A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
magyargyerek #102294 Látom eszmecsere volt kinek milyen a statisztikája hát engemet ez egyáltalán nemérdekel. A lényeg az legyen hogy jól érezd magad a játékban. Egyébbként is torz képet mutat a statisztika. Mondok egy példát. Én minden tankot végigszenvedtem a legrosszabb felszereléssel mikor kezded és mire kifejleszted teljesen alig mész vele mert akkor már megvan a következő fokozatra a Tp. Tehát amikor már ütős lenne a tank na akkor játszottam vele a legkevesebbet. Így aztán a sztatisztika fabatkát sem ér és nem mutat reális képet. Most csak egy dolog zavar hogy a fejlődés ellehetetlenült ha nincs prémed. Prém nélkül a 80 K tp-ket esélytelen kitermelni annyit azért nem akarok szenvedni és mindíg a gyatra fegyvert nyomják a kezembe azzal kell nagyot alkonti miközben az ellenfél nagyokat lö vissza.