banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Én megnéztem a csatádat. Sajnos egyedül nem sok mindent tudtál tenni, mert balfaszok közzé sorsolt. Még az IS-7 is a bázison kempelt, de mindenképpen túl sokan maradtak. Én csak egy vmit fűznék hozzá, illetve kettő dolgot. Remélem nem veszed támadásnak.
    1. Picit nézz utána, h hol kell lőni a tankokat.
    2. Legyen saját taktikád minden pályára, de tudj alkalmazkodni a szituhoz a csapattársak viselkedése alapján.

Arra gondoltam konkrétan, h véleményem szerint neked is a bázison kellett volna maradni, még ha utálsz is kempelni. Valószínűleg így is kikaptatok volna a sok noob miatt, de más helyzetben lehet, h ez jelentette volna a győzelmet.
    Azért ne vedd készpénznek, amit mondtam. Nem vagyok profi játékos ("csak" 1350 az efficiency-m). Vannak itt tőlem jobb játékosok is, akik talán még jobb tanáccsal tudnak ellátni.