A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #103844 Remélem azért a wg-s srácok előtúrnak valamit, ki tudja milyen őrült koncepciók vannak elfekvőben. Engem igazán az se zavarna, ha nagyon szabadjára engednék a fantáziájukat. Na jó, ne olyan szinten mint a t28 protonál, csak valami valóban potens t10-es tankot kapjunk.
Szerintem annyira nem lesz rossz a qonquerol t9-ben, pont annyit tud majd mint az m103. Kicsit erősebb front(forgatni is lehet majd, az m103-ról ezt nem tudom elképzelni), gyengébb torony, valamivel rosszabb mozgékonyság, az ágyú meg ugyan az. A t34-et sem magáért a tankkért szeretjük, az m103-at sem azért fogjuk, hanem egyedül az ágyú miatt. Összességében szerintem a játékban a qonquerol valamivel jobban fog teljesíteni, mint az m103.
Én sem értem mit akarnak az a39-el t8-ban, mert szemből nem sokban maradhat el a t95-től. A gyengébb frontját meg oldalát meg bőven kiengyensúlyozza a 1,5x-es sebessége.