banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• barkov6
    Ezt ki kell írnom magamból, mert nagyon rég tapasztaltam ilyet, és nem is nagyon értem.

Prohorovka, én (is-4), még két is-4, és egy francia viii-as szintű, megyünk az útra a bokrokba. Én állok legelől, a többiek tisztes távolban mögöttem. Egy kis francia teszi a dolgát scoutol, ennek megfelelően villanak fel az ellenfelek, én lövök rájuk. Ha nincs semmi, akkor a másik oldalra a sinen lövök egy E-75-öt.
    Ez 4 kill.
    Egyszer csak azt veszem észre, hogy a találatjezőm azt mutatja, hátulról lőnek. Ellen nincs mögöttem, gondoltam valaki véletlenül, hát istenem, van ilyen... majd jön még három találat.... a francia odajön, és oldalról is belém lő kettőt. Visszalövök, abbahagyja.

A cseten a másik két is-4 folyamatosan sz@revésre buzdít, és egyéb trágár szidalmakkal lát el.
    Simán nyertünk, kaptam egy csomó büntetést is, de akkor se nagyon értem, hogy ennek mi értelme lehetett.

Ilyet tier2-ben még értek, de ezen a szinten tényleg nagyon meglepett...