A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
magyargyerek #103601 Ki kell alakítanod a neked legmegfelelőbb játékstílust. Két hónapja nyomom intenzíven ez a játékot és kezdetben sokat bénázik az ember. Pld egyedül sose indulj el sehova, hanem csapódj a sokaság után. Ne menj előre főleg ne TD-vel! Engedd magad elé a nagy tankokat. Te a második vonalban leselkedj és ha tudsz lőjél amíg az előtted lévők éppen töltenek. 350 feletti Su-85-s csatám után elindultam az Isu-152 irányába. Jelenleg Su-100-al mászkálok. Ma meglesz rá a max fegyvere na ez 390 körüli sebzést fog adni ugyanaz az ágyú mint az IS-nek volt a végén, azt kedveltem. Én tettem fel periszkópot, mintha érne valamit úgy veszem észre. Tegnap megvettem a Hummel-t, nem volt kreditem annyi és elindultam 50% legénységgel hú de sok a töltési idő így. Amint tellett rá felnyomtam őket 75%-ra, rá kelett jönnöm hogy a legénység képzettsége milyen sokat számít.