418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NH3CL #102323 Rendben! -
Megtörtént, de az aktiváló email-t sajna melóhelyen nem tudom olvasni. Majd este, otthon :) -
VanDaal #102321 Bezzeg az én AMX12-m ami scoutolni lassú, ütni kevés, az folyamatosan tier9-ben van...
Már inkább nem is megyek vele. Ellennél még a legkisebb is tier6, de ez a szerencsétlen meg szinte oldalról se viszi a VK 3601-et. Még szerencse, hogy általában el sem találok semmit, így legalább a lepattanók nem idegesítenek :D -
NH3CL #102320 Meghívtalak, még a fórumra regisztrálj kérlek! -
Volt ott egy csatám kv-3-al amiben majdnem mindenkit úgy kaptam el, hogy átcsörtettem a házon ami mögé elbújt :) -
Darienlelo -
NH3CL #102317 Várunk vissza :) -
NH3CL #102316 Mi az ingame neved?
-
Renegade #102315 ott van még a csoki/kaja, a 100% + venti az csak 92% jelenleg. -
NH3CL #102314 Újraszervezés alatt van a klán, szükségünk van a játékosokra, szívesen látnánk a sorainkban. Este vagyunk aktívak, 6 óra után. Én spec 18-01-ig.
http://hungarianteam.hu/forum ide regisztrálj kérlek és írj pár sort magadról. Küldök addig meghívót a klánba. -
Renegade #102313 már hogy ne számolná, kellően nagy minta esetén megjelenik a winrateben.
birom amikor, a lelkesek sand riveren az agyag házak között bújkálnak, aztán pukk-pukk-pukk. :-) -
bgabor #102312 Akkor mivel most már a 100%-os crew tényleg 100%-os lesz, fullos masinán értelmetlen lesz a ventillátor? -
Azt valóban nem számolja sehogy a játék, hogy egy szándékosan szétlőtt ház mennyit segít a csapattársaknak. Tegnap is 3 tankunk figyelte hogy mikor akar a ház mellé bújt tájp újra kibukkanni. Szétlőttem a házat, a többiek pedig azonnal kaptak egy oldalát mutató tájpot. -
Nazarov77 #102310 Ja és még úgy is +5kba jöttem ki XD -
Aha. Na most mutatom hogy engem T5 light-tal ami ilyen csatákba való lenne, hova is rak be...
Ahova kéne felderítő ott meg nincs egy se... -
Nazarov77 #102308 Bétában azért mikor nem voltak még jó farm tankok, 122essel mindig óvatosan bántam mert drága mulatság volt.
Most meg leszarom, T30al is ellőtem 30k credit értékű lőszert :D -
Renegade #102307 már bocs, de egy jó lövész pont leszarja, az 1000 cr/skoló árat, hiszen jó lövész, minek stresszeljen ezen úgy is talál.
Illetve ugyanúgy lő hátsó görgőre, t50-2re, hiszen azt is eltalálja.
szar ügy, de a hitrate lámák és a laza lövészek között csak annyi a különbség, hogy az első csoport ügyesebben tud elé célozni.
birom amikor keveredik az ok, okozat :-) -
Üdv!
Mikor szokott játszani a bagázs? Én kb naponta 22:00-01:00 között szoktam tolni.
Az ingame player ratingem 1200, de ezt lehúzza, hogy szokott játszani a fiam is a T7-T2 tankokkal.
Itt van az elmúlt havi teljesítményem illetve a tulajdonolt harckocsik (az első fele prémium acc volt).
Ha esetleg más klánnál is felkelte szerény személyem az érdeklődést, szívesen kipróbálnám a kláncsatákat.
Ha lehet, pm-ben válaszoljatok.
-
Detto, leszarom a statisztikat. Mondjuk be szoktam talalni akkor is ha 1 cm log ki a tankbol. -
Nazarov77 #102304 Néha CW szimpatikus nekem. CW szerintem már dögunalom hogy zömében T10ek meg artyk agyalják egymást, szét kéne osztani kisebb tierekre is mint a companyt, T8 CW tök jó lenne. -
VanDaal #102303 Sniper: 1%-kal nagyobb esély a kritikus találatra LOL így is van, hogy 5 lövésből 4 az lesz :D nekem inkább valami anti sniper kéne, ami csökkenti a kritikus találatok esélyét... -
NH3CL #102302
Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkező magyar klánba.
Feltételek:
- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelő topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás
Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company
-
lammaer #102301 Adott szituban ugyanúgy lövök mint bárki más.
A különbség az, hogy akkor is lövök, ha csak pici esély van a célpont eltalálására (és természetesen nincs más célpont amire nagyobb eséllyel lőhetnék).
Tipikus példa amikor szikla mögül csak 4-5 pixel látszik egy tankból - mondjuk egy hátsó lánctalpgörgő. Vagy rohadt messze van. Vagy éppen S51-ben a splashra utazom.... épp most nézegettem a screenshotjaimat, volt olyan S51-es csatám, ahol konkrétan 0 találatom volt, mellé meg vmi 4-6 killem. Az konkrétan 0% hitrate :)
A hitrate láma ilyenkor nem lő, mert hát nem rongálja a rátáját, meg hát a lőszer is 1000 credit, jajajaj.... én odacsördítek, akár akkor is, ha csak 3-ból 1x találom el. -
Herkulles #102300 Örülj neki, hogy nem egy sima kv vagy az alján, így talán még meg is sebzel valakit. :) -
Nazarov77 #102299 Ez tiszta jó:
-- Jack of All Trades - the commander replaces knocked-out crew members with 50% effectiveness. -
Desmodromic #102298 Az új skill-eknél nem az átlagképzettség fog számítani, hanem egyenként lehet képezni őket? A reset után, ha van 2 100%-os skill-em, akkor mondjuk 5 fős legénységnél vissza oszthatok 10 100%-os új skillt? -
hellokitty92 #102297 Facebookról...
-
Egy kis leírás az új skillekről.
Elnézést ha már volt, lehet, hogy átsiklottam felette. -
Ha mindenki a találati arányra utazna sosem nyernénk csatát ..
Az a fránya lövedék azért van abban a tankban, hogy kilőjék :)
Ha pedig számít vkinek ez a stat menjen német tankokkal sokkal pontosabbak. -
magyargyerek #102294 Látom eszmecsere volt kinek milyen a statisztikája hát engemet ez egyáltalán nemérdekel. A lényeg az legyen hogy jól érezd magad a játékban. Egyébbként is torz képet mutat a statisztika. Mondok egy példát. Én minden tankot végigszenvedtem a legrosszabb felszereléssel mikor kezded és mire kifejleszted teljesen alig mész vele mert akkor már megvan a következő fokozatra a Tp. Tehát amikor már ütős lenne a tank na akkor játszottam vele a legkevesebbet. Így aztán a sztatisztika fabatkát sem ér és nem mutat reális képet. Most csak egy dolog zavar hogy a fejlődés ellehetetlenült ha nincs prémed. Prém nélkül a 80 K tp-ket esélytelen kitermelni annyit azért nem akarok szenvedni és mindíg a gyatra fegyvert nyomják a kezembe azzal kell nagyot alkonti miközben az ellenfél nagyokat lö vissza. -
én is
most nem fogom azért tartogatni hogy csak a biztos lövésre menjek mert az szépen mutat a leszarom profilon
-
pirdi #102292 Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 16. 1:03:16
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 2 666 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 257
Ez kéne mindig! -
badnewz #102291 van 1-2 map ahol ha van arty és a csapattárs mellé állsz ellő, az akkor elég idegesítő mikor egy kis tank áll be oda struccolni és pattogni az is4-el meg mehetsz arty elég ha meg akarod fogni őket:) -
vagy hány pattan le:D -
DDenes #102289 nemszóltam:D -
bgabor #102288 Adott szituban van olyan hogy neked meg a csapattársadnak fél perce van lövéseket leadni és kilőni az ellent, mielőtt titeket lőnek ki. Na akkor már nagyon nem mindegy, hogy öt lövéséből hány talál. -
DDenes #102287 de annak a növelésnek látszódnia kéne valahol? -
-
Renegade #102285 ott van a FAQ-ban, szép táblázatban -
VanDaal #102284 Eddigi legmegalázóbb wotos élményem:
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 15. 23:34:11
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 703
Szerzett kredit: 19 302
Csatában elért Achievement: Acélfal, Billotte Kitüntetés
4-en lőttek folyamatosan, de valami olyan hülye szögből, hogy egyikre se tudtam visszalőni, és folyamatosan trackelve voltam. A csata kétharmadát letrackelve töltöttem
57 bekapott lövés után a tank túlélte, de az önbecsülésemről mindez már nem mondható el...