418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #106085 A német T6-os VK sorozat 3 tankja közül melyiket ajánljátok? -
PetiPetiHUN #106084 A T34-legénysége megy az M110-be.
Az M104 legénysége megy a T34-be.
A T25 AT legénysége megy a T30-ba.
Az M104-et eladom.
A KV legénysége ment az IS-be nagyrészt és vettem bele újakat.
A KV-3 legénysége ment az IS-3-ba.
Az IS-et 5k xp múlva eladom és mennek az üres helyekre a KV-3-ba.
Ha meglesz az IS-4 akkor a KV-3-ból mennek fel az emberek oda.
Valamit még akartam de nem jut eszembe. :)
-
lammaer #106083 E8-ban egyetlen nagyon jó dolog van: hihetetlen mértékben lehet lefelé mozgatni az ágyúcsövet.
Innentől kezdve meghagyom a játékosoknak hogy kitalálják, hogyan kell használni :)
-
Hacsak fel nem telepíti a másik ezt, és akkor még a drága pénzért vett festést se látja :D -
bgabor #106081 Azért ennél árnyaltabb ám a kép.
Ahogy mondtad, ugyanazok az ágyúk mennek fel rájuk, és ezek az ágyúk a kis pen miatt nem alkalmasak arra hogy szemből lövöldözz vele ellenfeleket, csak arra, hogy az oldalukba kerülve lődd szét őket. Azonban az E8al ellentétben az E2-nek nincs meg a sebessége, agilitása ehhez, a flankeléshez. Jobb a páncélzata? Nos, én úgy fogalmaznék, hogy amilyen tankok ellen majd mész, tökmindegy hogy melyikkel mész, mert mindkettő test páncélzatát átlövi bármi. Persze az E2 a tornyon elég vastag, de el kell mondani, hogy a legjobb ágyú felrakásához fel kell tenni a nagyobbik tornyot, ami csak elöl a lövegpajzson erős, mindenhol máshol vékonyka. Ha meg akarod tartani az alap tornyot, ami egyformán vastag mindenhol, be kell érned a gyagyibb löveggel. És hát amúgy is mindenki tudja, hogy az E2-nek csak a tornya vastag, és mindenki a testen lövi, ahol 100mm, amit bárki átvisz.
Összességében tehát nem éri meg az E2-őt választani az E8 helyett, mert az agilitás elvesztése megöli azt a tankot, és a cserébe kapott extra páncél egyáltalán nem jelentős, ezért nem éri meg. Gyakorlatilag így is, úgy is bárki átlő bármikor, bármelyikben ülsz is. A kérdés csak az hogy gyors vagy e mint a villám(E8) vagy lomha(E2).
-
Még 6k XP és meg lest az IS4, egy újabb T9 amire most nincsen keret.
E50 és T34 van, JT, E75 és IS4 meg lehetne .. -
foxbat88fx #106079 VK 3601h-nál szerintem jobb... igaz a löveg gyengébb, pontatlanabb, kevesebbet sebez, de a test jóval erősebb mint a papír VK3601h-é -
bgabor #106078 Nem kezeli. Ha az illető nem állított be gyári álcázófestést, hanem az alap skinnel megy, akkor ugyanúgy fog festeni, mint a tiéd. És természetesen mindenki a saját gépén lévő fájloknak megfelelően látja a tankokat, tehát rajtad kívül senki más nem látja a netről szedett álcázófestést.
Éppen ezért érdemes a játékba beépített álcafestések közül válogatni. A kövi patchben lesznek újak, és átvariálják majd a régieket is. -
Toweliee #106077 Na találtam egyet ami megfelel kényes ízlésemnek, csak nem a google első oldalán volt. Ettől függetlenül ötleteket szívesen fogadok. -
Toweliee #106076 Főleg abból van elegem, hogy a a felségjelzés vagy takarásban vagy egymás mellett kétszer is fel van festve. -
Toweliee #106075 Jaja vágom, hogy az a vélemény, hogy Ivánéknál csak az a biztos ami már két éve megtörtént.
Más: A skineknél az van, hogy amilyen skin-t rakok fel a saját tankomnak ugyanazzal a skinnel fogom látni az ugyanolyan típusú tankokat? Egyszerűbben megfogalmazva a játék nem kezeli külön a felhasználók skinjeit? Ajánljatok légyszives a Tiger P-hez valami skint. Amiket a neten találok azok rém gagyik. A legjobban olyannak örülnék, mint a Magyar Honvédségnél használatos M65 vagy M90-es minta.
Redmaster, ezt hétvégén folyamatosan átéltem. VK3601P, Slugger, BDR ezekről folyamatosan pattogott, még 2 méterről is. -
DDenes #106074 én is erre gondoltam, thx -
VanDaal #106073 A magam részéről én üresen fogom hagyni a T34-et, és majd az M103 100%-os legényeit fogom bele átképezni... úgyis csak farmolni lesz :) És a jobb legyénység majd csere után megy át nálam tier9-be. -
lexlutor #106072 lassu :) -
dolorex #106071 Meggyőztél, kipróbálom akkor az E2t:)Már csak arra lennék kiváncsi, VK3601H-hoz viszonyítva milyen az E2? -
DDenes #106070 Egy kérdés: ha jövő karácsonyra bejön (kb:D) a 7.2, akkor hogy érdemes a t32 legénységével variálni, ti mit csináltok? alapból úgy rémlik, hogy ami a t34ben van az megy a t8-t34be, az m103 meg kap egy 100as legénységet. (gondolom sima 100as, semmi plusz holmival).
Namost egyszerűen legyen a garázsban t34 üresen és majd ha jön a csoda, akkor egyből az m103ba képzem őket és a t34be meg mehet valami gyengébb? főleg, hogy a t32őmet el kell adnom ehhez, így érdekelne. meg hát csak 288%osak:) -
foxbat88fx #106069 igen a löveg azonos... de hidd el, jóval gyengébb az E8 mint az E2...* -
dolorex #106068 Ma meglesz a Stug és rohadt kiváncsi vagyok rá mert a Hetzer 105vel egy Isten.Remélem felülmúlja. -
foxbat88fx #106067 igen a löveg azonos... de hidd el, jóval gyengébb mint az E8 mint az E2...
Próbáld ki mindkettőt és megtudod :)
E8-an minden átmegy mint kés a vajon... ha E2őt jól beforgatod nagyok ellen is elég jól véd, de távoli harcra alkalmatlan a 0.38as kis pen-ű ágyuja miatt. -
Redmaster #106066 Amúgy véleményetek szerint nem lett lebutítva a bl-9? Mert régebben mindenki istenítette itt, de hétvégén megvettem és vk3601 frontjáról 90%ban wedidntpenetréttudöarmor és tigrisnél kb 70% és még van egy kettő aminél ilyeneket csinál. -
dolorex #106065 Köszönöm, E8 gyorsabb de gyengébb páncélzatban ,ha jól emlékszem elgerősebb lövegük azonos, igaz? -
VanDaal #106064 Mikor játszottál utoljára az E8-cal? Mert én ma fejeztem be, de a vége felé már a duplákhoz sem volt kedvem vele... A KV-ba is többször lőtt criticalt, mint sebzőt, viszont cserébe a KV simán 1 shotolja trollgunnal. És ez még csak egy tier5, amivel kb szökőévente találkozik, mert folyamatosan tier9-be rakja. Pár napja dobtam fel képet egy olyan csatáról, ahol oldalanként 4-5 tier9, artit leszámítva mindenki tier8, tier7 egy darab sem, és legalul én az E8-cal... Még scoutolni is kevés, mert ahhoz lassú is, észre is veszik és hamar ki is lövik. Amilyen csatákba rakja, szinte még hátulról is alig lőhető valaki. De még ha sikerül is a hátába kerülni, tuti inkább a kis tier6 szutykot lövi ki előbb, mint a nagyobbakat.
Egészen biztos, hogy az én bénaságom is benne van, mert sokan dícséritek... de nekem ezzel az MM-mel játszhatatlan kategória, pedig azért nem tartozom a legrosszabb játékosok közé. -
foxbat88fx #106063 E2 isten tank... tudnék feltenni pár replayt :D
VK36-osok nem vagy csak marha nehezen viszik át a frontját...
Yo mobilis... alap toronnyal kell használnod, mert a fejlesztettet szét lövi minden szemből is.
Ha okosan gamelsz vele akkor isten egy tank! volt hogy 30 találatot kaptam szemből (BDR G1B, T1 hvy, T50, VK3601, PZ3/4 lőtt egyszerre xd) -
Nazarov77 #106062 Nem rossz, mert szemből elég kemény, de ha nagyokhoz rak sokat nem ér a front, a fejlesztett torony meg gagyi, viszont az alapba nem megy bele a legjobb 76os. Meg úgy mozog mint egy heavy ( 35km/h).
M4A3E8at sokkal jobban szerettem. -
tegnap kilőttem kettőt is, jól mutattak egy rakáson :D
egyébként ha tudnak vele játszani biztos ütős, nehezen tudtam sebezni, de az ellen olyan béna volt, hogy volt időm kitalálni a gyengeségeit -
dolorex #106060 M4A3E2-ről mi a véleményetek?Ahogy láttam az ellent játszani vele nem tűnt rossznak, érdemes kipróbálni? -
DoctorStryker #106059 Én lettem, több xp-m volt. -
Murlo91 #106058 nagyon optimista vagy.:) tippem szerint nyár vége lesz az.:)
ja én is kiváncsi vagyok már az új TD-kre. -
Napokon belül kifejlesztem a Jagdpanthert. Érdekes, hogy mire eljutotta ide, megkedveltem a Jagdpanzert, pedig azt mondta mindenki, hogy a StugIII után már csak szarabb lesz. -
Faboo #106056 Melyikőtök lett top gun?
-
Bmsrt #106055 Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 28. 9:39:29
Jármű: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 2 149
Szerzett kredit: 57 058
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Bokorscout majd egy kis lövöldözés is belefért:) -
PetiPetiHUN #106054 Nekem még pár százezer!! :) ( Kicsivel kevesebb mint kétszázezer.) -
foxbat88fx #106053 jah! szerintem a 7.3 még +1 / 1.5hónap...
Engem amcsi csak a Hellcat miatt érdekel..
Orosz meg csak ezért mert van KV-m KV-3-am meg IS-4-em :D XD -
Gecsa20 #106052 csak azért kérdem mert minéll hosszabbra nyúlik az amcsi annál később jön a többi up is...:/ mondjuk engem nem érint az amcsi sem pedig a szovjet csak szeretem ha valamit betartanak! Meg kíváncsi vagyok az új tankokra! :) -
foxbat88fx #106051 :D:D:D köszi! :D sikerült alkotom ^^ -
Murlo91 #106050 szerintem még pár százezret is összeszedsz mire az kijön.:) -
Toweliee #106049 Ok mert még hiányzik pár tízezer xp. -
stoppos #106048 Megnéztem a replayedet tegnap este. Öregem, epic.
-
DoctorStryker #106047 Ez van ha a csapatot 2 ember viszi a hátán...:
-
Murlo91 #106046 nem az majd a 7.3-ban elvileg. Itt amcsi kavarás lesz.