418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    miért adsz el egy OP (t4-ben) tankot?
  • lammaer
    Kattints rá az eladás gombra és kiírja.
  • kerla
    Van valakinek Valentine tankja? Mennyi creditet adnak érte ha eladom? Gondolom 120ezernél többet, ha a fos kis Tetrarchért 150ezret kaptam. Tehát megveszem 300 aranyért, majd eladom több creditért, mint amennyit 300 aranyért kapnék. Tévedek, hogy ez így tuti?
  • Szakesz
    Prémium M6 4,8ROF-rel rendelkezett, mikor kiadták. (198 pen, 320 sebzés)

Most egy 246 pennel és 400-as sebzéssel rendelkező ágyúnál szerintem örülhetünk, ha 4,5 ROF-ot kapunk. :)
  • Destydeme
    Szia.Van benne valami:)
  • Destydeme
    Szia.
    Hogy haladsz a kis franciákkal?Van még vertikális gond a toronnyal?
    Nekem az amx13 75van még mindig.Sajnos rengeteg xp kell az amx13 90 kifejlesztéséhez,meg áltqlában az összeshez.Kb a felénél járok.Mi jót tudsz mondani az amx13 90-ről?Szívesen olvasok róla.
    Van vmi infód,vagy link(másnak?)a td-k láthatóságáról?Elkezdtem az oroszt,ma már meglesz a Su85b.Kiváncsi vok,velük valóban el tudok bújni végre?Bár nekem nagyon bejött a JagdPz4 és JPanter is láthatóság ide,vagy oda.Most pihentetem a Ferdinándot.
  • lammaer
    "azért nem feltétlen. Ha valaki elindult a T34 felé, azért tette mert megtetszett neki mondjuk az ágyú, vagy a toronypáncél, és ha az M103-on ezek butítva lesznek, akkor jogosan lehet mérges hogy kapott egy olyan tankot amit rohadtul nem akart, azt amit meg akart elvették tőle."

Hát... én kevés olyan emberről tudok, aki konkrétan a T34-ért van oda, hogy az lett volna a cél vagy megtartotta volna egy másodperccel is azután hogy megvette a T30-at. Olyat viszont már hallottam hogy:
    1- megvette mert prémium lesz, és azóta pár meccs után ott porosodik
    2- free XPből gyorsan megvette a 120-ast, aztán feladta és free XPből megvette a T30-at is,

Az csak egy kinlódás a T30hoz vezető úton, nem volt jobb ötletük mit rakjanak oda, és copy/pastelték a T29/T32-t :)

Toronypáncélt hagyjuk (már Tier7-ben is az van a T29en). Az ágyú meg csak egy átlagos Tier9es heavy ágyú.

Ha vki arra a játékélményre vágyúk amit a T34 nyújt, akkor jobban jár ha vesz egy T32-t, méginkább egy T29-et. Sőt még jobban is jár, mert 1-2 tierrel lejjebb van, nem várják el tőle hogy szétkapjon egy E75-t vagy egy IS4et a papírtankjával :)

----------

"Mikor már lassan 1 éve meg lett ígérve az, hogy a t34et megkapják a tulajok prémiumnak, komolyan mondom nem értelek. Inkább örülnétek kaptok valamit, amiért meg is kellett dolgozni. "

Mivel nekem is ott áll a garázsban, naná hogy virulni fog a fejem. Az 1 éve megígérték viszont mutat valamit...

És valljuk be: nem látom be, hogy miért kéne 1 tankért cserébe kettőt kapni "kompenzálásként" amibő az egyik ráadásul egy nem olcsó prémtank. Mit kéne kompenzálni? Ha simán kicserélnék, akkor se szólhatna senki egy rossz szót se. (mondjuk most hogy 1 éve csorgatjuk a nyálunkat az tényleg gáz lenne, talán ezért nem merik megjátszani, cserébe húzzák-halasztják ahogy csak lehet).

Ha megkapjuk örülni fogok, és onnantól senki aki kapott nem szólhat egy szót se arról hogy a WG milyen kapzsi szemét banda.
  • lammaer
    No azért annyira nem szignifikáns az a HP dolog a francia tankoknál, pláne hogy az orosz meg az amcsi is annyi (+50HP)... én most TIer7-est tolom :)

Cserébe az francia átlagosan 1440 (6*240) damaget le is oszt mire kettőt pisloghat az egységsugarú user.

Komolyan, amikor a hátába ugrok egy mednek, mire rájön hogy miért hátulról villg neki a piros és rámfordítja a tornyát, már cirka -700 HPja van, belém lő egyet, és már meg is halt.

Persze tagadhatatlan, a legjobb védekezés a csapatmunka, de még egy páros ellen is a legjobb esélye jelenleg a franciáknak van.
  • Oddball29
    T-t láttam EU-n.
  • Oddball29
    Ja, meg a lánctalp is virsli, csak dísznek van rajta, folyton elszáll.
  • stoppos
    Haveromnak van, neki
    1. kilövik a motort
    2. kigyullad
    3. mindkettő egyszerre.

Azt nem tudom, hogy azért, mert nem való neki, vagy mert ilyen a tank.
  • polluxware
    köszi;) tetszik..
  • Tono34
    Teszt szerver általában 2 hét körül szokott lenni, de még ez sincsen bejelentve.
  • Oddball29
    Gyors, mozgékony, a tierjében jó az ágyúja, viszont lassú a fejlesztett torony és a test HE-vel is átlőhető, könnyen rak ezért ammoracket. Üss és fuss tank.
  • Gunslinger
    Nekem egy taktika jött be franciák ellen ha éppen nem én is azzal megyek: Sosem megyek egyedül sehova, még ha nem is vagyok platoonban akkor is valakik mellé szegődök, mivel sokkal inkább magányos tankokra vadászgatnak. Ha több cső néz rájuk igen gyorsan elhullanak, mert nem csak 0 páncél, de még hp-ban is a legkevesebbek.
  • ollie
    Nagyon vicces, amikor amcsi heavyben (T34) ilyennel találkozom, mint tegnap este a tier 10-essel. Rálőttem, lepattant (248 pennel!), majd mielőtt újratöltöttem volna (ami a T34-nél a leggyorsabb a high tier heavyknél), kivégzett.
  • ollie
    10

...

9

...

8

...

• Gunslinger
    Eszerint akkor kétféle KV-220 van, van egy sima, meg egy T jelzésű a Béta tesztereknek.
    http://worldoftanks.eu/encyclopedia/tanks/ussr/kv-220/
  • Tono34
    Ez a mai nap zseniális .... összesen 2 győzelem.
    T32vel nagy nehezen tegnap felküzdöttem magam -1 vesztes csatára, mai sikeres csapatoknak hála -9. Átlag mai meccs időtartam max 5 perc.

Francia kis kacatok egyre jobban bosszantanak. Most már nem is az op oroszoktól tartok, hanem ezektől a géppuskáktól. Persze azt mondjátok, hogy azért van gyenge páncélja ami nem kétséges, de ha 10-ből 8 lövése simán átüti a tankom nincs miről beszélni, mert nem tudok még egy lövést leadni.

Esetleg ha van valakinek ötlete, hogyan tudnám ezeket a kis szörnyeket sikeresebben leküzdeni várom az ötleteket.
  • DDenes
    Kb mikor lesz a patch? t34-ig mennyi időm van még?:D
  • PetiPetiHUN
    Az Online Tech-Tree-be ha rámegyek egy tankra alul pedig a "Vulnerability" fülre, akor ott a tank sebezhető pontjai vannak kiszínezve?
  • polluxware
    hali;)

VK3001H-ra érdemes gyúrni? tapasztalat?

jelenleg egy jagdpz4-el játszok (nagyon tetszik külsőleg), sajnos azt vettem észre hogy tier6-tól totál ráfizetés ilyesmikkel menni
  • Gunslinger
    De nagyon vacak prémium tanknak, ruszkik sírtak is miatta, hogy az EU-sok a sokkal jobb M4A2E4-et kapták. A KV attól jó pénznyomda, hogy brutálisat sebző ágyúja van, nah a KV-220-on a stock KV ágyú van, ami még tier 5-be is néha kevés a 86mm-es átütéssel.
  • petszol
    Orosz serveren nem jártam.
  • petszol
    KV-220 leírás Akkor ez hogy lehet?
  • Gunslinger
    Én is úgy tudom.
  • Bmsrt
    Kv-220-at nem is lehet venni nem?
    (orosz béta ajándék tudtommal)
  • nemtudommivan
    Sörözés közben nem megy a játék
  • petszol
    Prémium miatt. Amúgy nagyon hasonlít a KV-ra de gondolom sokkal többet hozna prémium tank lévén.
  • petszol
    Valaki csinált már account mozgatást?
  • Gunslinger
    Miért akarna bárki is KV-220-at venni?
  • Attiska
    Ezt hol lehet megnézni, hány adott típus van a szerveren?
  • petszol
    Gondolom nem lenne egyszerű eu serverről átvinni accot a ru serverre,megvenni a KV220-at aztán vissza mozgatni az accot az eu-ra. :)
  • Gunslinger
    Tegnap megvettem az AMX12t-t, nem valami jó tank, főleg hogy szinte állandóan t9-ben vagyok vele, azóta 2 pontot zuhant az efficiency értékem, de erre a körre most nagyon büszke vagyok.

Victory!
    Battle: Murovanka 2012. február 13. 14:20:06
    Vehicle: AMX 12t
    Experience received: 743
    Credits received: 13 882
    Battle Achievements: Top Gun

5 hp-n éltem túl, prém nélküli értékek, t6 csata volt, két platoontársammal hárman csináltunk 11 killt és csak mi hárman éltük túl. :-)
  • MuldR
    Raadasul 3x volt felarra akciozva. en is valami 625 vagy mennyi aranyert vettem. Annyiert ingyen volt :)
  • petszol
    Acc. mozgatás hogy működhet?
  • bardocz
    Hm, akkor elgondolkodtató a megvásárlása.
  • megakoko
    A-20-ra mien a 37mm automata? Érdemes fel rakni?
  • PetiPetiHUN
    KV-220 8db
    A statisztika szerint 8db van EU szerveren.
  • Renegade
    kinek van itt Valentin tankja?

Milyen gyakran kerül t5-be?