418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #103844 Remélem azért a wg-s srácok előtúrnak valamit, ki tudja milyen őrült koncepciók vannak elfekvőben. Engem igazán az se zavarna, ha nagyon szabadjára engednék a fantáziájukat. Na jó, ne olyan szinten mint a t28 protonál, csak valami valóban potens t10-es tankot kapjunk.
Szerintem annyira nem lesz rossz a qonquerol t9-ben, pont annyit tud majd mint az m103. Kicsit erősebb front(forgatni is lehet majd, az m103-ról ezt nem tudom elképzelni), gyengébb torony, valamivel rosszabb mozgékonyság, az ágyú meg ugyan az. A t34-et sem magáért a tankkért szeretjük, az m103-at sem azért fogjuk, hanem egyedül az ágyú miatt. Összességében szerintem a játékban a qonquerol valamivel jobban fog teljesíteni, mint az m103.
Én sem értem mit akarnak az a39-el t8-ban, mert szemből nem sokban maradhat el a t95-től. A gyengébb frontját meg oldalát meg bőven kiengyensúlyozza a 1,5x-es sebessége. -
Nem is nagyon találkozhatott mással... IS csak háború vége felé terjedt el. Az amcsi/brit nehéz tankok meg gyakorlatilag nem is léteztek a 2. vh alatt, csak a Churchill, ami nem volt ellenfél a Tigrisnek. -
-
"Egy 1941. november 20-án zsákmányolt T–34 harckocsi vizsgálatával kiderítették, hogy egyik cég harckocsija sem lenne alkalmas annak leküzdésére. A VK3001-es és VK3601-es programokat napokon belül félbeszakították, hogy az új ismeretek birtokában új irányelveket adhassanak."
Ehhez képest a VK36 simán szétszedi a T-34-et, meg 34-85-öt is. -
davidbog #103840 Véleményem szerint nem volt jó. A méretéhez képest se volt igazán mozgékony. A 8.8 cm Kwk36 annyira "jó" volt, hogy semmilyen más harcjárműbe nem építették be. Túl nehéz és túl nagy volt, ráadásul a 7,5 cm Kwk42-nek jobb volt az átütése, a tűzgyorsasága és szerintem olcsóbb is volt. Pont a 8,8 cm Kwk36 miatt lett olyan gyatra konstrukció a Tigris, mivel a löveg szabta meg a torony méretét a torony pedig a harckocsitestét. Csak azért építették be harckcosiba mert nem volt más. A páncélzata meg kb tudott mint a WoT-ban, közepes harckocsik ellen egy ideig megfelelt. A futóműről és motorrol már sokszor és sokat írtunk. -
lammaer #103839 Ehhez képest a T-28 valami istencsászár tank a Tier4-es meccsekben meg companyban. Méga Tigrist is átüti ahogy köll.
Erre mondom, az hogy a valóságban milyen jó volt egytank és hogy a WOTban mit csinálnak belőle.. két teljesen különálló dolog :) -
Wasp91 #103838 Masszív páncél jah. T-34 meg Sherman ellen. -
EmR3 #103837 Hát akkor rossz a szemem.
Mikor az oldalát mutatta még töltött. A hamradik lövés tényleg a hasára ment, mert a előző kettő a beforgatott oldaláról pattant.
A hetesnél már nagyon nem érdekelt a dolog.
Abból a szögből meg ahonnét lőttem nem ismerek gyenge pontot.
De majd visszanézem később. -
Azért a Tigris elég jó konstrukció volt. Mozgékony volt a méretéhez képest, és az ágyúja a VH egyik legjobbja volt. Páncélja is masszív volt. Arról nem tehet, hogy olyan tankokkal kerül össze, amik nem is léteztek, vagy csak 10-20 évvel a Tigris után. -
davidbog #103835 Tier 9-ben még talán oké lesz a 120 mm M1 lövege miatt. De inkább hull down harckocsi lesz, mint frontharcos. A test páncélzata gyenge.
A KV-2 nem harckocsi volt, hanem önjáró löveg, az ennek támasztott követelményeknek próbált megfelelni. Az már más dolog, hogy kénytelenek voltak harckocsiként alkalmazni. De voltak sokkal rosszabb szovjet harckocsik is mint a KV-2, például a T-28, T-35 típusok.
Amennyiben az "egyik legjobb" minősítéshez az kell, hogy iszonyatosan drága, túlsúlyos, megbízhatatlan legyen egy harckocsi, akkor a Tigris valóban az egyik legjobb volt. Inkább egy fejlesztési zsákutca volt. -
Sokszor írjátok, hogy az ellenfélnél több a platoon, és az milyen rossz.
Ez esetben az ellenfélnél alig volt vki platoonba, viszont én kaptam két erős fredinándot is. Gondoltam sima menet lesz. Az volt, lose.
Ugyanis az idióták is szeretneknek egymással platoonba menni.
Szépen kivárták a sarokban, amíg mindenkit kinyírtak, középen.
Visszatolattam az utcába, amit "fedeztek" hátha kihasználom, azt hogy kempelnek.
Mikor sikerült odatolatnom az arcomban 5-6 tankkal, kijöttek onnan és mindenkinek az oldalukat mutatták.
-
lammaer #103833 Alját... -
lammaer #103832 Mert, te mire gondolsz? Szergej ma oddballt pécézte ki hogy szívassa? -
megakoko #103831 Én a csőnél szoktam lőni bár elég nehéz el találni -
lammaer #103830 Miféle férfi vagy te? Asszonyt letesszük aludni, gyereket felpofozzuk és letesszük aludni... -
megakoko #103829 Töltögetünk töltögetünk 
-
Pl arra, h a Jagdtiger az oldalát mutatta neked, de te mégis az elejét lőtted. Vagy a végén az IS-7 ellen esélyed sem volt átlőni ott ahová te céloztál, mivel hozzád képest "szögben" volt. -
VK45A-t szemből hol érdemes lőni? Testéről folyton pattogok, ugyebár távolról a kis géppuskát nem lehet eltalálni a frontján. Néha átviszi a tornyot az AP, de most inkább HE-vel lőttem, hogy tutira sebezzem. -
nemtudommivan #103826 Biztos csak véletlen..... -
lammaer #103825 Aztán jönnél fel sírni amikor kilő egy olyan hogy húde op, rohadt devek... -
lammaer #103824 +-1 tiert bármilyen tankon tudnak tunningolni... egy kis mindentelnyelő oldal, vagy valami OP találmány (revolverágyú a franciáknak), mindjárt megoldja a dolgot. -
Oddball29 #103823 Torrentezik a család... -
nemtudommivan #103822 Gyengének találom a fegyverét hozzá.Egy lövés egy "ember" lenne az igazi. Mondjuk attól is függ milyen szintűvel rak össze. -
wulwerin #103821 Egyébként nem biztos, hogy nem lesz elég tier9-be egy Counqeror. Ebben a játékban nem igazán találsz olyan tankot, ami úgy mozog mint a valóságban. Például a KV2 az egyik legrosszabb ruszki tank volt, itt meg az egyik legtáposabb. Míg a Tigris majdnem a legjobb németként itt csak páncélvadász üzemmódban játszható, olyan gyenge a páncélja. -
lammaer #103820 Akkor a markecoló felmenőit a deveknek! :) Platoon T8-ban? -
lammaer #103819 Nem igazán alkalmas arra. T50-2t vegyél. -
Oddball29 #103818 Nem volt beforgatva. -
nemtudommivan #103817 Én arra szeretném használni hogy a sebességét kihasználva berongyoljak az ellenség háta mögé és a 105-el kivégezzem az artykat. De ha nem elég fordulékony akkor bajos -
lammaer #103816 200mm, beforgatva 45 fokban az cirka 285 mm.... -
lammaer #103815 Semmiben sem hasonlít a t50-hez. A t50 meg a t50-2 az úgy fordul mintha nullgravitációban lenne, a VK2801 meg nem képes kanyarodásra. Előbbi jó scout, utóbbi inkább egy medként használható méregdrága tank. -
Oddball29 #103814 Aki érdekel, Tiger P homloklemezéről még 155mm AP is pattan közelről.
Már nem azért, de a markecoló felmenőit az Deveknek, ez övön aluli volt. -
EmR3 #103813 állítólag tuti jó tank, HE lőszerrel is egész jóllehet vala aprítani, egy havernak láttam a replay-t nem semmi amit művelt vele -
nemtudommivan #103812 Tudna valaki véleményt mondani a VK 2801-ről? Ami a leopárd után van. Megéri hajtani rá vagy az is csak olyan fos mint a leopárd? Vagy a menetteljesítménye hasonlít a T50-hez? Papíron igen. -
marchizor #103811 Nem, megnéztem a replayek közt és nem játszottam abbey-n akkor :)
Erre a játékosra viszont büszke lehet a PB klán :P (chat)
-
EmR3 #103810 Köszi!
Az építő jellegű kritikát köszönettel veszem.
A bázison annyian voltak már hogy egymást zavarták. Ezért nem maradtam ott.
Nagyából tudom mit hol kell lőni, de mire gondolsz konkrétan?
A hetesről lepattan 1-2 ott már nem nagyon volt időm célozni. Meg nem is érdekelt nagyon.
Nekem is 1300 körül van, de mindig van mit tanulni, ráadásul más másképp látja a dolgokat. -
Pongyi #103809 :D:D:D -
Én megnéztem a csatádat. Sajnos egyedül nem sok mindent tudtál tenni, mert balfaszok közzé sorsolt. Még az IS-7 is a bázison kempelt, de mindenképpen túl sokan maradtak. Én csak egy vmit fűznék hozzá, illetve kettő dolgot. Remélem nem veszed támadásnak.
1. Picit nézz utána, h hol kell lőni a tankokat.
2. Legyen saját taktikád minden pályára, de tudj alkalmazkodni a szituhoz a csapattársak viselkedése alapján.
Arra gondoltam konkrétan, h véleményem szerint neked is a bázison kellett volna maradni, még ha utálsz is kempelni. Valószínűleg így is kikaptatok volna a sok noob miatt, de más helyzetben lehet, h ez jelentette volna a győzelmet.
Azért ne vedd készpénznek, amit mondtam. Nem vagyok profi játékos ("csak" 1350 az efficiency-m). Vannak itt tőlem jobb játékosok is, akik talán még jobb tanáccsal tudnak ellátni. -
EmR3 #103807 Nem te lőttél ki Abbey mapon kb 3/4 órája? (ojjektummal voltam)
-
EmR3 #103806 ma az első pozitív élményem
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 20. 19:32:34
Jármű: SU-85
Szerzett tapasztalat: 3 038 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 547 -
marchizor #103805
Ezt imádom a legjobban csinálni