banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Mikor játszottál utoljára az E8-cal? Mert én ma fejeztem be, de a vége felé már a duplákhoz sem volt kedvem vele... A KV-ba is többször lőtt criticalt, mint sebzőt, viszont cserébe a KV simán 1 shotolja trollgunnal. És ez még csak egy tier5, amivel kb szökőévente találkozik, mert folyamatosan tier9-be rakja. Pár napja dobtam fel képet egy olyan csatáról, ahol oldalanként 4-5 tier9, artit leszámítva mindenki tier8, tier7 egy darab sem, és legalul én az E8-cal... Még scoutolni is kevés, mert ahhoz lassú is, észre is veszik és hamar ki is lövik. Amilyen csatákba rakja, szinte még hátulról is alig lőhető valaki. De még ha sikerül is a hátába kerülni, tuti inkább a kis tier6 szutykot lövi ki előbb, mint a nagyobbakat.
    Egészen biztos, hogy az én bénaságom is benne van, mert sokan dícséritek... de nekem ezzel az MM-mel játszhatatlan kategória, pedig azért nem tartozom a legrosszabb játékosok közé.