418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #105885 Himmelsdorfon akár még hatékonyabb is lehet, mint a normál artyzás. -
Életem első köre a Bisonnal nekem is ilyen volt :) nem tudtam a csuda felülnézetről és olyan pocsék is volt az a kör, hogy hagytam a fenébe és eladtam. Aztán később megvilágosodtam... vagy egy videót vagy egy képet láttam -
SirArcheer #105883 Nem rossz taktika, alacsony Tieren szokták csinálni.
Közelről biztos a találat, és ha vannak társak akkor még túl is éled az első lövést.
-
Destydeme #105882 Td-re gyakorolt:)? -
stoppos #105881 Biztos TD-nek érezte magát. -
Csempesz77 #105880 No én ennyire hülye nem vagyok. Akkor inkább lapulok és várok. :) -
láttam szombaton egy arty-t aki szintén nem tudhatott a felülnézetről, beállt kempelni a frontvonalra :( ilyenkor azért kicsit szomorú vagyok -
VanDaal #105878
-
Csempesz77 #105877 Aha, értem.
Tudom, hogy nem egy közönségdíjas kaszt, de ez van. :) Attól még nálam is a TD a favorit. :) -
stoppos #105876 Volt egy ismerősöm, aki az első 3 tieren úgy jutott keresztül, hogy nem tudott a felülnézeti képről. -
SirArcheer #105875 Szerintem pénz kereséshez vannak jobb tankok is.
Arra figyelj Tier VI alatt nincs splash damage, tehát csak akkor sebzel ha eltalálod a célt. -
Csempesz77 #105874 Bocs az értetlenkedésért, én azt hittem, az valami automata célzáshoz van.
Mindenkinek köszönöm, este jól ki is próbálom. Itt a melóhelyen nem megy a játék, a másik boltban szombaton......ott igen. :) -
Destydeme #105873 "Műholdképnek mondanám",felülről matchbox nézetből látod a csatát.
Nekem át van variálva a billentyűzet(nem shift).Most hírtelen azt mondanám"sniper"mod,annak a billentyűzet kiosztását keresd a beállításnál.
Azt tudnod kell,mindenki utálja az artykat.
Persze mindenkinek van,csak nem vallja be:) -
stoppos #105872 Ezt magyarázza mindenki. Nyomd meg a shiftet. Azzal előjön a felülnézeti kép. :) -
Ezt nem is kell elvárni, megteszik maguktól :D -
Csempesz77 #105870 :) Feléd majd dinnyével lövök.
Csak pénzgyűjtögetés a cél vele, nem akarom én ezt az ágat teljesen kifejleszteni. -
Destydeme #105869 Mindegy.Értem amit írsz,te is amit én,mégis párhuzamosan beszélünk.
Ha nem rohansz csúcsékként nem találkozol top heavyvel.Ezt akartam írni.
Azt meg csak nem várja el senki,h tier6 ugorjon neki az E-100,mausnak. -
Csempesz77 #105868 Felülnézetes? Nincs. Szóval hallgatom kolléga!
-
Én a KV3-al csak a 107-es ágyút használom az dupla olyan gyors mint a 122mm-es és csak kicsivel marad el a páncélátütése a nagyobb ágyútól. -
lexlutor #105866 ..ertettem elsore is amit mondasz, ennek ellenere nem ertek vele egyet. az esetek jelentos reszeben elindulsz egy iranyba, es a veletlenben mulik kivel talalkozol. kiterni altalaban nem lesz eselyed. vagy beszorulsz valahova vagy mert nincs mozgekonysagod, sebessegeged egy heavyben. plane kv3ban. a medeknel, scoutoknal ki lehet terni, ott mindez megvan.
a kv3 viszont olyan lassu h ha nem indulsz egy iranyba sosem ered ela csatat, ha kivarod a felderitest. mire odaersz nem maard semmi, es nem tudsz loni, nincs xp. a kempesels sem megoldas szerintem. ha attornek a nagyok akkor ugyis ledaralnak. ha jonnek a scoutok, ahhoz viszont lassu a torony, lassu a gep. a scout nem tud kiloni, de az ellenfel tarackja igen.
en a kollega helyeben egy masik nala nagyobb lassu heavyhez csatlakoztam volna. de h mikor fut bele majd a masik tier10be, csak a veletlenene mulik majd. -
Reméltem hogy senki nem árulja el neki :) -
Destydeme #105864 Megvan a felülnézetes kép? -
Csempesz77 #105863 Okés, köszi, úgy nézem, tényleg ezt kell alkalmaznom. -
Lehet velem van a baj. Túlságosan elkényelmesedtem KV val. Mentem TOP tank ként 1-2 lövésből döglött mindenki. KV3 al meg barak ilyen közép mezőnybe vagy még hátrébb és itt meg pattogok. -
"már 40 csatánál járok de még csak 4500xp van 14000hez képest....."
Szerintem már mindent tudsz xD Hogy jó nagy szopás az mm miatt
Saját tier-jében elég jó lenne a páncélja miatt, de sajna nem oda rakja feljebb meg már az a sebesség és az a satnya páncél átütés nagyon kevés. -
Csempesz77 #105860 Köszi, azt hittem, van még valami ezen kívül. Az automata célra tartást valahogy nem kedvelem, de lehet, hogy itt ez lesz a kizárólagos megoldás. -
virkir #105859 Próbálj a következő körben nyomni egy shif-et.
Meg fogsz lepődni. -
stoppos #105858 Nyomd meg a shiftet. -
stoppos #105857 Tegnap megvettem a pantert, na arra még egy álcahálót sem sikerült felaplikálni, amígy ki nem fejlesztettem a lántalpat. :)
Stockkal kellett menni, nem volt mese. Viszont annyira nem volt szenvedős, csak úgy kellett menni vele, mintha szüz lányt hm-hm.. -
Destydeme #105856 Én csak a dupla köröket mentem vele,így lett meg az amx12.Még ez is büntetés volt.
Ha nagy ritkán te vagy a top.akkor jó,de az kb 15/1eset. -
Csempesz77 #105855 Segítséget kérek! Vettem egy arty-t, gondoltam kipróbálom az érdekesség kedvéért. Valami alap amcsi szutyok. Tudom, hogy sok embernél alapból utálat tárgya, de hogy lehet ezzel eredményt elérni? Célzásnál, amikor nem látok rá az ellenre, mit csináljak? Tüzeljek nagyjából oda, ahol a kis piros ikont látom? Eddig csak akkor találtam el valamit, ha ráláttam, de ennyi erővel harckocsiból is lőhettem volna. Van erre valami célzási technika? -
Destydeme #105854 Nem akarsz érteni?Te,E-75-el találkoztál velük.(Majdnem) top tank,azzal illik is menni előre..:)
Amiről szó volt tier6-os tank,szal azzal "keresned kell őket",vagyis menni előre,h T10-el találkozz.Így értesz?:)
Akár maradhatsz artyt is védeni(tier6),talán a legjobb amit tehetsz.Általában úgyis van 1-2 gyors jármű. -
De nem tudom rá felrakni a tornyot mert azt írja hogy Túl nagy súly könnyítsek a tankon. De nincs rajta semmi extra. -
Styx36 #105852 Kicsit sok a piros a csapatomban!!!
http://kepkezelo.com/images/p2ur213nsxrld3dagz6.jpg -
yossarianHUN #105851 Dettó, a taktika hogy ne kapj agyvérzést. Én 8000-nél járok de vérzivatar az egész. -
igazabol 3 tankot lottem ki de az egyiket vissza adtam...:D -
lexlutor #105849 .. biztos csaltal h kilotted azt a kettot kozuluk! :) -
dolorex #105848 Valaki mondjon nekem AMX40-re vmi eredményes taktikot ,mert már 40 csatánál járok de még csak 4500xp van 14000hez képest.....(persze plusz amit elvertem fejlesztésekre).hihetetlen f*s ez a tank, de lehet h én nem tudok vele játszani..amúgy elég gyakran rak be olyan körökbe ahol az utolsó 3 tankok között vagyok a listán. -
lexlutor #105847 ..ez marhara nem igaz.. en tegnap e75el pontosan 3 is7be es meg egy t32, t34 parosba futottam bele, ugy hogy marhara nem akartam volna veluk talalkozni.. himmelsdorfon kozepen atrohamoztak. vesztemre en mentem csak a hq-bol kozepre.. zero eselyem volt. es az e75 azert mozgekonyabb mint egy kv3 :) -
PetiPetiHUN #105846 A KV-val ki lehet fejleszteni a 107mm-es zis-6-ost és nem kell 85mm-sel bohóckodni 8-9 tierűek között. Ez nem is amerikai tank a csodafelfüggesztéssel ahova csak sovány emberek mehetnek mert különben leszakad a felfüggesztés. Ide bátran rá tudsz pakolni mindent amit előre kifejléesztettél és ráérsz a lánctalpat fejleszteni utoljára.
Mondjuk én is így jártam a héten mert elősször az IS-en kifejlesztettem az IS-3-at és csak utánna mentem a fegyverre meg a motorra. Abból az okból hogy ha véletlenül jönne a 7.2 akkor eladom az IS-t és veszem a T30-at. Úgy hogy kedden megvettem az IS-3-at az ötszörözők miatt és stock állapotban mentem 19 kört még a jobbik 122-est sem raktam rá mert sajnáltam rá a pénzt. A 20. körbe már felraktam a BL-9-et (volt pár 10 ezer freem) és a 30.-ba meg most jön a torony. Ha nem lett volna az ötszöröző akkor én sem megyek stockkal de így 19 körből 4 győzelem sikerült a stock IS-3-mal. :)