418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    .. mar az elozo sem volt egyszeru, de ez az "ejj" kategoria mar :D
  • VanDaal
    Vagy az "orchidea orgizáló" :D
  • lexlutor
    ..most itt mire gondolsz? premium tankra vagy premium accountra?
  • Fiendhori
    Ajánlom figyelmedbe: WOT info database nem tudom mennyire aktualizált de én próbálok az itt található infók szerint lődözni. Már persze ha sikerül.
  • SirArcheer
    Olyan lehet mint a tulipán taposó a liliomtipró helyett.
  • dolorex
    Különösképp engem nem zavarnak a prémium felhsználok, sőt nagy örömet okoz ,ha kilövöm őket, főleg ha alacsonyabb tierű vagyok:)
  • VanDaal
    Szerintem arra a fátyolra gondolhatott, amit az arcuk elé kötnek a sejtelmesség fokozása végett :)
  • SirArcheer
    Miért?
  • Mentol
    Ja, a prémium. Ez ellen is ágál bennem a lelkiismeret, de itt hiába tettem szóvá, szintén le lettem szólva.

Egyszerűen úgy érzem, hogy nem fair a nemprémium játékosokkal szemben a prémium használata.
  • dolorex
    Én kimondottan örülnék ,ha valahol (pl FAQban) összeírnák a tapasztaltabb játékosok , hogy egyes tankokat hol kell meglőni.láttam egy replayt B1be hova kell durrantgatni, sokat segített.
  • stoppos
    Gondolom olyasmi, mint a szájkörte. :D
  • lexlutor
    .. mi az a szájkötö?? :)
  • VanDaal
    Még jó, hogy a többség nem tud magyarul, és fel sem tűnnek nekik az ilyen "kultúrkitörések", és azok helyesírási hiányosságai :)
  • Destydeme
    pl:Vesz TierVIII-as prém tankot.Bármikor megteheti.
    Már írtam,de 1x összeakadtam 1-el.csata után megnéztem a statját,tierIII volt a legnagyobb tankja,de cserébe megvette az összes Tier VIII-as prém tankot(végülis az oroszoknak ez a lényeg).Mondanom sem kell remekül játszott,nem emlékszek már pontosan,de nem volt 500csatája sem.
  • Destydeme
    Kár,h utólag jut ilyesmi az ember eszébe,de megérdemelte volna.
  • tepi1
    Registered: 12.04.2011
    armatomenos Keress erre a játékosra szerinted mivel támad!
  • stoppos
    Gondolom a top100 játékos között van sok, aki goldot használ. Nekünk ilyesmire rámenne a gatyánk. :)
  • patchaou
    Olvasgatásból, vagy csata közben ts-en sok jó infót össze lehet szedni arról, hogy mit hol kell lőni. De ki lehet ezeket tapasztalni is, bár ez egy kicsit rögösebb út.
  • patchaou
    Most így belegondolva megérdemelt volna egy "gold tank noob" választ :)
  • Nazarov77
    Ezt a gold ammozást úgy mondogatják mintha olyan népszerű lenne a használata, kíváncsi lennék egy statisztikára hogy kb mennyi gold ammo van random battleba, én még a bétában se használtam gold ammot pedig akkor ingyen kaptunk goldot.
  • patchaou
    Én is voltam gold ammo noob, amikor még ment a rettegés az "átlőhetetlen" tájpok miatt és kv-3 122-esével 400+dmg-ket beleszakítottam egybe szemből :D
  • Nazarov77
    Az ilyen gyökereket nagyon utálom. Nagyon sok artys beképzelt és azt hiszik körülöttük forog a világ.

De a másik kedvencem a Ferdinand playerek. Gyakori az hogy egy kilőtt ferdi felháborodva ugat vissza hogy gold ammo noob meg hogy bírták átütni. Az a baj azt hiszik hogy az mindenhol 200mm megfeledkeznek a 80mm lower hullról.

Voltam már gold ammo noob mert 4 lövésből kilőttem szemből ferdit T34el, és 1 se pattant.
    Voltam már hacker is mert amx 50 100al 1 tárat belelőttem az aljába és kipurcant.
    Ezeken csak nevetni tudok :D
  • Szpecnyaz
    Tudom überelni, engem redshire mapon akart zavargatni egy cocksucker arty. De úgy hogy egy T95-ben ültem! Először csak kérdezgette hogy jól érzem e magam ott ahol vagyok, mire megköszöntem a kérdését, aztán mondtam neki hogy nagyon is jól. Utána jött azzal hogy mekkora noob vagyok, mert nem akarok scoutolni, meg folyamatosan jöttek belőle a hasonló szitokáradatok. Én nem lőttem ki, csak megadtam a pontos pozícióját az ellenséges artynak :).
  • Redmaster
    Amúgy azt is bele lehetne írni hogy ha 3 ellenséges tank áll veled szemben akkor mindig azt lődd amit biztos hogy nem tudsz átlőni szemből. Ha a háromból az egyik T9-es TD akkor csak azt szabad lőni hogy megzavarja a sok lepattanó jelzés és az miközben kacag ezeken.
  • patchaou
    *Olyan gyorsan nem lett nálam másik tank Elit mint az.
  • VanDaal
    Ezen jót derültem :D
  • patchaou
    Jó sokat kellett visszaolvasni:)
    Valaki a kv-13-ról kérdezett - Olyan gyorsan még nem lett nálam másik tank az. Eddig főleg heavykkel toltam (és ez nagyjából így is lesz amíg el nem fogynak) így furcsa volt eleinte, de Én nagyon megszerettem, ha dúskáltam volna a kreditben, nem fogtam volna bele a szovjet TD-kbe és nem gyűjtenék pár nagy heavyre akkor meg is tartottam volna. Az tényleg gáz hogy kell a lánctalp a torony/ágyúhoz, de addig legalább szoktam a sebességet :) Utána pedig a KV-13 lett az artyvadász tankom. Szemből meglepően sok dolgot lepattint, ha felülre kerül akkor pedig nem nagyon van ellenfele. Amíg toltam addig használtam az effi... modot, egyedül meg lehet fingatni vele simán két T7-es sárga heavyt :)
  • Random work
    Tegnap az egyik körben T-34-ben csücsülve olyan szép csapatjátékot adtunk elő, hogy a végén megköszöntem a csapatnak. Majdnem elsírtam magam az örömtől! Komolyan! Megfontoltan felőröltük az ellenséget, pedig volt csomó KV és egyéb csúfság.
  • Mentol
    Figyelem a topicot továbbra is, mert azért rengeteg hasznos info, tipp bukkan fel itt szinte minden órában (szerencsére elég pörgős topic), csak beleszólni nem fogok, mert mit értek én ahhoz? Inkább csak kérdezek, de amikor egy egyszerű kérdésre többen nekem ugranak, akkor már csak a birkatürelem segít kivárni egy értelmes választ.

Egyébként, nem kell egyetérteni velem. Ugyanúgy voltatok Ti is kezdők ebben a játékban, és valószínűleg Ti is feltettétek a hasonló kérdéseiteket - gondolom, megtalálnám a válaszokat a régi hsz-ek között (1337*100 hsz). Azt én is tapasztalom, hogy manapság nem olvasnak eleget a fiatalok, sajnos.

A FAQban kitűnő leírás van arról, hogy mit érdemes csinálni. Én azon "akadtam ki" (kb. a 3 mondatnál esett le, hogy a leírtak nem komolyan veendők), hogy a FAQhoz hasonló, tényszerű, frankó kinézetű (profi) listát ír ide a topictárs, és sehol semmi jele annak, hogy kamu téma - nem volt egyértelmű, aztán jól lebaxott itt hirtelen 4-5 fickó, amikor rákérdeztem.

A kezdő =/= alacsony szint összefüggés nekem nem logikus: hogyan lehet magasabb szintű tankja a kezdőnek, ha előtte nem játszott minden szinttel legalább 100-150 csatát?

• Toweliee
    Visszaolvastam két oldalt. Megérte :)
  • TVelvet
    Srácok, moderálódjunk nem szeretnék felesleges munkát. :))

• Nik0Bellic
    Azta qrva megint egybe gyűltek a jodamesterek okoskodni csak hogy Yodamesternek mindig volt egy jó tanácsa nektek meg egy nyamvadt replayetek sincsen ellenben.
  • Königstigrincs
    felszínesen is igaz meg alapjaiban is :) na inkább megyek :) DE IGAZ *
  • Königstigrincs
    25 fps nállam ez a max* de legalább tudok játszani , nem semmi hogy mennyit számít az fps ...lényegében ez határozza meg hogy ki ügyes és ki ügyetlen a játékban.( na jó csak felszínesen de alapjaiban igaz az állításom!) :)
  • Königstigrincs
    még egy Königstigrincs lol!:) hello tesó ,amúgy ha mára tankoknál vagyunk meg a tiereknél szerintem de csak szerény véleményem a legjobb tank a wot-ban az tier 2 es! a neve pedig PANZER 38 prémium tank* , :)
  • Zsoltika 007
    Nem bánnám ha megint lenne :D
  • lammaer
    Az biztos vmi tévedés volt :D
  • Gunslinger
    Nem jól, mert Ferdinand már volt egyszer, de valóban nem jellemző.
  • Nazarov77
    jól
  • Destydeme
    1 Meg nem értett zseni.