banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Az ilyet véletlenek még oké, hogy valakinek pont szarul jön ki a sebzés ezzel elvagyok.
    Velem olyan véletlenek szoktak lenni,hogy egy 40 el menő tank minden bokor nélkül eltűnik előttem 30 méterre, majd lő egyet és még akkor sem jelenik meg, csak már amikor lerammelt.
    Illetve ma 70 méterről lőttem rá 90 es sluggerrel egy ferdire szemből, tökéletesen becélozva, de ha egyáltalán nem célzok akkor is telibe találtam volna, mert teljesen benne volt a célkeresztben, de én biztosra mentem, erre lőttem és eltűnt a lövés, se critical, se elnyelés, se csilingelés se mellette robbanás se a piros jelzés villanása, semmi csak úgy eltűnt. Persze második lövésre esélyem sem volt.
    Illetve az MM ami már a csodákkal határos. Ma volt 2 olyan csatám, hogy néztem. Első: a mi oldalunk : 2 T8, 0 T7, 1 T6(én akkor még 76 os slugger), a maradék T5 és T4, ellen oldal: 2 T8, 3 T7, 3 T6, maradék T5 és 1 T4. Vajon mennyire voltunk esélyesek... Második: 3 T8, 2 T7, 2 T6 és a maradék mind T4, bár ez a másik oldalon is hasonló volt, csak persze erősebbek... De elképzelni sem tudom, hogy lehet ilyeneket összerakni, sztem ez már nem véletlen, hanem valami fatális hiba az MM ben.
    Persze van olyan amikor ez jól sül el, de egész ritkán. Illetve a mai napom a Scout ok szidásával telt el, egész nap alatt 2 scout volt aki megtette a dolgát. A legtöbb kempelt vagy nem reagált arra, hogy haver menni kéne. De ami a legszebb volt, hogy Malinovkán egyetlen scout volt egy amx12 és nem volt hajlandó menni 2 perc nógatás után sem, sőt még szidta a wolvirine t aki megpróbálta rávenni a scoutra. Ekkor hozzászóltál, hogy jó lenne ha csöndeben lenne mivel ő most itt scout akármit is mond. Erre az lett a válasz, hogy visszahúzott a pálya sarkába és kijelentette, hogy semmit nem hajlandó tenni amíg a wolverine és a slugger(én) le nincs TK zva. Ezek után persze spott nélkül aki nem kempelt az mindig beleszaladt egy szép kis találatba mielőtt tehetett volna bármit és csúnyán ki is kaptunk.
    Valahogy ennyi néha megesik és véletlen után már nincs kedve hinni az embernek a véletlenben.