418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Sziasztok! Van pár kérdésem amire választ szeretnék kapni, ezekben kérem a segítségeteket. Régóta olvaslak titeket, kb szeptember óta kisebb-nagyobb megszakításokkal, ezért merek bátran kérdezni.

1. Mit jelent egy tanknál az, hogy alap sebzés, alap átütő erő? Vagyis az érdekel pontosan, hogy ezekhez az értékekhez a löveg típusa, kalibere mit tesz hozzá? Pl: T-25 alap sebzése: 83-125, alap átütő ereje: 87-145. Ez egy prémium tank, nem lehet fejleszteni. Ha nézem a PZIV-et akkor ezt látom: alap sebzés: 83-138, alap átütő erő: 32-54. Ha megveszem rá a 7.5 cm KwK 42 L/70 löveget akkor a löveg átlag páncélátütése: 138/194/38, átlagos sebzése: 135/135/175. Szóval azt nem értem, hogy mit mihez kell számolni, mihez kell nézni. Ugyanez a kérdésem, csak a motorral kapcsolatban. Az egyik medium tanknál láttam azt, hogy nagyobb a végsebesség, de alacsonyabb lóerős motorral van felszerelve. Szóval ez, hogy működik? Remélem érthetően tettem fel a kérdést.

2. Milyen kiegészítőt érdemes venni az IS-3-ra?

3. Honnan tudom azt, hogy én spotolom az ellent?

Előre is köszönöm!

üdv
  • Bugi Misi
    :D

• fodus
    Remek kör artyval... 23 lövésből 2 találat, mindezt úgy, hogy többnyire álló célpontra lőttem, teljesen összeszűkült célkereszttel..******-meg .... Ennyir senki sem béna.
  • bgabor
    Tigris I-es annyira jó tank a játékban, hogy ha nem lehetne rátenni a hosszú csövű 88-as löveget, változtatás nélkül át lehetne tenni Tier6-ba, nem borítaná fel a játékegyensúlyt. Nem a Tier7esek közé való az.
  • charlie0930
    Na én a mai napra befejeztem az IS-3-al mentem ma a 17-ik csata után sikerült csak dupláznom ugy döntöttem hogy befejezem mert igy is buko ez a nap.A nyertes csata alatt láttam a legnagyobb köcsög gyereket még szerencse hogy nem velem volt.A csata végére maradt az ellenségnek egy grille+lorraine. A lorraine-t kilöttük maradt a grille én már megmakkantam ezért moziztam a mi wolverine-kel aki nagy bőszen scout-tol mig a többiek foglalnak nézem az órát 58 másodperc maradt na mondom ez döntetlen.Látom hogy a kilött lorraine-s beirja A1 nézzem a mi wolverine-sünk pont onnan jön el mert nem találta a grille-t és inkább jön foglalni.Erre visszafordul és elkezd kimenni a sarokig és az egyik bokorba megtalálja a grillét kilövi és gyöztünk.Néztem 14 másodperc maradt ha nem lővi ki döntetlen lett volna,milyen balfasz tesz olyat hogy beirja a csapattársa helyét.
  • Königstigrincs
    aki látja barrossot, az lőjje! :)
  • Königstigrincs
    sziasztok , mivel kicsit unom már a francikat lőni, unom az usa tankokat is a németeket is, ellenben nagyon várom am agyar tankokat de hozzáteszem még annál is jobban várnám ha lehetne leopard 1.2. tankocskák a játékban , tier 11- től felfelé simán megtudnák oldani tier 11 t-55 t 60 .tier 12 t 72 t 80, tier 13 lehetne a t90 németeknél ugyan ez leopard 1 tier 11 leopard 2 -a4 tier 12 tier 13 meg lehetne leopard 2 A7... usánál lehetne abrams( amit a németekkel közösen építettek) szvl usánál nem is kéne más! FRAnciknál meg tier 11 lehetne egy talicska! japánoknál egy transformes , olaszoknál meg lehetne egy Ferrari, na de komolyan ha magyarokra kerülne sor akkor én oda egy harciszekeret tennék amit lovak hajtanak!:)
  • Nazarov77
    Csak az a baj én hülye releasenél töröltem a régi képeket, pedig volt pár antik képem a legelső verzióról, pl ott még nagyon gyagyi garázs volt, mármint a funkciójuk szerint :D ( nem volt szerviz, minden csata után manuálisan kellett lőszert venni stb.. )
  • Nazarov77
    Nekem az loltraktorral volt himmelsdorfon.
    A legeslegelső játékom ami 2010 nyarán volt zárt béta első napján az is szintén traktorral volt, prokhorovkán :D
  • bardocz
    Ezekkel mind szemben harcoltam, ez már a meccs vége, amikor elindultam a bázisra, de láttam, hogy jön mögöttünk valaki, úgyhogy megfordultam kivégezni azt is. Amúgy mentem már elég kört ezzel ahhoz, hogy tudjam, szinte bármi átüti, amivel szembe kerülök.
  • Musztafakebab
    Amint látom itt a legnagyobb penes tankjuk Tiger volt. Ha jól játszol az letud pattogni még szemből is bár ahogy nézem nem igazán foglalkozott veled mivel seggel állt feléd. Csak azért mondom nehogy belenézz pár lövésbe majd mikor azt hiszed jó vagy közben meg szétkapnak. Bár én IS3-al csak T9 T10be megyek a D25T-vel amivel szemből shenkit nem sebzek folyamatos a -5K mert a mi T9 T10sünk csak halni tud.
  • patchaou
    Itt egy is-3 replay . Jól alakult minden, de így vissanézve azt látom, hogy nem Én voltam pro, hanem az ellen gyenge :D Nézek még olyat ami talán érdekelhet.
  • EmR3
    Most nekem is volt egy döntetlen, prém-mel
    ha türelmes vagyok, és bevárom a két utolsó kis artyt akkor győzhettünk volna

Döntetlen
    Csata: Redshire 2012. február 21. 18:37:20
    Jármű: SU-85
    Szerzett tapasztalat: 883
    Szerzett kredit: 34 023
    Csatában elért Achievement: Védő
  • bardocz
    Már miért szállnék el 1 ilyen körtől? Amúgy a képen van 6 tankjuk is, ami simán tudna sebezni, az más kérdés, hogy célozni azt nem céloztak, meg csomó lövést elnyelt az oldala, eleje:DD
  • fodus
    Végre egy jó kör. Löwe, döntetlen, nem tudtam már kilőni az ellen utolsó hummeljét 1 lövéssel. Top gun, mesterlövész. Tp.:761, credit:67708. Prém nélkül.
  • Musztafakebab
    Csak ne szállj el magadtól! Ki nem tudja kinyírni IS3-al a T6-ot T7-et?

Mondták sokan hogy rossz sokan hogy jó a Tigris. A következtetést nem tudtam levonni sajnos mert igazán jó meccset 2x tudtam vele menni. 30 csatám eredménye MM szerint besorolva.
    2 T7 csata
    4 T8 csata
    11 T9 csata
    13 T10 csata
  • bardocz
    Felraktam, mert alap skineket csak egyenként találtam, azzal meg nem fogok szórakozni, és a színes tankok már zavartak, erre egy csomó úgymaradt:D Amúgy ez talán még annyira sem hasznos, mert kb nem látod, hogy hol mi van.

Pongyi: Én nem mentek replayeket, szóval nem tudok felrakni erről sem.
  • Thoryne
    Jaj de cuki festés :D Amúgy gz, harckocsitemető :D
  • Murlo91
    Nem
  • Pongyi
    Milyen játékban?:)
  • Pongyi
    Fain:) Ismétlést nem teszel fel?
  • Pongyi
    Én nagyon szeretem a Shermit, nekem M4-van de volt már mind. Hát igen, nagy, lomha, (kivéve E8) és gyenge a lövege:) Minden amit nem akarsz egy tankban:) De ha ráérzel nagyon jókat lehet vele menni és nagyon jól hozza a zsét. Ha fullos lesz a legénységed sokat fog javulni.
  • bardocz
    Zseniális meccset mentem IS-3-mal.

És a munkám gyümölcse. A velem jövők nem tudom mitől haltak ki, azt hittem sima ügye lesz itt átvonulni ekkora tűzerővel:D
  • Thoryne
    Szerintem eltévedtél.
  • Bábjátékos
    Helló.
    A karakteremet áttudom vinni egyik szerverlö a másikra?
  • Pongyi
    Hát hihetetlen milyen gyorsan odaért pedig hát az IS3 se lassu, és én is ugy emlékeztem h kb 130 a penje erre kétszer is sebez szemből... Utána az arty már csak hab a tortán volt.
  • Oddball29
    Patch előtt nem volt semmi baj a tarackkal, 19 Top Gunig és jutottam vele. Érzéssel.
  • noname23
    Azért nem minden rohadt nagy opé az is ha B1ben ülsz xD minden csak nézőpont kérdése.
  • Pongyi
    Tényleg kajak minden meccsen ellövik szal ugynézki vennem kell rá:)
  • popey8
    Először is köszi a jó tanácsokat. Hasznos volt, bár tudom, h kell szovjet és amcsi medekkel játszani, de ez csak az elmélet. Am nem szoktam a puszta közepén megállni és lövöldözni. Ugyan nem nagyon megyek vele előre, de ha megfelelő a szitu, akkor természetes, h a heavyk hátába/oldalába kerülök és közelről lövöldözök rájuk. DE: A Shermannal a gyakorlatban nem túl sokszor lehet ezt megvalósítani. Van T-44-esem és azzal mennek az általad felsorolt dolgok. A kis M4-es nem elég mobilis, és ami inkább probléma, h túl kevés az élete. Hiába a döntött páncél meg beforgatás és egyebek akkor is kb minden átüti. Az ágyúról meg ne is beszéljünk. Pl. a Panzer IV-esen legalább van egy normális löveg.
    Westfielden a városban tevékenykedtem. Egy Stuggal kerültem szembe és 50m-en belül voltunk. Mit ad isten 4 lövésből kettő mellé ment egy pedig rikosé. 1x tudtam csak sebezni. Utána megöltek.
    Ensk ismét csak városban vagyok. Épp próbálok egy heavynek a hátába kerülni. Max sebességgel megyek, erre kapok egy lövést oldalról, marad 25hp-m + egy letrekkelés. Mondanom sem kell, h már jött is a következő lövés egy BDR-től (a 75mm long 44 volt rajta), ami persze ki is végzett.
  • fodus
    Azt a hétszázát! Micsoda brilliáns elmék megint! Ketten is, egymás után. Szépen besétálnak az épületek közé, úgy, hogy látni, ellenséges tank van ott, 3 oldalról. Bemegy, bölcsen körülnéz, lőni nem lő! Minek? Persze szétkapják. Ezt látván a következő, ugyanezt utánacsinálta.......
  • Pales27
    Vki rám írt csata után, hogy könnyű IS-4el sebezni a gyenge KT-t.
    Komolyan elvárja vki, hogy ne lőjjek rá?

• Thoryne
    Nem vagyok nagy szaki WoT-ban, de ha jól sejtem, a VK az elején rohadt jó pozícióban volt, így a döntött páncélod nem 60°-os (vagy tudja a szösz mekkora a dőlésszöge) volt felé, hanem sokkal kisebb. (Na... érted mire gondolok... =) ) Gondolom nagyágyú volt a VK-n, ami 132mm átütés (+-30%) Tehát ha nagy mázlija van akár 171mm-t is át tud ütni vele. Na, jött a nagy bádábumm, és így lett a Chokapic.
  • Sippie
    én inkább az ügyességére alapozok, mintsem a szerencséjére
  • EmR3
    Én tettem rá egy wet ammo rack-et, mert minden meccsen szinte bármi ellőtte.
    Nem pösszentem el egyből, de a megnövelt töltési idő ártott az idegrendszeremnek.
  • Szakesz
    Ez szép, főleg úgy, hogy kis csővel játszottál. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy cső után mennyivel fog növekedni az átlagsebzés és a fragek aránya. :)
  • Pongyi
    Sziasztok. Egyszer kértem már ilyet és most ismét kérnék. Valaki aki ugy érzih ő WoT tudor, IS3 szaki, szuper pro mester. Az nézze már meg h itt mit csináltam rosszul a csata elején, vagy ez egyszerűen csak cumi?! Mert komoyan mondom majdnem kiléptem idegességembe....Nem tudom de vhogy IS3-al mintha folymatosan szpnék. Hogy tud egy VK egyáltalán átütni szemből kb 200 méterről?? Kétszer?! És még modulsérülést is szenvedek!! Nem ugy van ez h az IS3 az op? Erre egy VK lelő rólam 500-at..Vhogy nem erre számítottam amikor megvettem. És szivesn venném ha vki töltene fel jól sikerült IS3 replayeket. De egyenlőre itt az enyém IS3 CUMI!!
  • Sippie
    nemjó. Csak az effet hagytam bent, és azokat mutatja, de a színezés káosz, 457 effest zöldre teszi csak a szaros győzelmi ráta miatt.
  • agrarmacso
    vááá dejó KT vel 1467 a eff.-em :D:D:D:D összesítettben meg küzdök az 1200ért :D
  • EmR3
    Viszont a win random csatákban 50-60%-ban szerencse kérdése.

Szerintem simán lehet 40-45%-os win statot hozni akkor is ha nem csinálsz semmit. Viszont a magasabb eff érték nagyobb aktivitást jelez, vagy több lejátszott csatát.
    Persze az utóbbitól még lehet valaki síkhülye.