banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "azért nem feltétlen. Ha valaki elindult a T34 felé, azért tette mert megtetszett neki mondjuk az ágyú, vagy a toronypáncél, és ha az M103-on ezek butítva lesznek, akkor jogosan lehet mérges hogy kapott egy olyan tankot amit rohadtul nem akart, azt amit meg akart elvették tőle."

Hát... én kevés olyan emberről tudok, aki konkrétan a T34-ért van oda, hogy az lett volna a cél vagy megtartotta volna egy másodperccel is azután hogy megvette a T30-at. Olyat viszont már hallottam hogy:
    1- megvette mert prémium lesz, és azóta pár meccs után ott porosodik
    2- free XPből gyorsan megvette a 120-ast, aztán feladta és free XPből megvette a T30-at is,

Az csak egy kinlódás a T30hoz vezető úton, nem volt jobb ötletük mit rakjanak oda, és copy/pastelték a T29/T32-t :)

Toronypáncélt hagyjuk (már Tier7-ben is az van a T29en). Az ágyú meg csak egy átlagos Tier9es heavy ágyú.

Ha vki arra a játékélményre vágyúk amit a T34 nyújt, akkor jobban jár ha vesz egy T32-t, méginkább egy T29-et. Sőt még jobban is jár, mert 1-2 tierrel lejjebb van, nem várják el tőle hogy szétkapjon egy E75-t vagy egy IS4et a papírtankjával :)

----------

"Mikor már lassan 1 éve meg lett ígérve az, hogy a t34et megkapják a tulajok prémiumnak, komolyan mondom nem értelek. Inkább örülnétek kaptok valamit, amiért meg is kellett dolgozni. "

Mivel nekem is ott áll a garázsban, naná hogy virulni fog a fejem. Az 1 éve megígérték viszont mutat valamit...

És valljuk be: nem látom be, hogy miért kéne 1 tankért cserébe kettőt kapni "kompenzálásként" amibő az egyik ráadásul egy nem olcsó prémtank. Mit kéne kompenzálni? Ha simán kicserélnék, akkor se szólhatna senki egy rossz szót se. (mondjuk most hogy 1 éve csorgatjuk a nyálunkat az tényleg gáz lenne, talán ezért nem merik megjátszani, cserébe húzzák-halasztják ahogy csak lehet).

Ha megkapjuk örülni fogok, és onnantól senki aki kapott nem szólhat egy szót se arról hogy a WG milyen kapzsi szemét banda.