418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
:D
-
Takuto #106724 kv-val mi történt? pattogok lefele vk 3001-röl....pz 4-röl...lövöm az oldalát arról is lepattanok.... churchill...az meg szemből kiszed :D..... -
xD
Én is ilyen makacskodó vagyok általában de jól rá is ***xok meglátszik jópár win/lose %-on. Már majdnem Tuvok rekordokat döntöttem egyszer. -
free to play révén, WOT-nak is lehet a konkurenciája. -
Nem indult el suttyomba az orosz teszt szerver már ?:) Itt lenne a zideje :D -
lammaer #106720 Nyilván az hogy a játékosok teamkillelnek, hülyék és kempelnek az a játék hibája.
Az orosz devek már le tudtak kódolni egy olyan modult, ami elemzi a játékosok aktuális pszichológiai jellemzőit és lelkiállapotát, ez alapján megjósolja hogy a meccsen teamkillelni fog (esetleg campleni), és természetesen hozzád igazítva rakja be őket.
CSaló szemét játék, és rohadt szemét devek, mert ilyen profi kódot tudnak írni. -
lammaer #106719 *van benne tank is -
lammaer #106718 Ez maximum a Battlefield sorozatnak konkurencia, a WOThoz vajmi köze (csak az hogy világháborús és van benne rank is).
Emlékszem amikor huhogtak itt páran, hogy na majd a Starwars Online amikor kijön, az mekkora konkurencia lesz, meg hogy elviszi az embereket...
-
VanDaal #106717 Ilyen egy rosszindulatú, undorítóan csaló játékot! 12k xp kéne már csak a T34-hez, aztán jön zsinórba 9 vereség, meg egész nap rakásra a failteamek, teamkillerek, hülyegyerekek, camperek!
Tudom, hogy ilyenkor nem kéne erőltetni, de nehogy már ez a mocsok játék döntse el helyettem, hogy melyik nap fullozhatom ki a tankomat!
149 csatát mentem vele eddig összesen és tegnap óta 61%-ról 57%-ra romlott vele a winrate-em!
Azzal a tankkal, amivel majdnem 1k volt az átlag xp-m és majdnem 2k az átlagsebzésem még tegnap, ma néha még prémmel is veszteséges köröket futok...
Ha lejár az 1 hét ami még hátravan a prémemből, rá se fogok nézni erre a játékra egy darabig, az biztos. Ez a játék konkrétan szembeköp minden egyes alkalommal és megmutatja, hogy akkor se nyersz, ha a beledet kihajtod, mert most eldőlt, hogy nem nyerhetsz és kész!
Bocs a dühöngésért, de ez már tényleg szemétség, amit ma művel velem. -
bornofakone #106716 hirtelen MOHAA-zni v cod2-zni támadt kedvem :D amúgy jó kis vid :D
size témához: de jó h most akarom megvásárolni a zojjektet :D mondjuk is-3 picit kezd túl kemény lenni :) még ha jogos is a méret csökkentés :) -
Renegade #106715 őőőő, ez fura
KT magasság: 3,09m
IS3 magasság: 2,73m
ha az 30 cm, akkor valamit nagyon elbasztak -
Hol írják, hogy ilyen lesz? Csak fejteget a csávó, hogy mennyire lehetnének OP-k a szemét komcsi tankok, ha a méretüket rendesen beállították volna. -
Egy ígéretes konkurencia, ez kell már ennek a játéknak!
-
Olyan pici lesz, hogy egy lövéssel lövöd meg rajta majd az ammoracket, és a motort :D -
Nazarov77 #106711 Tehát ezzel is buffolják, nem volt még elég? Addig nem állnak le vele míg az IS-3 nem előzi meg a T32est. ( mindenesetre ez most jogos ha tényleg ekkora igazából ) Viszont akkor az object is kb ekkora lesz, na annál azért már egyáltalán nem mind1 hogy hol találod el... -
Nazarov77 #106710 Ilyen kis seggdugasz lesz? :D -
Az Is-7-nek meg olyan hosszúnak kéne lennie minta KT-nek, csak ugye laposabb...érdekes. Remélem megcsinálják rendesen, azért nem mindegy hogy mekkora célpont felülről az SPG-nek. -
Ha tényleg ilyen picire alakítják át, akkor örülhetünk ha eltaláljuk egyáltalán :D -
fóruma -
stoppos #106706 Ha a kezdőkörben lősz meg valakit, bekékít. -
virkir #106705 Szvsz példa arra, hogy top mednek sem kell mindig az első vonalba lennie.
Lehet kritizálni, meg el is várom :) -
VanDaal #106704 Csak legyen meg a T34, csak járjon le a prémium, és seggbelövöm az összes blokkoló
öt meg az összes gyáva campert, aki le se szarja hogy kikapnak miatta, de meg nem mozdulna a világért sem
-
dolorex #106703 team-killerek színeződnek be kékre. -
Akinek kékkel van a neve az mit jelent? Ritka nagy idiota volt a gyerek bejött M3lee vel elkezdte ölni a kezdőn a társakat. Persze mondanom sem kell hogy buktuk az egész kört az egész csapat elindult ballra jobbról meg simán át tudott jönni az ellenfél. Egyedül meg kevés voltam hogy tartsam. -
SovereignXY #106701 Ezzel egyet is értek. Randomban angolul is beszélek ha a csapathoz intézem a szavaimat. De ha platoon társammal akarok beszélgetni akkor ne english only-zanak nekem. Ami a csapatot érinti azt közlöm angolul. Ami... randomban sokszor elég felesleges, mert a csapat 45% agyhalott a másik 45% nem ért angolul és/vagy leszarja mit is mondok én vagy más. -
7339 damage, 2 kivételével minden sebzett. Nagyon jó kör volt, sajnos buktuk. -
Köszi rájötem !Jelszo hiba volt!!!
-
dolorex #106698 én tudok. -
Wlanseraf #106697 No comment..... -
lord nihilus #106696 -
Ti birtok most csatlakozni?Mert engem nem enged!!!! -
Szakesz #106694 Tulajdonképpen mit számít, hogy top tier-rel mennyit keresel az ember? Teljesen lényegtelen. -
stoppos #106693 Csak xp jár, credit nem. -
DDenes #106692 modul lövésért járt xp is meg kredit is asszem -
Ha lelövöm egy tank lánctalpát azért jár pont? lvl4 esként leszedtem egy IS3 és 1 TIGER2 lánctalpát is. Bár a csapattársaim nem nagyon használták ki a lehetőséget de én legalább jól szórakoztam hogy szivatom őket :D -
Nazarov77 #106690 Ez jól hangzik:
Q: Overlord, will 7.2 patch include the long awaited new matchmaking system?
Yup, however not a complete list of changes will be ready for 7.2. E.g. will introduce the algorithm to interrupt long series when you are getting in battles of high tiers for your vehicle. Let's if you battle tier spread is 8-11, it wont be possible to join tier 10 and 11 battles many times in a row. -
Nazarov77 #106689 KV-2 100% hogy tier 6 lesz. -
Gondolom mki ismeri EZT a tech tree-t. Sokan viszont nem tudják, h már elavult.
Az eddig kiadott hírek alapján elkészítettem az új 7.3-ban kijövő ruszki heavy vonal Tech Tree-jét. (A T-150 nincs még megerősítve, és h a KV-2 Tier 5/6 lesz):
Enjoy
-
Az az alap. Anélkül le se ülök játszani.
-
dolorex #106686 Igyál meg 1-2 felest, te belassúlsz de a tank száguldozni fog, hidd el!:))