418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    csak he, és 10m-en belül. :-D
  • magyargyerek
    Volt vagy 5 jó találatom nem tehetek róla hogy 135-nél többet nem sebez ez a hosszú puska L/100.
  • magyargyerek
    KV-n a 152-es nem jó. Nem üti át és ráadásul sokáig tölt. Tedd fel a 107-est az ami neki való. Ha mégy a KV-3 felé ugyanezt a 107-est rakd rá elsőnek arra is.
  • MuldR
    462 XP gyoztes csataert? Nem sok mindent csinalhattal :)
    Ne csodalkozz. Menj es lojj! Majd kapsz tobbet.
  • Ry0K3N
    Ő legalább nem jutott el E50-ig, most kikaptunk kettőt is 34%-os win ratioval volt mindegyik E50-el.
    Lent kempeltek a pálya közepén top tierként, a vereség borítékolható volt.
  • magyargyerek
    Most jön a sírás! Srácok ez rablás. Lejárt a prémem és nagyon pofátlanul rabolnak a WOT-k. Győztes meccsen van 1300 nyereségem? Hát ez vicc.
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. február 15. 16:48:58
    Jármű: PzKpfw V Panther
    Szerzett tapasztalat: 924 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 10 375
     Javítás:
    PzKpfw V Panther jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 567
     Megvásárolva:
    A lőszerek PzKpfw V Panther járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 1 417

• csoszi87
    Van 1 kedvenc játékosom, szerencsére még csak 1x hozott vele össze a sors.
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/502347930-gizmo7691/
    3 nyelven üvöltünk vele, hogy menjen vissza a bázisunkra a pz4-el, és spotoljon az artynak, ha már nem mer 2 tdre rátámadni. Ő elindult az ellenség bázisára.
  • Renegade
    még tesztszerver időpont sincsen
  • Gottfried
    Ja,az...szeretem is nagyon.A duplákon kívül csak ezzel játszom.Bár még csak két napja van meg és gondolom csökken majd a lelkesedés de egyelőre a legjobb tank amivel eddig dolgom volt.
  • noname23
    7.2?
  • stoppos
    Az ojjekt az egy állat. Mikor a haverommal játszunk, mindig neki szoktam óbégatni, hogy azonnal jöjjön segíteni. :)
    Gyorsan odaér és belekúr vagy 700-at az ellenbe. :)
  • hadtjuk
    KV-zokat kérdezném, hogy a 152-est mivel érdemes használni (HEAT/AP). Ja és hogy milyen távolságig érdemes löni a 152-el.
  • Gottfried
    Ez kemény volt!
    Bár vesztettünk de azért pár támadó medet elkaptam közelharcban. :-)
    Ez az object egész mozgékony. :-)

• SirArcheer
    http://worldoftanks.eu/news/1155-changes-world-tanks-game-store/
  • I.C.ram
    Jól látom, hogy B2-t már nem lehet kapni prémiumként? Csak a másik franciát találtam az S35-öt.
  • lexlutor
    - ma jatszunk megeroszakoloasat!
    - nem akarook...
    - megy ez neked baby!
  • ilsalon
    A diktatúrát is lehet szeretni. Én is tudnék neki diktálni.
  • Bugi Misi
    XD
  • Renegade
    na ja :-)
  • MuldR
    A retail verzioba felfujhatoskent adjak. :D
  • MuldR
    Jobb fotot is talalhattal volna :)
  • Bugi Misi
    hány Goldba kerül?:D xd
  • lexlutor
    .. a wotos hivatalos videokban ő a kommentator.
  • lexlutor
    ha megvan a 100% ellopjak az ellenfel tavcsovet? :)
  • Szakesz
    Ki az az Ola? Nem érezném magam igazán WoT játékosnak, ha ezt az információt nem osztanád meg velem. :)
  • Szakesz
    Anyanyelven szólnak rád, sőt esetleg még csavarnak egyet a dolgon, valahogy így; "Há dicsák! Látnak he!"
  • Renegade
    mármint őt?????

• PetiPetiHUN
    És ahogy fejlődik a skill mi lesz?

Hangosabban szólnak?
  • Nazarov77
    Doesn't matter, had sex!
  • MuldR
    Es a szerelemnek mi koze a politikahoz?
    Ola-t is minden WOTos sunazna, pedig feherorosz diktaturabol valo. :P
  • stoppos
    Hát azért nem gondolkozott mindenki übermensch-ként ott sem. Furcsa világ is lenne. Csak nézd meg 44-45-től szinte egy nácit sem lehet találni az országban. :)
  • lammaer
    "Ezért lesz jó az a skill, hogy szól a legénység, ha spottoltak :D"

Nemá, micsoda baromság ez?
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2012. február 15. 15:18:05
    Jármű: M4A3E2
    Szerzett tapasztalat: 3 396 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 44 449
    Csatában elért Achievement: Acélfal

jó ez az 1 napos ingyen prém:D
  • Renegade
    na jó, de ekkor már nerm voltak puszipajtások a kínaiakkal, itt a végefelé már a japók voltak az ázsiai cimbik :-)
  • pointer4
    Ma is sokan oda vannak a ferde szemű suncikért :D Hát még akkor milyen unikum lehetett :D
  • fodus
    Hát most már a qur*** életbe! 10-ora óta csak vesztes csata!!!!!!!!!
    Mindegy mivel megyek, vagy mit csinálok!!!!!!
    Az előbb kilövok 5-öt, kettő marad, nálunk 6 és elvesztik a nyomorultak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bornofakone
    OFF

fura h német létére, kínai csajt vett el, h fért ez bele az akkori ideológiába....1 ferde szemű 1 "übermensch"-el?
    amúgy egész jók ezek a kis szösszenetek:)
  • Tono34
    Az ilyen köröket szeretem, végre rendes csapat:

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2012. február 15. 14:28:14
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 1 794
    Szerzett kredit: 68 335
    Csatában elért Achievement: Acélfal

Még 35k XP és lesz T34-em :)
  • stoppos
    Marha jó. A vicc jutott eszembe róla, mikor Szása lopja haza a gyárból a traktoralkatrészeket.
  • Madi92
    Újabb részletek Joachim Scholl Tigris tankparancsnok naplójából.

1943. július 20.
    "09.00. Ki hinné el, hogy a vértől iszamos páncélosunk lerobbant. Robert azt mondja, hogy a váltómű. Vontatásra várunk, hogy visszavigyenek minket az álláspontra és a javítóműhelybe. Remélem, nem ragadunk le egy Panzer III-ban vagy valami hasonlóban, még várakozásra kényszerülünk.
    10.45. Ebben a pillanatban az 503-masok egyik Tigrise vontat bennünket. Sokáig fog tartani, elég belegondolni, hogy a parancsnokukat megölték, így inkább magukra hagyom őket a gondolataikkal.
    13.50. A szerelőműhelyben vagyunk. Körülbelül 8 Tigris van itt, különböző egységektől, mind javításra várva, némelyikük elég sok találatot kapott, meg is vagyok lepve, milyen szerencsénk volt eddig. Összefutottam Johann Foennel. Most végzett és most házasodott, a kínai lányt vette el, akivel Berlinben találkozott főiskolán. Még csak 20 éves bolondos fiú. Én nem akarok megházasodni a háború végéig, bármi történhet velem, akár meg is halhatok. A szerelők azt mondták nekünk, hogy akár 3 napot is várnunk kell rá, hogy megjavítsák a harckocsit. Jelentenünk kell a főhadiszállás felé, és pihenőre kerülünk. Kívánom, bárcsak képes lennék igazán pihenni, de még mindig látom magam előtt a szétroncsolt holttesteket a múltból."

Itt 1 hónapos szünet következik.

1943. augusztus 21.
    "A visszavonulás két napja végig harccal telt. Volt pár nehéz helyzetünk, de semmi olyasmi, amivel a Tigris ne tudott volna megbirkózni. Karl egész jó lövegkezelővé érett. Kicsit még mindig bizonytalan a nagyobb távolságra lévő célpontok esetén, de ma 1800 méterről kilőtte a Miki egeret(Megyj: t-34). Egészen elbűvölt. További négy célpontot lőtt ki, mire a tüzérség észrevett bennünket. Ez volt eddig a legjobb napunk. Azt kívánom, bárcsak ne mondtam volna le idejekorán az Uschával kötött fogadást. Ő egy időre feladta a harcot, a futóművel kapcsolatos problémák miatt. Most fel tudnék zárkózni, mivel már 18 igazolt győzelmem van harckocsik ellen, és még 50 rohamlöveget és egyéb cuccot lőttem ki. Uscha azt mondta, hogy ő 30-nál tart, de tudom, hogy beleszámolta a rohamlövegeket is, szóval csalt."