banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ..ertettem elsore is amit mondasz, ennek ellenere nem ertek vele egyet. az esetek jelentos reszeben elindulsz egy iranyba, es a veletlenben mulik kivel talalkozol. kiterni altalaban nem lesz eselyed. vagy beszorulsz valahova vagy mert nincs mozgekonysagod, sebessegeged egy heavyben. plane kv3ban. a medeknel, scoutoknal ki lehet terni, ott mindez megvan.

a kv3 viszont olyan lassu h ha nem indulsz egy iranyba sosem ered ela csatat, ha kivarod a felderitest. mire odaersz nem maard semmi, es nem tudsz loni, nincs xp. a kempesels sem megoldas szerintem. ha attornek a nagyok akkor ugyis ledaralnak. ha jonnek a scoutok, ahhoz viszont lassu a torony, lassu a gep. a scout nem tud kiloni, de az ellenfel tarackja igen.

en a kollega helyeben egy masik nala nagyobb lassu heavyhez csatlakoztam volna. de h mikor fut bele majd a masik tier10be, csak a veletlenene mulik majd.