banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ilyen egy rosszindulatú, undorítóan csaló játékot! 12k xp kéne már csak a T34-hez, aztán jön zsinórba 9 vereség, meg egész nap rakásra a failteamek, teamkillerek, hülyegyerekek, camperek!
    Tudom, hogy ilyenkor nem kéne erőltetni, de nehogy már ez a mocsok játék döntse el helyettem, hogy melyik nap fullozhatom ki a tankomat!
    149 csatát mentem vele eddig összesen és tegnap óta 61%-ról 57%-ra romlott vele a winrate-em!
    Azzal a tankkal, amivel majdnem 1k volt az átlag xp-m és majdnem 2k az átlagsebzésem még tegnap, ma néha még prémmel is veszteséges köröket futok...
    Ha lejár az 1 hét ami még hátravan a prémemből, rá se fogok nézni erre a játékra egy darabig, az biztos. Ez a játék konkrétan szembeköp minden egyes alkalommal és megmutatja, hogy akkor se nyersz, ha a beledet kihajtod, mert most eldőlt, hogy nem nyerhetsz és kész!

Bocs a dühöngésért, de ez már tényleg szemétség, amit ma művel velem.