A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jó sokat kellett visszaolvasni:)
Valaki a kv-13-ról kérdezett - Olyan gyorsan még nem lett nálam másik tank az. Eddig főleg heavykkel toltam (és ez nagyjából így is lesz amíg el nem fogynak) így furcsa volt eleinte, de Én nagyon megszerettem, ha dúskáltam volna a kreditben, nem fogtam volna bele a szovjet TD-kbe és nem gyűjtenék pár nagy heavyre akkor meg is tartottam volna. Az tényleg gáz hogy kell a lánctalp a torony/ágyúhoz, de addig legalább szoktam a sebességet :) Utána pedig a KV-13 lett az artyvadász tankom. Szemből meglepően sok dolgot lepattint, ha felülre kerül akkor pedig nem nagyon van ellenfele. Amíg toltam addig használtam az effi... modot, egyedül meg lehet fingatni vele simán két T7-es sárga heavyt :)