banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• charlie0930
    Na én a mai napra befejeztem az IS-3-al mentem ma a 17-ik csata után sikerült csak dupláznom ugy döntöttem hogy befejezem mert igy is buko ez a nap.A nyertes csata alatt láttam a legnagyobb köcsög gyereket még szerencse hogy nem velem volt.A csata végére maradt az ellenségnek egy grille+lorraine. A lorraine-t kilöttük maradt a grille én már megmakkantam ezért moziztam a mi wolverine-kel aki nagy bőszen scout-tol mig a többiek foglalnak nézem az órát 58 másodperc maradt na mondom ez döntetlen.Látom hogy a kilött lorraine-s beirja A1 nézzem a mi wolverine-sünk pont onnan jön el mert nem találta a grille-t és inkább jön foglalni.Erre visszafordul és elkezd kimenni a sarokig és az egyik bokorba megtalálja a grillét kilövi és gyöztünk.Néztem 14 másodperc maradt ha nem lővi ki döntetlen lett volna,milyen balfasz tesz olyat hogy beirja a csapattársa helyét.