha nem rád céloznak akkor is eltalálnak.
C. Belekerültél a Wargaming tesztcsoportba, akiket ilyen furmányos módon akarnak rávenni Type s Lőwe tank vásárlásra.
Ráadásul mindezt egy OP orosz tankban... :) -
Zeller2 #101295 Egy újabb "érdekes" csatán vagyok túl.
kv vs stugIII
én egy lövésből lelőttem 99%-ot a stugIII-ból ő visszalőtt az 1 %-ával és mit ad isten? kigyulladok és annyi.:D Teljesen hihető,főleg ha azt is nézzük hogy szemben álltunk egymással.Nem voltam 100%-os de ha nem gyulladok ki bőven marad még "életem".
Ennek így kellett lennie mert elfoglaltam volna a bázist. -
Renegade #101294 legyen mondjuk a winrate :-)
de a lényeg, ahol tudtam fejet lógattam, vagy arcon csókoltam a másik tankot még is tudtam vele menni a magam kis agresszív stílusában, szóval a harc helyét ügyesen megválasztva szinte mindig tudja érvényesíteni a kemény fejét, ezért sem érzem annyira tragikusnak a puha kis testét az amcsi hvyknek. -
lammaer #101293 Nem neked kell sebezni, neked kell annyit túlélni. Ez su85 esetében nyilván annyit jelent, hogy a sok pattanó potenciálisan okozhatott volna annyit, hiszen ugye egy SU85-nek nincs annyi HPje.
Valószinüleg a PZIIIadat meg loltraktorok akarták szénné lőni, azért lett meg a potenciálisan 1000 HPt sebző lepattano. -
Batyafaka #101292 Győzelem!
Csata: Sand River 2012. február 12. 23:04:05
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 984
Szerzett kredit: 24 739
Csatában elért Achievement: Acélfal
Áhháhááá acélfal a négyessel,pedig KV-k SU-85 is szaladgáltak a pályán
-
Ja hogy nekem kell 1000-ret sebeznem....akkor már érthető,gondolom az hiányzott. :-(
Na mindegy a következőben egy sokkal szebbet kaptam. :-)
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. február 12. 22:55:48
Jármű: SU-85
Szerzett tapasztalat: 331
Szerzett kredit: 13 621
Csatában elért Achievement: Halonen Kitüntetés
-
Ezt olvastam de kaptam már PzIII-al is acélt,az pedig nagyon messze van az 1000 HP-től. -
lammaer #101289 Érted, ha nem adta be akkor nem volt meg. -
lammaer #101288 Itt mit kell nézni? :) -
Renegade #101287 azért annyi találatból valószínüleg megvolt az 1000 sebzés abban a mezőnyben -
Renegade #101286 hát, rám sok mindent lehet mondani, de a camper nincsen köztük, egyszerűen jó ritmusban kell vele közlekedni, és szinte mindig találsz hulldownt, akár az ellen bázisánál is :-)
-
lammaer #101285 Na, csak emiatt mondom az hogy a Tiger P OPabb mint a T29. NERFET NEKI :D -
Receive the most hits (at least 11) of any player on your team, with potential damage of at least 1,000 HP, and survive.
If two or more players have equal amount of hits, the achievement is granted to the player with the highest potential damage. If two or more players have equal amount of potential damage, the achievement is granted to the player who has earned more XP, including additional XP provided to Premium account users. If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted.