A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #105846 A KV-val ki lehet fejleszteni a 107mm-es zis-6-ost és nem kell 85mm-sel bohóckodni 8-9 tierűek között. Ez nem is amerikai tank a csodafelfüggesztéssel ahova csak sovány emberek mehetnek mert különben leszakad a felfüggesztés. Ide bátran rá tudsz pakolni mindent amit előre kifejléesztettél és ráérsz a lánctalpat fejleszteni utoljára.
Mondjuk én is így jártam a héten mert elősször az IS-en kifejlesztettem az IS-3-at és csak utánna mentem a fegyverre meg a motorra. Abból az okból hogy ha véletlenül jönne a 7.2 akkor eladom az IS-t és veszem a T30-at. Úgy hogy kedden megvettem az IS-3-at az ötszörözők miatt és stock állapotban mentem 19 kört még a jobbik 122-est sem raktam rá mert sajnáltam rá a pénzt. A 20. körbe már felraktam a BL-9-et (volt pár 10 ezer freem) és a 30.-ba meg most jön a torony. Ha nem lett volna az ötszöröző akkor én sem megyek stockkal de így 19 körből 4 győzelem sikerült a stock IS-3-mal. :)