418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csempesz77 #103605 Köszi! A legénységet én hamarabb kezdem fejleszteni, mint magát a gépet, ha nincs mindkettőre zseton.
Igen, próbálom úgy csinálni, ahogy a FAQ- ban is olvastam. Egyedül sehova, akkor csak céltábla vagyok.
Tényleg! Sokszor tapasztalom, hogy gyors, kicsi tankkal belerohannak egyedül a bázison tökölő, de sokkal izmosabb gépek közé. Nem lőnek, csak rohangálnak, persze, hamar végük szokott lenni. Ezek a felderítési pontokra mennek? Nekik úgyis annyi alapon? -
Sir Charles #103604 Ez kérlek öt random meccs volt, nem szoktam szakaszban nyomulni(legalábbis nagyon régen toltam utoljára) -
most már veszteni fogsz :D
amúgy durva az a gép, sebez rendesen -
EmR3 #103602 Ez komoly 
Mennyit mész szakaszban?
Mert random meccsek alatt ilyen arányt összehozni nem gyenge teljesítmény. -
magyargyerek #103601 Ki kell alakítanod a neked legmegfelelőbb játékstílust. Két hónapja nyomom intenzíven ez a játékot és kezdetben sokat bénázik az ember. Pld egyedül sose indulj el sehova, hanem csapódj a sokaság után. Ne menj előre főleg ne TD-vel! Engedd magad elé a nagy tankokat. Te a második vonalban leselkedj és ha tudsz lőjél amíg az előtted lévők éppen töltenek. 350 feletti Su-85-s csatám után elindultam az Isu-152 irányába. Jelenleg Su-100-al mászkálok. Ma meglesz rá a max fegyvere na ez 390 körüli sebzést fog adni ugyanaz az ágyú mint az IS-nek volt a végén, azt kedveltem. Én tettem fel periszkópot, mintha érne valamit úgy veszem észre. Tegnap megvettem a Hummel-t, nem volt kreditem annyi és elindultam 50% legénységgel hú de sok a töltési idő így. Amint tellett rá felnyomtam őket 75%-ra, rá kelett jönnöm hogy a legénység képzettsége milyen sokat számít. -
EmR3 #103600 Az hogy szokás az túlzás, de én is csináltam ilyesmit.
Kamikaze érem jár érte, ha nálad nagyobb tankot gázolsz el.
Volt hogy SZU-100-assal gázoltam el egy 5%-os T-44-et.
-
Sir Charles #103599 De jó lenne így maradna győzelmi arányom 150 meccs után is
-
EmR3 #103598 Volt 1-2 hónapja egy időszak amikor mintha nagyon sok tizenéves jutott volna T8-9 kifejlesztett wot acc-hoz. Nem hiszem hogy ha valaki saját erőből (akár arannyal, prémmel is) eljut egy bizonyos szintre ennyire kretén marad.
De a napokban nekem ismét ez az érzésem.
Egyébként a hétvégén alig volt egy értelmes csatám.
Az IS4-re meglett végre az S70-es löveg és utána buktam vele zsinórban.
A BL9-el tudtam 55%-os győzelmi arányt tartani, ami a hétvégén lement 51%-ra.
-
Csempesz77 #103597 Teljesen bevett szokás, hogy a nagyobb tankokkal nekem rontanak és az ütközéssel nyírnak ki? Nekem valahogy ez nem szimpi, szerintem minden arcad játékon túl megy. Persze, ha ez normális, akkor nincs mit tenni, csak menekülni. :) -
barkov6 #103596 Ezt ki kell írnom magamból, mert nagyon rég tapasztaltam ilyet, és nem is nagyon értem.
Prohorovka, én (is-4), még két is-4, és egy francia viii-as szintű, megyünk az útra a bokrokba. Én állok legelől, a többiek tisztes távolban mögöttem. Egy kis francia teszi a dolgát scoutol, ennek megfelelően villanak fel az ellenfelek, én lövök rájuk. Ha nincs semmi, akkor a másik oldalra a sinen lövök egy E-75-öt.
Ez 4 kill.
Egyszer csak azt veszem észre, hogy a találatjezőm azt mutatja, hátulról lőnek. Ellen nincs mögöttem, gondoltam valaki véletlenül, hát istenem, van ilyen... majd jön még három találat.... a francia odajön, és oldalról is belém lő kettőt. Visszalövök, abbahagyja.
A cseten a másik két is-4 folyamatosan sz@revésre buzdít, és egyéb trágár szidalmakkal lát el.
Simán nyertünk, kaptam egy csomó büntetést is, de akkor se nagyon értem, hogy ennek mi értelme lehetett.
Ilyet tier2-ben még értek, de ezen a szinten tényleg nagyon meglepett... -
Csempesz77 #103595 Én is szeretnék komolyabb gépet. Nekem pont a kapkodós, rohangászós, bele a közepébe harcmodor nem jön be. Higgadt, nyugis ember vagyok, ezért döntöttem a TD mellet. :)
Köszönöm az ötletet, próbálkozom majd! :) -
EmR3 #103594 http://www.worldoftanksguide.com/combat-tank-destroyers-guide.shtml
Nem akarok okoskodni, mert nem vagyunk egyformák, és lehet neked teljesen más stratégia jön be.
Én a hetzerrel 66 csatát játszottam, utána mentem tovább a stug-ra.
A bétában még éleztem ezt a kis gépet, de azóta nem ugyanolyan (szerintem a stug sem) A statod nem is rossz a kis gépekhez képest.
Szerintem keress olyan embert aki valamivel tapasztaltabb és tudsz menni vele szakaszban. Szerintem így a legkönnyebb tanulni. De van egy olyan érzésem hogy jó úton haladsz. -
Csempesz77 #103593 Pardon, ez is hozzá tartozik.
-
Csempesz77 #103592 Bocsánat, hogy nagy lett a kép. -
Csempesz77 #103591
Egyelőre ezt tudom felmutatni. -
Csempesz77 #103590 Igen és ha az előttem haladó támadóoszlop elvérzik azon a szárnyon és jönnek szembe a komoly járgányok, akkor annyi. :) -
Épp tegnap lefekvéskor gondolkoztam hogy többet nem prémiumozom ha lejár, erre reggel óta egyből megvan minden duplázás, 10-ből 9-et nyerünk, visszahozta a kedvem megint. Tudnak ezek az orosz programozók O_O -
Csempesz77 #103588 Aha.....itt van a bolhás elásva. Én rosszul értelmeztem és azt hittem, XP-ből is lehet aranyat váltani. Bocsi akkor a hülye kérdésért. -
Csempesz77 #103587 Nincs. Félreértettem én ezt a dolgot. :) -
EmR3 #103586 Nem tudom mennyi csata van a hátad mögött, de amit én tudok az az, hogy egy olyan kicsi TD-vel maponként mindössze 2-3 olyan hely van ahol hatékonyan lehet rejtőzni, és harcolni. Ezeket kell megtalálni úgy hogy a meglévő támadást tudjad segíteni, illetve adott esetben hatékonyan tudj védekezni.
Ha egyedül maradsz nagy eséllyel véged van.
-
MuldR #103585 Arany kell hozza!
1 aranyert 25 XPt tudsz a tankodrol attenni free XPre. -
Van aranyad? -
PetiPetiHUN #103583 Nekem is ki van kapcsolva a víz de néztem a fizikás videót és lehet visszakapcsolom, ugyanis nem akarok megfulladni a puszta közepén. -
Csempesz77 #103582 Igen, csak valamiért nem engedi. Igaz, ez csak egy III szintű tank, lehet, hogy ez a gond? Ti már biztos elszoktatok tőle, hogy ilyen alacsony kategóriában nyomuljon valaki. :) -
Csempesz77 #103581 Van elit tankom, ott írja is, hogy mennyi TP-m van, de nem engedi állítani a mennyiséget. Nulla marad. Biztos én vagyok a béna, de egyszerűen nem tudok rájönni a miértjére. -
Ha mindent kifejlesztesz egy tankon, beleértve az abból elérhető tankokat is, akkor eléri az elit státuszt. Ekkor eldöntheted, hogy a legénység képzésébe folyjon be az xp, vagy csak gyűljön. Ha utóbbi mellett döntesz akkor azt válthatod aranyért szabad tapasztalattá. -
SZU #103579 Nincs aranyad?
Vagy nincs elit tankodból származó TP-d? -
Csempesz77 #103578 Meg tudjátok nekem mondani, hogy miért nem engedi a TP-arany konvertálást nekem? -
Csempesz77 #103577 Jó reggelt!
Tegnap a játék szempontjából elég eredménytelen napom volt. Talán egy csatát sikerült a 15-ből túlélnem a Hetzerrel. Nehéz megszoknom. Alkalmazom a FAQ -ban leírt dolgokat, illetve pont e-miatt döntöttem a TD mellett, mert elég türelmes fazon vagyok, de valahogy nem megy. Mindegy, a gyakorlás a tudás anyja. :)Valahogy mindig én vagyok a legapróbb jármű a harcokban és simán szednek ki egy lövésből. Gyúrok az álcahálóra. :) -
magyargyerek #103576 Van egy a tiedhez hasonló vagy bővebb acc akinek most írtam és visszaírt hogy még megvan neki, nekem tetszik a kinálat:
Eladó a WOT accountom, rajta:
Garázsban:
Prémium:
-Type59 (felszerelve modulokkal)
-KV-5
-Churchill
-MkVII Tetrach (T2-es kis ajéndék prémium)
T10:
-Maus (felszerelve)
-IS-7 (felszerelve)
-T30 (felszerelve) <- jár majd érte tank a revíziókor
T9:
-E-75 (full, felszerelve)
-IS-4 (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-T34 (full) <- ebből is prémium lesz egyszer, valamint jár majd érte tank a revíziókor
T8:
-ISU-152 (full, felszerelve)
-T28 (full, felszerelve)
-Ferdinand (csak a nagyágyú hiányzik, felszerelve)
T7:
-Amx 13 90 (full)
T6:
-KV-3 (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-S-51 (full, felszerelve)
-ARL 44
T5:
-KV (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-Hummel (full)
-M41 (full)
-T-50-2 (full)
Továbbá kifejlesztve (csak a megvételre várnak):
-Patton (T9)
-T-54 (T9)
-E-50 (T9)
Összesen 28 slot a garázsban, 40+ nap prémium, ~400.000 konvertálható xp is. Ennyiből elég sok mindenre futja .
Ár: 30.000, azaz harmincezer magyar forint. Alkudozók kíméljenek, nekem eddig többe került -
Awakening #103575 Csak érdeklődésképpen, az én acc.-om mennyit érhet :
Elitek 100%-osak : T-54,IS-7,E-100,GW Type-E,Object 704.
Egyéb : Löwe, pár db 5-6-7-8-as tank.
Üdv.
Awakening -
Én a T32-es 105mm-es ágyújával nem tudtam átlőni. Viszont a DCA45-ös ágyúval 50m-ről többször is átlőttem.
Tehát olyan 200mm vastag lehet a kupola. 212mm-es átütéssel már átlőttem. -
magyargyerek #103573 Esetleg akit érdekelne egy kis időmegspórolás ha még most kezdené el..:
Eladó lenne a következő játékból egy account: World of Tanks,
Annak való aki beleakar vágni egy új német ágba de nincs kedve elölről kezdeni, inkább egy erős középmezőnyről indulna. 5 000 Ft kérek érte
Az accounton található:
- Panzer IV (cuccok kifejlesztve, VK36H és VK30P kifejlesztésre vár)
- Stug III (cuccok kifejlesztve, kevés XP kell a Jagdpanzerhez)
- Hetzer (elit, minden kifejlesztve)
- Marder II (elit, minden kifejlesztve)
- 1.398.453 Credit
- Kevéske free xp
Részletek itt: -
M10Volverine seggét ami 25mm nem bírtam átlőni utánna oldalát mutatta ahogy fordult de akkor megint nem sikerült ahol még kevesebb mert csak 19mm komlyan én is azt mondom ez már fasság 75mm-es átlag penes ágyú szerintük így működik és mindez 100m-en belül. -
agrarmacso #103571 Komolyan mondom b@ssz@meg szása! KT-vel lepattanni kétszer egy E50 oldaláról, természetesen ő szarrálőtt:)
Ez a játék kezd atomfos kategóriába esni, Az E50 hülye és az oldalát mutatja én pattanok, én beforgatom a testem meg forgatom a tornyom is, de ő sebez! oyeeeeeeeeeee!!! -
Krigare90 #103570 köszi. rádiót azt át tudtam hozni su-85-ről. -
Ránézésre ágyú, aztán ha nincsen rádió, akkor az(úgyis bokorban kempelésre való), majd lánctalp, ha kevésnek érzed. Motort online techtree szerint nem lehet továbbvinni, szóval én azt hagynám. -
Renegade #103568 azért, hogy végre meglegyen az első killje, olyan ez mint az első nemi erőszak, elmondhatja a kocsmában, hogy ő már volt nővel. -
Krigare90 #103567 hello. ma végre sikerült megvennem a su-100-at. mit javasoltok milyen sorrendben fejlesszem ki rá a cuccokat? -
davidbog #103566 Benyelte az optika. Amúgy olyan 170-180 mm vastag lehet a kupola, a 107 mm ZiS-6-os már nem nagyon tudja átütni.