banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Először is köszi a jó tanácsokat. Hasznos volt, bár tudom, h kell szovjet és amcsi medekkel játszani, de ez csak az elmélet. Am nem szoktam a puszta közepén megállni és lövöldözni. Ugyan nem nagyon megyek vele előre, de ha megfelelő a szitu, akkor természetes, h a heavyk hátába/oldalába kerülök és közelről lövöldözök rájuk. DE: A Shermannal a gyakorlatban nem túl sokszor lehet ezt megvalósítani. Van T-44-esem és azzal mennek az általad felsorolt dolgok. A kis M4-es nem elég mobilis, és ami inkább probléma, h túl kevés az élete. Hiába a döntött páncél meg beforgatás és egyebek akkor is kb minden átüti. Az ágyúról meg ne is beszéljünk. Pl. a Panzer IV-esen legalább van egy normális löveg.
    Westfielden a városban tevékenykedtem. Egy Stuggal kerültem szembe és 50m-en belül voltunk. Mit ad isten 4 lövésből kettő mellé ment egy pedig rikosé. 1x tudtam csak sebezni. Utána megöltek.
    Ensk ismét csak városban vagyok. Épp próbálok egy heavynek a hátába kerülni. Max sebességgel megyek, erre kapok egy lövést oldalról, marad 25hp-m + egy letrekkelés. Mondanom sem kell, h már jött is a következő lövés egy BDR-től (a 75mm long 44 volt rajta), ami persze ki is végzett.